Paytrail

Paytrail on nyt virallinen Shopify-maksutapa

Paytrail Kirjoittanut Paytrail - 14.10.2016 12:16:04

shopify_logo_black.png

Hyvin alkanut yhteistyö yhden maailman suosituimman verkkokauppa-alustan kanssa on johtanut siihen, että Paytrailista on tehty virallinen Shopify-maksutapa. Tästä päivästä eteenpäin Paytrail voidaan valita suoraan Shopifyn hallintapaneelista löytyvistä maksutavoista. 

"Kehitimme maksutapamme Shopifyhin kesäkuussa 2016 ja olemme iloksemme saaneet huomata asian kiinnostaneen niin uusia kuin jo olemassa olleita verkkokauppa-asiakkaitamme. Hyvin monet kauppiaat ovat ottaneet Shopifyta käyttöön muutaman viime kuukauden aikana", Paytrailin kumppanivastaava Johannes Kumpukoski kertoo. 

Shopify on kanadalainen verkkokauppa-alusta, joka on erityisen suosittu etenkin Pohjois-Amerikassa. Alustan vahvuutena on sen visuaalisuus ja helppokäyttöisyys ja sen saa käyttöön varsin edullisena palveluna. 

Lasku- ja osamaksutavat suomalaisille Shopify-asiakkaille

Paytrail tarjoaa Shopify-kauppiaille kaikki suomalaisten kuluttajien käyttämät maksutavat, kuten pankkitunnukset ja luottokortit - myös myös American Express ja Diners ovat kauppiaiden saatavilla. Näiden lisäksi Paytrail tarjoaa myös lasku- ja osamaksutavat, joita ei vielä aiemmin ole ollut saatavilla suomalaisiin Shopify-verkkokauppoihin.

"Kehitimme maksutapamme Shopifyhin hyvin pitkälti asiakkailta tulleiden toiveiden pohjalta. Lasku- ja osamaksupalvelua on kaivattu ja olemmekin erittäin ylpeitä siitä, että olemme ainoa maksunvälittäjä, joka voi tarjota nämä maksutavat suomalaisille kauppiaille", Kumpukoski kertoo.

Lasku- ja osamaksu ovat nykyään hyvin suosittuja maksutapoja etenkin tuoteverkkokaupoissa ja ne kasvattavat koko ajan suosiotaan.

"Lasku- ja osamaksu lisäävät asiakkaiden luottamusta verkkokauppaa kohtaan ja mikä tärkeintä, ne kasvattavat myös verkkokaupan konversiota. Olemme hyvin iloisia siitä, että laaja maksutapavalikoimamme sekä asiantunteva asiakaspalvelumme on nykyään myös suomalaisten Shopify-kauppiaiden käytössä", Kumpukoski jatkaa. 

Paytrailin maksupalvelu palvelee myös ulkomaalaisia verkkokauppiaita ja kuluttajia. 

Ota Paytrail käyttöön Shopify-kaupassasi

Ota maksupalvelumme käyttöön Shopify-kaupassasi täyttämällä palvelumme tilauslomake. Käsittelemme tilauksesi muutaman arkipäivän sisällä.

Tilaa palvelu

Lisätietoja

Johannes Kumpukoski
Kumppanivastaava
p. 050 563 5563

Kuva: Shopify

paytrail-icon Mediatiedote
    Tilaa kirjoitukset
    Opas verkkokauppaa perustavalle

    Haluatko perustaa menestyvän verkkokaupan? Lue uudistettu maksuton oppaamme!

    Lataa nyt