Paytrail

Uuden Paytrailin raportointia ja maksujen hakua kehitetty merkittävästi

Paytrail Kirjoittanut Paytrail - 2.05.2022

Uuden Paytrailin raportointia ja maksujen hakua kehitetty merkittävästi

Olemme saaneet runsaasti palautetta uuden Paytrailin raportoinnista ja maksujen hausta uudessa Kauppiaspaneelissa. Kiitos jokaiselle. Palautteenne auttoi meitä paikallistamaan tiettyjä puutteita, joita emme olleet ennalta tunnistaneet. Olemme priorisoineet työtä palautteenne pohjalta ja tärkeimpiä asioita on korjattu.

Parannukset raportointiin

Tilitysnäkymästä pääset nyt näkemään koontitiedot haetun aikavälin tilityksistä. Koontitietoihin sisältyy:

 • maksujen kokonaissumma
 • transaktiokulujen summa
 • provision summa
 • tilitettävä summa
 • ALV-erittelyt (ei palautuksista)
 • palautusten summa
 • mahdollisuuden kytkeä päälle tilauskohtaiset rivit

Tilitysraportin saat tulostettua Kauppiaspaneelista Tilitysraportit-välilehdeltä. Jokaisesta tilityksestä lähetetään myös PDF sähköpostitse osoitteeseen, jonka olet määritellyt Kauppiaspaneelin Kauppiastili-näkymässä raporttien vastaanottajaksi. Katso esimerkki tilitysraportista.

Verokantojen suhteen on huomioitava, että ALV-tiedot tulevat verkkokauppa-alustasta Paytrailiin. Varmistathan siis verkkokauppasi tekniseltä toteuttajalta, että verkkokauppaohjelmistostasi voidaan alv-tiedot tuoda maksuista. Toinen huomioitava seikka on se, että palautuksista ei valitettavasti saada ALV-tietoa raporteille.

Korjaukset Kauppiaspaneelin maksujen haun hitauteen

Maksujen haku uuden Paytrailin Kauppiaspaneelissa on myös saanut paljon palautetta hitautensa vuoksi. Ymmärrämme, että maksujen haku on tärkeä osa palvelua ja sen pitää toimia sujuvasti. Olemmekin tehneet muutoksia, jotka nopeuttavat merkittävästi maksujen hakua, eikä ongelmia pitäisi enää ilmetä.

Asiakaspalvelun ruuhkaa purettu urakalla

-web-2468

Vuoden aikana on ollut paljon muutoksia, ja ne ovat aiheuttaneet kysymyksiä asiakkaidemme keskuudessa. Tämä on näkynyt ruuhkana asiakaspalvelussamme, joka ei ole pystynyt tästä syystä vastaamaan kysymyksiin totutulla nopeudella.

Asiaan on puututtu mm. lisärekrytoinneilla ja ylitöillä, ja tukisivustomme materiaaleihin on panostettu merkittävästi. Tiimimme on halunnut tehdä kaikkensa palauttaaksensa tilanteen normaalimmaksi.

Jonkin verran viivettä voi edelleen ilmetä ajoittain, mutta pääsääntöisesti asiakaspalvelu vastaa jo nyt totutulla nopeudella, mikä näkyy myös asiakkailtamme saamassamme positiivisessa palautteessa.

Tiedämme, että asiakkaamme ansaitsevat vain parasta ja sen myös haluamme sinulle tarjota. Jatkamme siis töitä ja uskomme vahvasti, että alkuhankaluuksien jälkeen pystymme tarjoamaan sinulle nopeasti kehittyvän ja sekä kauppiaille että suomalaisille kuluttajille mieluisimman maksupalvelun.

Kiitos vielä jokaiselle palautetta antaneelle!

 

paytrail-icon Yleinen
  Tilaa kirjoitukset
  Opas verkkokauppaa perustavalle

  Haluatko perustaa menestyvän verkkokaupan? Lue uudistettu maksuton oppaamme!

  Lataa nyt