Antti Korhonen Liveto

Asiantuntija: 
Antti Korhonen, Liveto

Mitä tarkoittaa älykäs tapahtumamyynti? Kuinka otetaan huomioon lipunmyynnin oheistuotteet, majoitus, ruoka- ja juomapaketit tai VIP-aitiot? Mitä enemmän voit myydä ennakkoon, sitä enemmän voit kotiuttaa tuloja tapahtumasta. Samalla mahdollistat sujuvamman asiakaskokemuksen. 

Liveton Antti ”Boss” Korhonen avaa webinaarissa liiketoiminnan skaalautumista ja sitä, miten kasvua voidaan parhaiten mahdollistaa. Pyrkimyksenä on luoda tapahtumajärjestäjien etujen mukainen palveluiden ekosysteemi, jossa tapahtumamyynti on vain yksi osa. 

Liveto on kotimainen tapahtumamyyntipalvelu, joka haastaa kansainvälisiä toimijoita ensisijaisesti lipunmyynnin saralla, nykyaikaisella pilvipalvelullaan. Osana pilviratkaisua Liveto on panostanut paljon myös API-rajapintojen kehittämiseen - se voittaa kenellä on parhaat rajapinnat.

Sisältö sopii kaikille tapahtumanjärjestäjille ja  tapahtuma-alasta kiinnostuneille ihmisille. Nykyaikaistaaksesi tapahtumamyyntisi sinun ei tarvitse olla itse koodaaja, vaan voit hyödyntää parhaat palvelut tapahtumasi tueksi.