Paytrail

Julkaisu 6/2016 - Valmistautumista Oma Säästöpankki -maksutavan aktivointiin

Vesa Kortteinen Kirjoittanut Vesa Kortteinen - 11.07.2016

paytrail-julkaisu-6-2016.jpg

Julkaisun tiedot

  • Versio: release_2016_27
  • Julkaistu: 5.7.2016 4:30
  • Palvelun downtime: 00:00:00

Yleistä

Kesäjulkaisuissamme keskitymme yleensä pienempiin korjauksiin ja parannuksiin, jotta kauppiaitamme ei tarvitse lomakauden aikana kontaktoida ja tiedottaa uusiin ominaisuuksiin tai niiden käyttöönoton suunnitteluun liittyen.

Tässä julkaisussa valmistauduimmekin elokuussa aktivoitavaan uuteen maksutapaamme Oma Säästöpankki, jolle on varattu ohitustoteutuksia varten maksutavan ID 61 (PRESELECTED_METHOD).

Uudet ominaisuudet

  • Yhtenäistimme hinnoitteluamme päivittämällä kaikkien palautusten hinnaksi 0,35 € (ennen pankkipalautukset 0,93 €). Palautuskulu näkyy asiakkaamme kuukausilaskulla tuotenimellä 'palautukset' (pankkipalautukset/luottokorttipalautukset).
  • Oma Säästöpankki aktivoidaan kaikille kauppiaillemme elokuussa. Maksusivun ohitusta käyttävät kauppiaat voivat valmistella painikkeen toteutusta maksutapaan 61 (PRESELECTED_METHOD). Lue lisää Oma säästöpankki -maksutavan aktivointiin liittyen
  • Lisäsimme palveluumme myös ominaisuuden, jolla vahvistetaan luottokorttimaksun tila kuluttajan siirtyessä uudelleen maksusivulle. Ominaisuuden tarkoituksena on estää tuplamaksut, joita on ilmennyt ajoittain luottokorttimaksuissa. Virhetilanne on aiheutunut joissakin poikkeustilanteissa, joissa kuluttaja on maksun maksettuaan siirtynyt takaisin maksusivulle, mutta maksu tilausnumerolla ei ole vielä kuittaantunut luottokorttiprosessoinnin hitaudesta johtuen.
  • Päivitimme Collector Bank -maksutavan kauppiaille lähtevän hyväksynnästä muistuttavan viestin, jossa virheellisesti kerrottiin maksutavan tilitysviiveen olevan 15 päivää tilitysviiveen ollessa kaikilla kauppiaillamme kolme pankkipäivää. Lue lisää Collector Bank - maksutavasta
paytrail-icon Release notes