Banneri-webinaarit-kolme-assaa.jpg

Myös sinä voit olla globaali kauppias: myytpä mitä niche-tuotetta tahansa, niin maailmalta löytyy miljoona asiakasta, jotka fanittavat samaa asiaa. Nykyinen digi-infra tarjoaa ennennäkemättömän keinon näiden asiakkaiden tavoittamiseen, puhutaan D2C (Direct-To-Consumer) -markkinasta, joka on valtava mahdollisuus.

Mutta tälle menestymiselle on yksi ehdoton edellytys - asiakas pitää laittaa aidosti keskiöön kaikessa tekemisessä. Jos maailmanvalloitus kiinnostaa, niin katso tämä webinaari.

Leevi Parsama on verkkokaupan ammattilainen, joka tuntee suomalaisen digitaalisen kaupan erittäin laaja-alaisesti. Työssään eCom Growth -kasvuohjelman asiantuntijana hän on tutustunut henkilökohtaisesti yli 400 eri verkkokauppaan. Leevi on tehnyt myös useita matkoja tutustuen eri maiden verkkoliiketoimintaan, muun muassa Venäjälle, USA:han, Saksaan jawebinaari-leevi-parsama.png Pohjoismaihin.

Leevi on itsekin johtanut globaalisti operoivaa verkkokauppaa, jonka myynti kasvoi vuosittain yli 30 % ja lopulta tuotteita toimitettiin yli 50 eri maahan. Nykyään Leevi toimii myös verkkokauppamentorina, smart retail -teknologiayritysten sparraajana sekä eri yritysten hallituksissa.

Webinaari on maksuton.

Asiantuntija: Leevi Parsama, eCom Growth