Paytrail

Verkkokaupan podcastit - Kauppaa 24/7

Kauppaa 24/7 -podcastimme käsittelee verkkokauppaa ensisijaisesti kasvun näkökulmasta. Miten verkkokaupassa tehdään kasvua ja miten sitä tehdään kannattavasti?

Äänisukellus maksujen maailmaan

Nappaa kuppi kahvia ja siirrä itsesi maksujen maailmaan äänimuodossa. Voit kuunnella jaksot alta löytyvistä alustoista. Mukavia kuunteluhetkiä!

Soundcloud-Icon   SoundCloud
Spotify-Icon   Spotify
Apple-podcasts-Icon  Apple Podcasts

 

Valtteri Lindholm:
Kuinka päästä eroon hallitsemattomasta kasvusta?

Varusteleka on porskuttanut monellakin tavoin pioneerin lailla eteenpäin Suomen verkkokauppakentässä. Miten yrityksen perustaja Valtteri Lindholm kuvailee ja analysoi Varustelekan tähän astista kasvutarinaa? Entäpä millä keinoin hallitsematon kasvu saatiin kuriin?

Podcast löytyy seuraavista alustoista: SoundCloud, Spotify & Apple Podcasts.

Leevi Parsama:
Kasvuun tarvitaan asiakaslähtöisyyttä ja kokeilun kulttuuri

Kuuntele Leevi Parsaman ajatuksia verkkokaupan kasvuun liittyen pian eCom Growth -kasvuohjelman jälkeen. Leevi onnistuu keskustelun aikana tiivistämään tuhdin paketin, joka sisältää niin esimerkkejä niin asiakaskokemukseen liittyvistä tutkimuksista, kannattavaa kasvua tehneistä yrityksistä kuin kasvua tukevista toimintamalleista.

Podcast löytyy seuraavista alustoista: SoundCloud, Spotify & Apple Podcasts.

Kari Melender:
Verkkomaksamisen syntytarina - alkuhämärästä PSD2-ajanjaksoon

Verkkokaupan kyljessä on syntynyt kokonaan uusi toimiala, joka mahdollistaa verkkokaupan maksuliikenteen. Kuuntele Paytrailin Kari Melenderin kertomusta verkkomaksualan synnystä niin maailmalla kuin Suomessa. Osaatko arvata miten muun muassa nettipokeri ja F16-hävittäjät liittyvät tähän tarinaan?

Podcast löytyy seuraavista alustoista: SoundCloud, Spotify & Apple Podcasts.