Paytrail

Uusi Sales Rescue pelastaa hylättyjä ostoskoreja

Paytrail Kirjoittanut Paytrail - 20.01.2016

kuluttajakirje-sales-resquePNG.pngVerkkokaupan ostoskoreja hylätään todella paljon, jopa 60-70 %.  Kehitimme uuden palvelun, Sales Rescuen, pelastamaan kesken jääneitä ostoskoreja, koska haluamme parantaa asiakkaidemme liiketoimintaa.

Toiminnallisuuden ajatus on toimittaa tilauksensa kesken jättäneille asiakkaille automaattisesti sähköposti, josta pääsee helposti viemään tilauksen loppuun.

Sales Rescue vähentää kesken jätettyjen tilausten määrää ja lisää myyntiä, kun kesken jääneet tilaukset palautetaan kuluttajan mieleen ja viedään useammin loppuun.

Pilotoinnissa saatu hyviä tuloksia - jopa 29 % ostoskoreista pelastui

Olemme pilotoineet palvelua vuodenvaihteessa 14 asiakkaamme kanssa ja olemme onnistuneet pelastamaan parhaimmillaan jopa 29 % hylätyistä ostoskoreista.

"Sales Rescue on verkkokaupan yksi tärkeä uusi toimintamuoto, jolla saadaan keskenjääneitä tilauksia hoidettua loppuun saakka. Se on meillä toiminut yli odotusten, johtuen sen helposta käytöstä. Kun asiakas saa sähköpostimuistutuksen keskeytyneestä tilauksesta, vain yhdellä napin painalluksella pääsee maksuvalikkoon, tämän helpommaksi tätä ei voida tehdä."  - Tapio Ruppa, Antishop

Lue Sales Rescue -palvelun tarkempi kuvaus tästä.