Paytrail

Julkaisu 1/2016 - Sales Rescue ja uusi Collector julki, uusi kauppiasrajapinta pilottiin

Vesa Kortteinen Kirjoittanut Vesa Kortteinen - 28.01.2016

Paytrail-julkaisu3-2016-sales-rescue.jpg

Paytrailin palvelua kehitetään jatkuvasti. Lokakuusta 2015 lähtien olemme alkaneet kertoa uusista ominaisuuksista sekä parannuksista ja korjauksista avoimesti kategorian "release notes" alla, jotta sinäkin tiedät miten markkinoiden johtava verkkomaksupalvelu tekee jatkuvasti töitä täyttääkseen asiakkaiden ja käyttäjien tarpeet entistä paremmin.


Julkaisun tiedot

 • Versio: release_2016_03
 • Julkaistu: 19.1.2016 3:55
 • Palvelun downtime: 00:00:00

Yleistä

Tässä julkaisussa lisäsimme kolme isoa ominaisuuskokonaisuutta: 
Sales Rescue laajennettiin kaikkien kauppiaidemme käyttöön, 
Collectorin uusin versio, Collector Bank, viimeisteltiin ja 
uusi kauppiasrajapinta (Merchant API) tilitysten, maksujen palautusten hakuun saatiin pilottivalmiuteen.

Uudet ominaisuudet

 • Sales Rescue-ominaisuus on nyt saatavilla kaikille kauppiaillemme. Sales Rescue tarjoaa mahdollisuuden pelastaa jo hylättyjä ostoskoreja.
 • Lasku- ja osamaksupalvelu Collectorin uusin versio, Collector Bank, saatiin tuotantokäyttöön ja ensimmäinen pilottiryhmä onkin jo aloittanut maksutavan käytön.

  Collector Bankin etuja ovat kolmen pankkipäivän tilitysviive (aikaisemmin 15 päivää) ja mahdollisuus monipuolisempiin palautuksiin. Uuden Collectorin palautuksia voit tehdä rajoittamattoman pitkään ostotapahtuman jälkeen ja palautuksen summaa ei ole sidottu tuoteriveihin, eli voit esimerkiksi antaa alennuksen kokonaishinnasta samalla tavalla kuin pankkimaksuissa. Aiemmin Collectorin tilitysviive oli 15 päivää ja palautusraja 13 päivää.

  Jos olet kiinnostunut ottamaan uuden maksutavan käyttöön ensimmäisten joukossa, ole yhteydessä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@paytrail.com.
 • Myös maksupalvelumme uuteen kauppiasrajapintaan, (Merchant APIin) lisättiin mahdollisuus hakea tilitysten, maksujen ja palautusten tietoja. Aiemmin vastaavaan ominaisuuteen on voitu käyttää ainoastaan XML-rajapintaamme, mutta uusi kauppiasrajapinta tarjoaa merkittävästi enemmän tietoa ja uutena esimerkiksi palautusten tiedon hakemisen.

  Mikäli olet kiinnostunut testaamaan uutta kauppiasrajapintaamme ensimmäisten joukossa, ota yhteyttä tekniikkaamme tekniikka@paytrail.com.
 • Uuden kauppiasrajapinnan kautta tehdyt palautukset näkyvät nyt Kauppiaspaneelissa, mikä mahdollistaa rajapinnan täyden käytön. Tämän muutoksen myötä rajapinnan palautusominaisuus siirtyy pilottitestauksesta tuotantovalmiuteen.

Korjaukset ja parannukset

 • Sales Rescue: Korjattiin pilotissa esiin tullut tilanne, jossa kuluttaja sai virheellisesti saman muistutussähköpostin useamman kerran.
 • Maksun palautukset: Korjattiin tilanne, jossa kuluttaja ohjattiin virheellisesti tunnistautumiseen. Maksun palautuksen yhteydessä ei vaadita tunnistautumista missään tapauksessa.
 • Palautukset kauppiasrajapinnan kautta: korjattu tilanne, jossa NULL tulkittiin virheellisesti nollaksi kentässä vatPercent.
 • Kauppiaspaneeli: korjauksia virheellisesti näytettyihin tiloihin palautusten ja niihin liittyvien tilitysten kohdalla.
 • XML-rajapinta: provision virheellinen desimaalimäärä korjattu.
paytrail-icon Release notes