Paytrail

MyCashflow'lta tuki Paytrail-maksujen palauttamiselle

Paytrail Kirjoittanut Paytrail - 22.09.2020

Paytrailin maksupalvelu toimii nyt entistäkin jouhevammin MyCashflow-verkkokaupoissa, sillä alustaan on lisätty tuki myös Paytrailin kautta tehtyjen maksujen palauttamiselle. 

Kauppias voi nyt palauttaa Paytrailin kautta maksetun tilauksen maksusuorituksen joko kokonaan tai osittain MyCashflow'n omasta taustahallinnasta kirjautumatta lainkaan Paytrailin Kauppiaspaneeliin.

Ohjeita maksujen palauttamiseen MyCashflow-alustan kautta löytyy MyCashflow'n ohjekeskuksesta. Tutustu myös Paytrailin kuukausimaksuttomaan palveluun MyCashflow'ssa. 

MyCashflow on vuonna 2007 perustettu kotimainen verkkokauppapalvelu, jota käyttää yli 2000 yritystä verkkoliiketoimintansa pyörittämiseen.

Suuren verkkokauppa-alustaraportin 2020 mukaan MyCashflown valintaperusteissa korostui alustan kotimaisuus, hyvä asiakaspalvelu ja tuki sekä hinnoittelu. Alustan selkeästi parhaina puolina pidettiin helppokäyttöisyyttä ja monipuolista räätälöitävyyttä. 

Paytrailin palautukset pähkinänkuoressa:

Verkkopankilla tehtyjen maksujen palautukset vähennetään aina verkkokaupan seuraavasta sopivasta tilityksestä. Tämän jälkeen palautus tehdään pankkitilille, jolta asiakas on maksun suorittanut.

Korttimaksujen (debit ja credit) ja MobilePay -maksujen palautukset lähtevät korttiyhtiön käsittelyyn heti palautuksen teon jälkeen. Hyvitys näkyy asiakkaan korttitapahtumissa muutaman arkipäivän kuluessa. Korttimaksujen palautuksia ei vähennetä kauppiaan tilityksistä vaan kauppiaalle lähetetään lasku palautussummasta. 

Collector-maksulle tehty palautus vähennetään ensin kauppiaan tulevista tilityksistä ja hyvitetään tämän jälkeen asiakkaan Collector-laskulle.

Pankkimaksujen, korttimaksujen sekä MobilePay -maksujen palautusten hinta on 0,35 €/kpl. Collector-maksujen palautusten hinta on 0 €/kpl.

paytrail-icon Verkkokaupan maksuliikenne