Paytrail

Julkaisu 1/2017 - Korttimaksujen tilitysviive lyhennetty

Vesa Kortteinen Kirjoittanut Vesa Kortteinen - 2.02.2017

 Julkaisu1-2017-tilitysviive-lyhennetty-paytrail.jpg

  • Julkaistu: 31.1.2017 3:30
  • Palvelun downtime: 00:00:00

Tilitysviive-viisi-paivaa.pngYleistä

Tässä julkaisussa lyhensimme korttimaksutapojen tilitysviivettä kauppiaidemme pyynnöstä kymmenestä pankkipäivästä viiteen.

Uudet ominaisuudet

  • Korttimaksutapojen (Visa, MasterCard, Diners Club ja American Express) tilitysviive on laskettu kymmenestä pankkipäivästä viiteen. Muutos koskee kaikkia korttimaksutapoja (Visa, MasterCard, Diners Club, American Express) ja myös Paytrail-tiliä.
  • Pankkipalautuksissa kuluttajan tilinumero näkyy nyt selkeämmin Kauppiaspaneelissa sen jälkeen, kun kuluttaja on käynyt lisäämässä tilinumeronsa Paytrail-tililleen sähköpostin ohjeen mukaisesti. Tilinumero näkyy nyt palautusten tiedoista, eikä sitä enää tarvitse hakea maksujen historialokista niissä tapauksissa, kun palautus halutaan esimerkiksi uusien tilitettävien varojen puuttuessa tehdä tilisiirtona kuluttajan tilille käyttämättä Paytrailin palautuspalvelua.
  • Päivitimme aiemmassa julkaisussa maksutapojen maksuvahvistusviestiä ja tässä julkaisussa otimme käyttöön päivitetyt versiot myös Paytrail-tilin maksuvahvistusviestistä. Nyt kuluttaja löytää viesteistä paremmat yhteystiedot kauppiaaseen.
  • Huomaathan, että osana palveluamme Nets on julkaissut korttimaksutapoihin Remember Me – ominaisuuden.

 

 

paytrail-icon Release notes