Paytrail

Asiakaspalvelumme on jatkossa auki 24/7 - aivan kuten verkkokaupatkin

Paytrail Kirjoittanut Paytrail - 19.12.2018

Asiakaspalvelu-247

Tänä jouluna annamme asiakkaillemme ja kumppaneillemme aivan erityisen joululahjan: vuoden 2019 alusta lähtien asiakaspalvelumme palvelee sekä kauppias- että kuluttaja-asiakkaita ympäri vuorokauden. Tämä on merkittävä uutinen monille, etenkin niille kauppiaille ja kumppaneille, jotka työskentelevät eri aikavyöhykkeillä. 

Hyvät uutiset koskevat myös verkkokauppojen kuluttaja-asiakkaita: vuoden alusta eteenpäin myös kuluttajille suunnattu asiakaspalvelumme palvelee 24/7. Näin pystymme auttamaan verkkokauppiaitamme tarjoamaan entistä parempaa asiakaspalvelua omille asiakkailleen. 

Kun asiakaspalvelumme aukeaa 2.1.2019 klo 08:00, se ei enää mene kiinni. 

Tässä vielä asiakaspalvelumme numerot:
Yrityksille: 020 718 1820
Kuluttajille: 020 718 1830

Asiakkaidemme auttaminen ja palveleminen on meille kaikki kaikessa

Asiakkaidemme verkkokaupat ovat aina auki. Maksudatastamme on helppo nähdä, että kuluttajat asioivat verkkokaupoissa hyvin eri aikoihin ja varsinkin illat ovat usein vilkkaita. Myös monet yritysasiakkaamme hoitavat verkkokaupan asioita ilta-aikaan.

Haluamme olla edesauttamassa suomalaisten verkkokauppojen kasvua. Yksi parhaista keinoistamme vaikuttaa siihen, on olla apuna ja tukena maksamiseen liittyvissä asioissa joka hetki. Tämä on luonnollinen jatkumo timanttisen asiakaspalvelun tarjoamiselle, mikä on aina ollut tavoitteemme. 


Oikein hyvää joulua sekä lämpimät kiitokset kuluneesta vuodesta ja yhteistyöstä!

Jouluterveisin,
Paytrail-tiimi

paytrail-icon Yleinen