Paytrail

Paytrailin maksupalvelu saatavilla nyt myös Shopify-verkkokauppoihin

Paytrail Kirjoittanut Paytrail - 16.06.2016

Paytrail maksupalvelu saatavilla myös Shopify verkkokauppoihin

Suosittu kanadalainen verkkokauppa-alusta Shopify ja Paytrail ovat aloittaneet yhteistyön. Alustaan lisätyn tuen ansiosta Paytrailin maksupalvelu on nyt mahdollista ottaa käyttöön myös Shopify-verkkokaupoissa. 

“Olemme jo pitkään halunneet tarjota maksutapamme Shopify-verkkokauppiaille, mutta se ei vielä aikaisemmin ole ollut mahdollista. Olemme erittäin innoissamme alkaneesta yhteistyöstä! Shopify on erittäin mielenkiintoinen verkkokauppa-alusta, joka on yleistynyt myös suomalaisten kauppiaiden keskuudessa”, toteaa Paytrailin kumppanivastaava Johannes Kumpukoski. 

Visuaalinen ja helppokäyttöinen verkkokauppa-alusta

Shopify on edullinen palveluna tarjottava verkkokauppa-alusta, joka on erittäin suosittu alusta etenkin Pohjois-Amerikassa. Alustan suosio kasvaa koko ajan myös Suomessa. 

"Jos myytävät tuotteet vaativat tuekseen näyttävän ulkoasun koko verkkokauppaan, on Shopify silloin erinomainen valinta", Kumpukoski kertoo.

Myös alustan helppokäyttöisyys saa Kumpukoskelta kiitosta: "Shopifyn käyttöliittymä tekee alustan hallinnasta erittäin helppoa. Lisäksi kevyt asennusohjaaja auttaa verkkokaupan käyttöönotossa ja se kertoo, miten verkkokaupan avaaminen tulisi tehdä. Aiempi kokemus verkkokaupan toteutuksesta ei siis ole välttämätöntä."

Nyt myös lasku- ja osamaksupalvelu Shopifyhin

Paytrailin kautta on mahdollista saada kaikki yleisimmät maksutavat, kuten pankkitunnukset ja luottokortit, Shopify-verkkokauppaan. Lisäksi Paytrail tarjoaa lasku- ja osamaksutavat, joita ei vielä aiemmin ole ollut saatavilla suomalaisiin Shopify-verkkokauppoihin.

Paytrailin kautta Shopify-kauppiailla on mahdollisuus myös American Express ja Diners -korttien käyttöönottoon, mutta nämä maksutavat vaativat aina kauppiaskohtaisen käsittelyn.  

Hyödynnä avajaistarjouksemme heinäkuun 2016 loppuun mennessä

Maksupalvelumme hinta on 59 €/kuukaudessa (+alv) ja lisäksi veloitamme hinnastomme mukaiset transaktiokulut. 

Avajaistarjouksena tarjoamme kahden ensimmäisen kuukauden kuukausimaksun puoleen hintaan. Tarjous on voimassa 31.7.2016 saakka.

 

Ota yhteyttä 

 

Lisätietoja

Johannes Kumpukoski
Kumppanivastaava
p. 050 563 5563

Kuva: Shopify

paytrail-icon Mediatiedote