Paytrail

Maksurintamalla tapahtuu - Oma Säästöpankki saa oman maksupainikkeen

Paytrail Kirjoittanut Paytrail - 4.8.2016 9:26:03

paytrail-maksurintamalla-tapahtuu-syksy-2016.jpg

Suomalaisen verkkokaupan vuosikello alkaa pikku hiljaa kääntyä vuoden kiireisimmän myyntisesongin puolelle. Kovien kauppapäivien lisäksi syksy 2016 tuo mukanaan uuden pankkipainikkeen verkkokauppojen maksutapavalikoimaan.

Oma Säästöpankille tulee oma maksupainike 15.8.2016

Verkkopankkien maksuvalikoima laajenee elokuussa 2016, kun Oma Säästöpankki saa oman maksupainikkeensa. Kyseistä pankkia käyttää noin 100 000 suomalaista kuluttajaa.

Aiemmin Oma Säästöpankin asiakkaat ovat voineet suorittaa maksunsa Säästöpankin painikkeen kautta, mutta elokuun puolivälistä eteenpäin pankeilla on omat painikkeensa. Muutos johtuu Säästöpankin ja Oma Säästöpankin toimista.

Jotta verkkokauppa pystyy ottamaan vastaan maksuja myös Oma Säästöpankin kautta, uusi maksutapa tulee toteuttaa 15.8.2016 mennessä. 

Jos verkkokaupassasi on käytössä Paytrailin maksusivu, teemme kaikki tarvittavat toimenpiteet puolestasi ja lisäksi Oma Säästöpankin painike tulee maksusivullesi automaattisesti. Paytrailin maksusivun ohitusta käyttäville asiakkaille olemme lähettäneet erilliset ohjeet uuden maksutavan aktivoimiseksi.

Paytrailin luottokorttipalautusten hallinta uudistuu

Palautukset ovat olennainen osa verkkokauppiaiden arkea. Jotta palautuksiin liittyvän rahaliikenteen hoitaminen olisi kauppiaillemme entistäkin helpompaa, olemme halunneet yhtenäistää Kauppiaspaneelin palautusominaisuuden kaikille palveluumme kuuluville maksutavoille. Tällä hetkellä uudistettu palautusominaisuus on käytössä jo pankkimaksuille ja Collector-laskulle. 

Syksyn 2016 aikana uudistamme Kauppiaspaneelin palautusominaisuuden luottokorttipalautusten osalta. Uudistuksen jälkeen mm. korttimaksujen palautuksiin liittyvä aikaraja poistuu (nykyisin 8 päivää) ja jokaisesta palautuksesta tallentuu enemmän tietoa Kauppiaspaneeliin, mistä kauppiaan on helppoa ja nopeaa seurata palautuksen tilaa. Ilmoitamme asiakkaillemme, kun uudistettu palautusominaisuus on mahdollista ottaa käyttöön.

Olemme myös uudistaneet ja yhtenäistäneet maksujen palautuksiin liittyvän hinnastomme viime keväänä.

Kaupallista syksyä toivottaen,

Paytrail-tiimi

paytrail-icon Yleinen
    Tilaa kirjoitukset
    Opas verkkokauppaa perustavalle

    Haluatko perustaa menestyvän verkkokaupan? Lue uudistettu maksuton oppaamme!

    Lataa nyt