Paytrail

Paytrail-tili poistuu maksutapavalikoimastamme

Paytrail Kirjoittanut Paytrail - 21.03.2018

paytrail-ny-766.jpg

Julkaisimme oman Paytrail-tili -maksutavan vuonna 2014. Halusimme jo tuolloin vahvasti edistää kätevää maksamista ja mobiilisti mukavaa ostokokemusta verkkokaupoissa. Tähän tarpeeseen kehitimme Paytrail-tilin. Paytrail-tiliä käytetään nykyään vain vähän verkko-ostoksilla, joten tili poistetaan maksutavoistamme 19.6.2018.

Kyseisen päivän jälkeen Paytrail-tilillä ei voi enää maksaa. Paytrail-tilin poistuminen ei vaikuta muiden maksutapojen, kuten verkkopankkipainikkeiden, korttimaksujen, laskulla maksamisen tai MobilePayn toimintaan Paytrailin palvelun kautta. Maksujen palautukset palvelumme kautta ovat toimineet jo jonkin aikaa ilman Paytrail-tiliä.

Paytrail-tilille voi vielä kirjautua my.paytrail.com-osoitteen kautta 21.8.2018 asti, jonka jälkeen myös kyseinen portaali sulkeutuu. Mikäli tilin käyttäjät haluavat käydä esimerkiksi katsomassa Paytrail-tilillä tehtyjen maksujen tietoja, ehtii sen tehdä portaalin kautta ennen portaalin sulkemista. Poistamme 21.8.2018 jälkeen käyttäjätilien tiedot turvallisesti. Aktiivisille Paytrail-tilin käyttäjille olemme tiedottaneet asiasta sähköpostitse 14.6.2018.

Ala uudistuu ja maksutavat muuttuvat

Julkaisimme Paytrail-tili -maksutavan vuonna 2014. Tämän jälkeen verkkomaksutapojen saralla on jo tullut tai on tulossa paljon erinomaisesti toteutettuja maksutapoja ja haluamme suunnata resurssimme vahvemmin eniten käytettyihin ja toivottuihin maksutapoihin. Yhtenä esimerkkinä näistä on palvelustamme jo löytyvä MobilePay.

Toivottavasti Paytrail-tilin poistuminen ei aiheuta sinulle harmia tai hankaloita verkko-ostamistasi. Kohdataan verkko-ostoksilla muiden verkkomaksutapojen merkeissä :)

Terveisin,
Paytrail-tiimi

paytrail-icon Yleinen