Paytrail

WANTED: Suomalainen nopeaa kansainvälistymistä janoava verkkokauppa

Suvi Tikkanen Kirjoittanut Suvi Tikkanen - 19.8.2014

Etsimme yhdessä kumppanimme Net Departon kanssa verkkokauppaa, joka toimii tällä hetkellä vain Suomen markkinassa, mutta janoaa nopeaa kansainvälistymistä Pohjoismaihin. Tarjolla on Suomessa aivan uudenlainen tapa kansainvälistyä. Onko sinun yrityksesi se, jota haemme?

Tätä haemme:

Jos olet keskittynyt lupaavaan niche-markkinaan, olet etusijalla. Toimialarajoitteita ei muutoin ole, mutta valitettavasti koruja, kelloja tai vaatteita/muotia myyviä verkkokauppoja emme ensisijaisesti tällä kertaa hae.

Olet jo saavuttanut hyvää kasvua ja aseman nykymarkkinassa ja toimit kannattavasti. Haluat aloittaa toiminnan samanaikaisesti Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Tavoittelet liikevaihtosi nelinkertaistamista kolmessa vuodessa.

Olet valmis tammikuussa 2015 aloittamaan sovitut toimet.

Näin se toimii:

Jos verkkokaupan tämänhetkinen liikevaihto on 0,5-5 m€, Net Departo ostaa yrityksestä enemmistöosuuden. Verkkokaupan varasto olisi Ruotsissa ja Net Departo antaa täyden tukensa varastojen, uusien toimintamallien ja mahdollisen verkkokauppa-alustan vaihdon kanssa.

Verkkokaupan henkilöstö ja toiminta säilyy muutoin ennallaan, uuden kumppanin kautta saa kaiken tarvittavan kansainvälistymiseen kohdemaissa kuten lokalisoinnin ja markkinointitoimet.

Jos verkkokaupan tämänhetkinen liikevaihto on 6-20 m€, Net Departo on kiinnostunut sjoittamaan pienemmällä osuudella passiivisemmin ja tekemään yhteistyötä.

Tartu tilaisuuteen!

Olisiko tämä sinun tarinasi alku kansainvälisenä kasvuverkkokauppana? Tartu ainutlaatuiseen tilaisuuteen ja ota rohkeasti yhteyttä!

Lähetä alkuvaiheen kartoitusta varten seuraavat tiedot englanniksi osoitteeseen simo.heiskanen@netdeparto.com:

  • lyhyt kuvaus liiketoiminnasta: mikä teidän verkkokaupasta tekee alalla erityisen
  • henkilökunnan määrä
  • viime kuukauden liikevaihto
  • viime vuoden liikevaihto
  • linkki verkkokauppaan.

Tiedot käsitellään luottamuksellisesti.

Lue myös:

Herätys verkkokauppa: Suomi on täällä, missä asiakkaat?

Miika Malisen Happy Angler menestyy Ruotsissa

paytrail-icon Verkkokauppaa yli rajojen