Paytrail

Paytrail/Nets -ryhmittymä voitti kilpailutuksen 1000 julkisen alan toimijan verkkomaksujärjestelmästä

Paytrail Kirjoittanut Paytrail - 21.12.2016 11:48:58
valtiokonttori-kilpailutus-paytrail.jpg

Lehdistötiedote
Jyväskylä, 21.12.2016

Paytrail/Nets -ryhmittymä on voittanut vaativan kilpailutuksen, jossa etsittiin Valtiokonttorille uutta ja laadukasta verkkomaksujärjestelmää. Sopimuksen kesto on 5 vuotta ja 2 lisävuotta.

Maksujärjestelmä valittiin avoimen kilpailutuksen kautta ja järjestelmä tulee hoitamaan noin 1000 julkisen alan toimijan rahaliikenteen. Esimerkkejä maksujärjestelmän pariin siirtyvistä toimijoista ovat kunnat, Trafi ja Patentti- ja rekisterihallitus.

“Tämä on Pohjois-Euroopan suurin verkkomaksujärjestelmiä koskeva julkinen kilpailutus ja kaikki Suomen kansalaiset, joilla on pankkitili tai maksukortti ovat järjestelmän potentiaalisia käyttäjiä,” sanoo Jukka Sorvali, Valtiokonttorin projektipäällikkö. “Valtiokonttori panostaa vahvasti palveluiden, mukaan lukien maksamisen digitalisointiin,” jatkaa Sorvali.

“Kilpailutuksen voittaminen on upea jatkumo vahvaan perinteeseemme tarjota sekä yrityksille että julkisen sektorin toimijoille viimeisintä teknologiaa ja maksamiseen liittyviä innovaatioita. Yhdessä Paytrailin kanssa voimme tarjota asiakkaille kaikki maksutavat, kuten maksukortit, verkkopankkipainikkeet sekä lasku- ja osamaksupalvelut,” kertoo Heikki Kapanen, Netsin Suomen maajohtaja.

“Olemme innoissamme tulevasta yhteistyöstä Valtionkonttorin kanssa. Kilpailu alalla on kovaa ja menestyksemme kilpailutuksessa vahvistaa, että meillä on erinomainen ja luotettava tuote, ja että hintamme on kohdallaan,” kommentoi Markus Laurio, Paytrailin toimitusjohtaja.

Lisätietoja

Markus Laurio, toimitusjohtaja, Paytrail Oyj 
markus.laurio@paytrail.com,
+358 40 840 3754

Søren Winge, Head of Press Relations, Nets A/S
swing@nets.eu
+4529482646

Paytrail

Paytrail on vuonna 2007 perustettu maksulaitos, joka tunnettiin aiemmin nimellä ”Suomen Verkkomaksut”. Yhtiön palveluksessa on yli 40 työntekijää ja sen pääkonttori sijaitsee Jyväskylässä. Paytrailin verkkomaksupalvelu on käytössä yli 10 000 verkkokaupassa ja –palvelussa ja sen avulla on ostettu tuotteita ja palveluita jo yli kahden miljardin euron arvosta. Paytrail on osa Nets-perhettä. Lue lisää www.paytrail.com

Nets

Me Netsissä olemme erikoistuneet digitaalisten maksujen välittämiseen. Yhdistämme pankit, yritykset ja kuluttajat kansainvälisellä digitaalista maksamista helpottavalla verkostollamme. Toimintamme kattaa kaikki Pohjoismaat ja tarjoamme laajan valikoiman kauppiaspalveluja, korttipalveluja ja maksuliikepalveluja. Jokaisen palvelumme ja ratkaisumme taustalla on selkeä lupaus: sujuvia maksuja, kattavia verkostoja ja loistavia ideoita upeilta ihmisiltä. Lue lisää osoitteessa www.nets.eu.

paytrail-icon Mediatiedote
    Tilaa kirjoitukset
    Opas verkkokauppaa perustavalle

    Haluatko perustaa menestyvän verkkokaupan? Lue uudistettu maksuton oppaamme!

    Lataa nyt