Paytrail

E2-rajapintaversio julkaistu

Kai Korhonen Kirjoittanut Kai Korhonen - 3.10.2017

Paytrail-e2-rajapinta-julkaistu.jpg

Olemme julkaisseet uuden rajapintaversion, ja suosittelemme päivittämään toteutukset sen mukaisiksi nopeimmalla mahdollisella aikataululla. Olemme julkaisseet kehittäjien tueksi dokumentaation, josta löytyvät myös koodiesimerkit. Tukea päivittämiselle saa myös osoitteesta tekniikka@paytrail.com.


E2-rajapintaversio parantaa integraation tietoturvaa, korvaa vanhojen E1- ja S1 -lomakerajapintaversioiden ominaisuudet, minkä lisäksi sitä voidaan jatkossa laajentaa ilman, että koko rajapintaversiota täytyy päivittää. Alla tarkempi listaus uuden rajapintaversion eduista ja muutoksista.

Sisältää S1- ja E1 –rajapintaversioiden ominaisuudet

E2-rajapintaversio sisältää pienen määrän pakollisia kenttiä, jotka vastaavat suunnilleen vanhaa S1-rajapintaversiota. Pakollisten kenttien lisäksi tarjolla on paljon vapaaehtoisia kenttiä, joista käyttöön voi valita niitä mitä haluaa tai tarvitsee.
Kaikki pakolliset ja vapaaehtoiset kentät ovat nähtävissä palvelumme dokumentaatiossa, kappaleessa 5.3.1. Käytettävät kentät ilmoitetaan PARAMS_IN-kentässä eroteltuina pilkuilla.

Kustomoitava maksukuittaus

Sen lisäksi, että E2-rajapintaversiossa voidaan kustomoida palveluumme tuotavia kenttiä, on mahdollista myös valita mitä parametreja maksukuittauksen yhteydessä tuodaan.
Maksukuittauksessa käytettävät kentät eritellään PARAMS_OUT-kentässä pilkuin eroteltuina. Maksukuittauksen kuvaus ja saatavilla olevat tiedot löytyvät dokumentaation kappaleesta 5.3.3.

Päivitetty salausalgoritmi SHA-256

Aiemmissa rajapintaversioissa käytetään MD5-salausalgoritmia, jonka tietoturva ei enää ole riittävä. E2-rajapintaversiossa käytetään SHA-256 –salausalgoritmia, joka parantaa uuden rajapintaversion tietoturvaa huomattavasti ja täyttää tämänhetkiset tietoturvakriteerit.

Muuta huomioitavaa

E2-rajapintaversiolla ei voi luoda maksuja palvelinten välisillä pyynnöillä, tai maksulinkkejä, joten jos integraatiossanne käytetään REST-rajapintaamme, ei päivittästä välttämättä tarvitse tai kannata tehdä.

 

paytrail-icon Release notes