Paytrail

Muista minut -palvelu aktivoidaan 20.1.

Paytrail Kirjoittanut Paytrail - 19.01.2017

Remember-Me.jpg

Nets julkaisee yhteistyössä Nets-konserniin kuuluvien Paytrailin ja DIBS:n kanssa Muista minut -palvelun, joka tekee jatkossa maksamisesta verkossa sujuvampaa. Palvelu aktivoidaan kaikille Netsin korttimaksulomaketta käyttäville asiakkaillemme. Aktivointi tapahtuu automaattisesti Netsin toimesta perjantaina 20.1.2017.

Miten se toimii?
Asiakkaalle annetaan maksulomakkeella mahdollisuus tallentaa korttinsa tiedot turvallisesti, minkä jälkeen asiakas voi maksaa yli 25 000 verkkokaupassa Pohjoismaissa helposti antamalla vain kortin kolminumeroisen tarkistusluvun (CVV2/CVC2). Tämän lisäksi kortin käyttäjän tulee Suomessa tunnistautua esimerkiksi TUPAS-palvelun kautta, jos kortinmyöntäjä näin vaatii. Tuettuja kortteja ovat Visa ja Mastercard. Jatkossa niin vakioasiakkaat kuin ensimmäistä kertaa verkkokaupassa asioivat saavat sujuvamman maksamiskokemuksen. 

Miten tämä vaikuttaa verkkokauppaan?
Kun palvelu on aktivoitu käyttöön, Muista minut -osio tulee näkyviin verkkokaupassa käytössä olevalle Netsin maksulomakkeelle. Palvelun käyttöönotto ei vaadi mitään toimenpiteitä, eikä vaikuta rajapinta- ja maksulomaketoteutukseen. 

Mistä saan lisätietoa palvelusta?
Mikäli sinulle herää kysyttävää aiheesta, otathan yhteyttä Netsin asiakaspalveluun: 010 80 4040 tai ecommerce-support-fi@nets.eu 

paytrail-icon Yleinen