Paytrail

Viime hetken lääkkeet joululahjakriisiin: pelastus löytyy verkosta

Kai Korhonen Kirjoittanut Kai Korhonen - 9.12.2014

Viime-hetken-laakkeet-joululahjakriisiin-paytrail

Taas on tullut se aika vuodesta, kun ihmiset haluavat muistaa lähimmäisiään juuri sillä oikealla joululahjalla. Parhaan vaihtoehdon valikointi voi usein olla haasteellista, minkä takia päätimmekin yhteistyössä verkkokauppiaittemme kanssa helpottaa valintojen tekemistä listaamalla joululahjavinkkejä, ja neuvottelemalla osaan tuotteista tarjouksia.

Nämä tuotteet löytyvät helposti verkkokaupoistamme, ja niiden hankkiminen onnistuu mukavasti suoraan kotisohvalta, työpaikalta, tai vaikkapa julkisessa liikenteessä kuluvan työmatkan aikana.

Lapsille (ja ikuisille lapsille)

PelaajanvalintaOn sanomattakin selvää, että yksi tämän joulun himotuimmista lahjatoiveista on Sonyn Playstation 4 pelikonsoli. Pelaajanvalinta teki tästä joulun hittituotteesta Paytrail-tilin käyttäjille vielä loistavan tarjouksen, jolla PS4 Black lähtee hintaan 381,65 €. Tarjouskoodin saat Facebook-sivuiltamme.

Täräytä siis pukinkonttiin uusimman sukupolven viihdekeskus ja päästä jälkipolvesi nautiskelemaan pimeistä talvi-illoista.

Extreme-harrastajalle

Reaxon2Extreme-lajit ovat nykyään kovassa huudossa niin harrastajien, kuin katsojienkin piireissä. PRAKTICA SC1 action-kameralla taltioit adrenaliinintäytteiset aktiviteetit itsesi, ja muiden iloksi. Lompakonmyönteisen hinnan päälle ostopäätöstä helpottaa Reaxonin tarjoama huikea alennuskoodi, jolla tämä HD-kuvaa keräävä etreme-harrastajan pakkohankinta lähtee hintaan 139€.

Suklaa-addiktille

Paytrail-suklaatyopaja-raakasuklaa1Suklaa kuuluu oleellisesti joulun ruokavalioon. Elämyslahjojen suklaapajassa opit terveellisemmän vaihtoehdon, eli raakasuklaan valmistamisen salat, ja voit ilahduttaa itseäsi, sekä lähipiiriäsi itsevalmistetuilla herkuilla. Jaettu ilo on kaksinkertainen ilo, eli ilmoittaudu kurssille kumppanisi, tai miksei vaikka kaverisi kanssa.

Lue hyviä terveydellisiä syitä raakasuklaan syöntiin.

Liukkaasti liikkuvalle

Pääkallokelit tekevät tuloaan. Helpota jo varttuneempien talvisia, jokapäiväisiä kauppareissuja ja kävelylenkkejä EzyShoes liukuesteillä. Liukueste vaihtuu helposti jalkineeseen kuin jalkineeseen ja soveltuu myös juoksemiseen.

Lisää Paytrail-tilin käyttäjille neuvottelemiamme joulutarjouksia löydät Facebook-sivuiltamme

Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Joulun hittilahjat verkkokaupasta lihansyöjälle ja liikkujalle

Joulusesonki on verkkokaupan parasta aikaa

Kuinka viet kivijalkakaupan kokemuksen verkkokauppaasi: 4 vinkkiä

paytrail-icon Yleinen