Paytrail

Uusi palautustoiminnallisuus avaamista vaille valmis ja LähiTapiola poistettu

Vesa Kortteinen Kirjoittanut Vesa Kortteinen - 30.10.2015

Paytrailin palvelua kehitetään jatkuvasti. Lokakuusta 2015 lähtien olemme alkaneet kertoa uusista ominaisuuksista sekä parannuksista ja korjauksista täällä uutisissa, jotta sinäkin tiedät miten markkinoiden johtava verkkomaksupalvelu täyttää asiakkaiden ja käyttäjien tarpeet entistä paremmin.
Lue lisää mikä on julkaisu sekä miten ja miksi palveluamme kehitetään.

Uusimman julkaisun tiedot

  • Versio: release_2015_44
  • Julkaistu: 27.10.2015 3:30
  • Palvelun downtime: 00:00:00

Yleistä

Sisällöltään varsin iso julkaisu, joka sisälsi paljon uusia ominaisuuksia. Lisäksi tehtiin korjauksia kauppiaille ja kuluttajille näkymättömiin virheisiin.

Julkaisun myötä uuden palautustoiminnallisuuden laaja käyttöönotto tulee mahdolliseksi.

Maksutavat

LähiTapiola on yhdistynyt S-Pankkiin ja tämän seurauksena poistimme LähiTapiolan verkkomaksu- ja tunnistautumispainikkeet. Myös tilinumerot päivitettiin siten, että entiset LähiTapiolan tilinumerot näkyvät nyt S-Pankin tileinä, eli BIC:t on päivitetty S-Pankin tunnukseen SBANFIHH.

Muutos ei vaadi asiakkailtamme muutoksia maksurajapintoihin, mutta mikäli käytät maksusivun ohitusta, muistathan poistaa ohjauksen LähiTapiolaan verkkokaupastasi, lue tarkemmat ohjeet 22.9. lähettämästämme viestistä.

Uudet ominaisuudet

  • Uudesta palautustoiminnallisuudesta, joka ensi vaiheessa koskee pankkimaksuja, poistettiin Tupas-tunnistautumisen pakollisuus. Siten kuluttajan toimet helpottuvat ja nopeutuvat palautuksen vastaanottamiseen liittyen.
  • Muutoksen myötä mahdollistuu palautustoiminnallisuuden avaaminen kauppiaille, jotka käyttävät S1- tai E1-rajapintaa. Avaaminen on suunniteltu tapahtuvaksi maanantaina 2.11.2015 ja siitä tullaan tiedottamaan tarkemmin.
  • Kauppiaspaneelin uloskirjautumiseen tehtiin ohjaus verkkosivujemme kirjastoon. Sieltä löydät esimerkiksi oppaita verkkoliiketoimintaan ja sisältö päivittyy jatkuvasti. Kirjaston kautta pääset myös ilmoittautumaan suosittuihin webinaareihimme.
  • Netaxeptin kautta tarjottavien korttimaksutapojen (Visa ja MasterCard) maksudataan lisättiin viite- ja tilausnumerot, eli käyttäessäsi maksutapoja omilla rajapintatunnuksilla voit nyt käyttää viite- ja tilausnumeroita maksutapahtumien hakemiseen Netaxeptin hallintapaneelissa.
  • Lisäsimme Visa- ja MasterCard maksutavat testikauppiaallemme, eli tästä eteenpäin voit testata myös korttimaksuja tunnuksella 13466. Lue lisää testitunnuksista.

Korjaukset ja parannukset

Netaxept-korttimaksutavat: korjattiin virheellinen mahdollisuus yrittää maksamista tietyissä olosuhteissa ei-tuetulla maksukorttityypillä. 

Rajapinnat: parannettiin API:en tietoturvaa entisestään kehittämällä salausmenetelmiä.

paytrail-icon Release notes