Paytrail

Julkaisu 3/2017 - sähköpostilaskutus lisätty ja Kauppiasrajapinnan hakuominaisuudet julkaistu

Vesa Kortteinen Kirjoittanut Vesa Kortteinen - 6.4.2017 8:44:28
julkaisu-paytrail-sahkopostilasku.jpg
 • Julkaistu: 4.4.2017 3:30
 • Palvelun downtime: 01:02:00

Yleistä

Tässä julkaisussa lisäsimme sähköpostilaskutuksen ja siirsimme Kauppiasrajapinnan hakuominaisuudet pilottivaiheesta tuotantoversioon.

Uudet ominaisuudet

 • Kauppiaspaneelista on nyt mahdollista valita laskutustyypiksi “Sähköposti”, jolloin toimitamme kuukausilaskut sähköpostilla. Aiemmin vaihtoehtoina olivat perinteinen posti ja verkkolasku. Laskutustyyppiä voi muuttaa Kauppiaspaneelin "Asetukset"-välilehdeltä.
 • Kauppiasrajapintamme tilitys-, palautus- ja maksuhaku on nyt siirtynyt pilotista varsinaiseen tuotantokäyttöön. Kauppiasrajapinta korvaa vanhan XML-rajapinnan, mahdollistaen hakujen lisäksi myös esimerkiksi palautusten luonnin. Lisätietoja Kauppiasrajapinnasta löydät dokumentaatiostamme.
 • Lyhensimme kauppiaidemme pyynnöstä yli 5000 euron maksujen tilitysviivettä. Aiemmin isojen maksujen kohdalla maksuissa on ollut yhtä päivää normaalia pidempi viive, mutta nyt kaikilla maksuilla on sama tilitysviive riippumatta maksun summasta. Pankeilla tilitysviive on 1 pankkipäivä, korteilla 5 pankkipäivää ja Collectorilla 3 pankkipäivää.
 • Korttimaksujen palautuksista lähetettävään takaisinperintälaskuun on vaihdettu tunnisteeksi maksun tilausnumero. Aiemmin tunnisteena oli maksun viite. Huomaathan, että muutos koskee 4.4. alkaen tehtyjä palautuksia.
 • Kauppiaspaneelin salasanan vaihtoprosessia on selkeytetty. Mikäli olet unohtanut Kauppiaspaneelin salasanan, voit tilata uuden klikkaamalla kirjautumissivulla “Unohditko salasanasi?”-linkkiä.
paytrail-icon Release notes
  Tilaa kirjoitukset
  Opas verkkokauppaa perustavalle

  Haluatko perustaa menestyvän verkkokaupan? Lue uudistettu maksuton oppaamme!

  Lataa nyt