Paytrail

Julkaisu 3/2016: American Express lisätty maksutapavalikoimaan

Vesa Kortteinen Kirjoittanut Vesa Kortteinen - 9.03.2016

Julkaisun tiedot

  • Versio: release_2016_09
  • Julkaistu: 1.3.2016 3:40
  • Palvelun downtime: 00:20:00

Yleistä

amex.pngTässä julkaisussa laajensimme valikoimaamme lisäämällä tuen American Express-korttimaksuille. Tarjoamme American Expressin ensimmäisenä suomessa osana koontitilityksiä, eli et tarvitse omaa sopimusta!

Lisäksi tässä julkaisussa laajensimme suosittua palautus-ominaisuuttamme myös vanhemmille rajapintaversioille ja mahdollistimme verkkomaksamisen aiempaa suuremmalla summalla.

Uudet ominaisuudet

    • Tarjontaamme lisättiin uusi korttimaksutapa American Express. 
American Expressin hinnoittelu on 0,35 € + provisio 2 %.
 Jos olet kiinnostunut ottamaan American Expressin verkkokauppasi tarjontaan, ota yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@paytrail.com
    • Uusi palautusominaisuutemme laajennettiin käyttöön myös rajapintaversioille 5 ja 5.1. Aiemmin palautuksia pankki- ja Collector-maksuille on voinut käyttää vain uusimmilla rajapintaversioillamme S1 ja E1. Katso videoltamme miten palautus toimii.

    • Nostimme maksun summarajan 20 000 eurosta 499 999,99 euroon, mikä mahdollistaa palvelumme käytön entistä laajemmin. 
Huomaathan, että maksutapakohtaisesti maksun summaraja voi olla pienempi, esimerkiksi Collectorin ja Jouston maksimiraja on 2 000 €. Näissä tapauksissa kuluttaja saa ilmoituksen summarajasta ja voi siirtyä maksusivulle valitsemaan  maksutavan uudelleen.
paytrail-icon Release notes