Paytrail

Julkaisu 7/2016 - Kauppiasrajapinnan tilityshaku kaikille kauppiaille

Vesa Kortteinen Kirjoittanut Vesa Kortteinen - 13.09.2016

paytrail-release-notes7.png

Julkaisun tiedot

  • Versiot: release_2016_30 ja release_2016_36
  • Julkaistu: 26.7.2016 4:30 ja 6.9.2016 4:30
  • Palvelun downtime: 00:40:00 (6.9.2016 4:30-5:10)

Yleistä

Kesän viimeisissä julkaisuissa valmistelimme Oma Säästöpankki maksutavan ja valmistelimme Kauppiasrajapinnan tilityshaun avaamista kaikkien kauppiaidemme käyttöön. Lisäksi valmistelimme syksyn aikana lisättäviä ominaisuuksia, kuten uudistettuja luottokorttipalautuksia.

Uudet ominaisuudet Kauppiasrajapintaan

Olemme kehittäneet kevään ja kesän aikana Kauppiasrajapintaamme tilitysten-, maksujen ja palautusten hakua. Aiemmin rajapinnan kautta on voinut luoda palautuksia, mutta muutosten jälkeen tarjoamme rajapinnan kautta myös raporttihaun. Palvelun on tarkoitus korvata vanhempi XML-rajapinta.

Korjaisimme joitakin Merchant APIn pilotissa ilmenneitä ongelmia ja näiden jälkeen olemme valmiita päättämään pilotin ja avaamaan Merchant APIn hakuominaisuuden kaikille käyttäjillemme. Julkinen dokumentaatio rajapinnasta tullaan julkaisemaan lähiaikoina, mutta mikäli haluat uuden rajapinnan käyttöön ensimmäisten joukossa, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@paytail.com

Oma Säästöpankki aktivoitu kaikille

Oma Säästöpankki aktivoitiin käyttöön kaikille kauppiaillemme. Tilastojemme mukaan noin 7 % Säästöpankin painikkeen kautta tehtävistä maksuista on siirtynyt Oma Säästöpankin maksuiksi.

Korjauksia käyttöliittymiin

Teimme myös pieniä korjauksia useisiin käyttöliittymiin, näkyvimpänä muutoksena "Suomen Verkkomaksut on nyt Paytrail"-tekstin poistaminen. Kolme vuotta käytössä ollut Paytrail koettiin asiakkaidemme keskuudessa jo niin tunnetuksi, että viitteitä aiempaan nimeen ei enää koettu merkittäväksi.

paytrail-icon Release notes