Paytrail

Kattavat maksutavat verkossa maksamiseen

Palkitset asiakkaasi hyvällä palvelulla, kun oma tuttu maksutapa löytyy vaivattomasti maksun yhteydessä.

Tutut-maksupainikkeet-lisäävät-myyntiä

Tutut maksupainikkeet lisäävät myyntiäsi

Kun tarjoat asiakkaillesi mieluisimmat maksupainikkeet, konversiosi paranee. Tarjoamme yhdellä sopimuksella verkkokauppoihin, -palveluihin ja sovelluksiin laajimman valikoiman kotimaisten kuluttajien suosimia maksutapoja ja ominaisuuksia.

Monipuoliset maksutavat tarkoittavat vähemmän keskenjääneitä tilauksia ja enemmän myyntiä.

Tilaa palvelu

Tarvitsetko verkkokauppaasi maksupainikkeiden logoja? Klikkaa alta ja nappaa talteen yleisimmät painikkeet!

Logot ja bannerit

Saat meiltä kattavat maksutavat verkossa maksamiseen

Verkkopankkimaksaminen

Turvalliset pankkipainikkeet ovat suomalaisten suosituin maksutapa. Saat meiltä kotimaisten pankkien maksupainikkeet, joihin kuuluvat Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki.

Pankkipainikkeet

Korttimaksaminen

Korttimaksaminen on sujuvaa ja turvallista, ja maksut varmennetaan käyttäen korttiyhtiöiden varmennusmenetelmiä. Palveluumme sisältyvät yleisimmät korttimaksutavat, joita ovat Visa, MasterCard ja American Express. Card payments are easy and secure. Payments are verified using card companies' verification methods. Our service includes the most common card payment methods, such as Visa, Mastercard, and American Express.

 

Kortit

Mobiilimaksaminen

Helppokäyttöiset mobiilimaksutavat ovat viime vuosina nostaneet suosiotaan merkittävästi ja hätyyttelevät jo verkkopankkimaksamisen suosiota. Palvelustamme löytyy kattava valikoima mobiilimaksutapoja: Apple Pay, MobilePay, Pivo ja Siirto.

Mobiilimaksutavat

Lasku- ja osamaksutavat

Lasku- ja osamaksutavat tarjoavat niin kuluttajille kuin yritysostajille joustoa arkeen. Kauppias puolestaan saa rahat tilityssyklinsä mukaisesti. Palveluumme kuuluu laaja valikoima lasku- ja osamaksupalveluita: Alisa Yrityslasku, OP Tililuotto, OP Lasku ja Walley.

Lasku_osamaksutavat

Kansainvälinen maksaminen

Erityisesti kansainvälisille asiakkaille soveltuva PayPal on teknisesti integroitu Paytrailin järjestelmään. Se vaatii toimiakseen oman sopimuksen.

Myös luottokorttimaksut ja Apple Pay soveltuvat hyvin kansainväliseen maksamiseen. 

 

Kansainvälinen_maksaminen

 

In-app maksaminen

Paytraililla on maksuratkaisu myös mobiilisovelluksiin! Mobile SDK:mme avulla maksamisen toteuttaminen sovelluksiin on yksinkertaista: saat meiltä laajan valikoiman maksutapoja, kattavan ohjeistuksen sekä tukea maksamisen sujuvaan toteutukseen.

Lue lisää

MobileSDK_screen_shots

 

Lisäpalvelut

Maksutapojen lisäksi tarjoamme Paytrailin asiakkaille myös kasan muita palveluita! 

Maksupäätteet Netsiltä

Netsin maksuratkaisulla vastaanotat maksuja kaikilla yleisimmillä maksutavoilla. Netsin  maksupäätteet soveltuvat kaikille kauppiaille ja kaikenlaisiin tarpeisiin.

Lue lisää klikkaamalla alta. 

Lue lisää maksupäätteistä!

 

 

Maksulinkki

Paytrailin maksulinkin avulla voit veloittaa asiakkailta maksuja ilman verkkokauppaa tai maksupäätettä.

Maksulinkki soveltuu moniin erilaisiin käyttökohteisiin, joissa asiakkaalle halutaan tarjota laaja valikoima eri maksutapoja ja varmistaa maksujen onnistuminen.

Lue lisää maksulinkistä

Paytrail-Kauppiasrahoitus

Paytrail Kauppiasrahoitus

Olemme lanseeranneet hiljattain uuden rahoitusratkaisun, Paytrail Kauppiasrahoituksen yhdessä kumppanimme Liberiksen kanssa.

Paytrail Kauppiasrahoitus soveltuu monenlaisiin tilanteisiin, kuten varastojen täydentämiseen, markkinointiin investoimiseen, pääoman kasvattamiseen tai kassanhallintaan hiljaisemman myyntisesongin aikana. 

Paytrail Kauppiasrahoituksen ytimenä on helppous. Rahoituksen hakeminen hoituu Kauppiaspaneelin kautta minuuteissa, eikä sitä varten tarvitse täyttää monimutkaisia dokumentteja.

Tutustu Paytrail Kauppiasrahoitukseen

Onko sinulla kysyttävää maksutavoista?

Kokeneet asiantuntijamme keskustelevat mielellään kanssasi. Varaa alta tehokas 15 minuutin Teams-palaveri, niin jatketaan keskustelua!

Muutakin kuin maksutapoja - mitä kaikkea saat Paytrailin asiakkaana?

Paytraililla olemme keskittyneet aina tarjoamaan asiakkaillemme kaikki olennaiset maksutavat.

Näiden lisäksi maksupalveluumme kuuluu monipuolinen nippu muitakin ominaisuuksia, joiden avulla on muun muassa mahdollista parantaa verkkokaupan konversiota, helpottaa arjen hallintaa ja ottaa haltuun jopa ihan uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja tulonlähteitä.

Tutustu palveluumme