Paytrail

Tallennetulla kortilla maksaminen

Tallenna korttitiedot tokenisoimalla tietoturvallisesti ja luotettavasti. Tokenisointi mahdollistaa näppärät One click- ja toistuvaismaksut, maksamisen sovelluksissa ja katevaraukset.

Korttitietojen tallennus takaa vaivattomat maksut

Tallenna luottokorttitiedot myöhempää käyttöä varten tokenisoimalla. Tokenisointi on tietoturvallinen ja luotettava keino tietojen tallentamiseen.

Korttitiedon tokenisointi mahdollistaa:

  • Toistuvat maksut
  • Sovellusmaksamisen
  • One click -maksut
  • Katevaraukset

Ota yhteyttä

Toistuvat maksut

OstosToistuvat maksut ovat kuluttajalle huolettomia, sillä tilauksia ei tarvitse erikseen uusia. Ne sopivat erinomaisesti palveluihin, joissa veloitus tapahtuu esimerkiksi kuukausittain.

Toistuvat maksut sopivat esimerkiksi kuntosalijäsenyyksiin, lehtitilauksiin, lisensseihin, valmennuksiin ja laskujen maksamiseen. Ota meihin yhteyttä ja mietitään yhdessä liiketoimintaasi tukeva ratkaisu. 

Sovellusmaksaminen

Puhelin-2Tallennetulla kortilla maksaminen mahdollistaa myös maksamisen sovelluksen sisällä. 

Maksaminen sovelluksessa:
Paytrailin maksupalvelun kautta saa toteutettua  sovellusmaksamisen hyödyntämällä web-rajapintoja.

Natiivi-integraatio:
Jos tarvitset sovellukseen laajemmin muotoillun maksamisen natiivi-integraation, löydät kauttamme ratkaisun myös siihen.

One click -maksut

Ostos-2Sujuva ostokokemus vähentää ostoskorien hylkäämistä. One click -maksun voi hyväksyä vaivattomasti yhdellä painalluksella, jolloin vältetään luottokorttitietojen jatkuva syöttäminen. 

One click -maksuja voi hyödyntää esimerkiksi taksisovelluksissa ja ruokasovelluksissa, liikuntavuorojen maksamisessa tai vaikkapa autopesulassa. Useasti toistuvat pienet maksut ovat helpompia maksajalle, jos niiden hyväksyminen on vain yhden painalluksen takana. Joissain tapauksissa maksu voi vaatia myös käyttäjän tunnistautumisen.

Katevaraukset

Palvelu-3Tallennetun kortin kautta voidaan tehdä myös  katevarauksia. Katevaraus ei muodostu veloitukseksi, ellei kauppias vahvista maksua. Katevaraus on voimassa maksimissaan 7 päivää. 

Katevaraus sopii hyvin esimerkiksi auto- tai välinevuokraukseen. Katevarausta voi muuttaa alaspäin, mutta sitä ei voi päivittää isommaksi kuin alkuperäinen summa.  

Alkuperäisen maksun lisäksi voi toki tehdä lisämaksun, jos alkuperäistä vuokra-aikaa halutaan pidentää. Käytännön toteutus riippuu kauppiaan tarpeesta.

Puhelin

 

Ota maksaminen käyttöön hetkessä

Toteuta tarvittavat integraatiot hyödyntämällä kehittäjäystävällisiä rajapintojamme. Kitkattomaan maksamiseen ei tarvitse tuhlata resursseja.

Tutustu kehittäjätyökaluihin

Mitä tarkoittaa tokenisointi?

Korttitietojen tokenisoinnin kautta korttitiedot pysyvät tallessa maksupalvelutarjoajalla, eivätkä ne ole missään vaiheessa kauppiaan hallussa. Paytrail tallentaa tiedot PCI DSS -standardin mukaisesti suojattuun säilöön.

Tokenisointi mahdollistaa sen, että korttitietoja ei tarvitse kysyä uudelleen. Toiminnallisesti toistuvaisuus tehdään kuitenkin verkkokaupan päässä. Verkkokauppa tekee esimerkiksi kuukausimaksuun liittyvän veloituspyynnön, johon käytetään tallennettun kortin tietoja.

Eri verkkokauppa-alustoilla toistuvuutta voi tehdä esimerkiksi lisäosien kautta. WooCommercessa toistuvuuden voi toteuttaa subscriptions-lisäosan kautta.

Paketti

 

Pay & Tokenize

Tallennetulla kortilla maksettaessa asiakkaan tarvitsee kirjata korttitietonsa vain kerran, jonka jälkeen maksaminen onnistuu tapahtuman hyväksymällä. Nyt uuden Pay & Tokenize ominaisuuden myötä maksaminen on helpottunut entisestään. Nimensä mukaisesti maksaminen ja kortin tallentaminen onnistuu kuluttajalta myös ensimmäisellä kerralla samalla vahvistuksella. Uuden ominaisuuden avulla varmistat asiakkaillesi parhaan mahdollisen maksukokemuksen ja helpotat toistuvaa maksamista.

 

New call-to-action

Tallennetulla kortilla maksaminen jakaantuu kahteen malliin

Maksujen toteutukseen liittyy kaksi erilaista mallia: 
MIT (Merchant Initiated Transactions)
CIT  (Customer Initiated Transactions)

MIT-mallissa kauppias käynnistää maksun. MIT-ketjuissa ei tule esimerkiksi useita tunnistautumisia, koska kuluttaja ei ole osana veloitusta. Kauppiaalla on tällöin luottoriski. MIT-maksuja ovat esimerkiksi kuukausimaksujen veloitukset ja lehtitilaukset.

CIT-mallissa kuluttaja on voinut tallentaa verkkokauppaan korttitietonsa ja itse aktivoi maksun. CIT-maksuja voivat olla esimerkiksi tilaus ruokasovelluksessa tai maksu taksisovelluksessa.

Onko sinulla kysyttävää?

Kokeneet asiantuntijamme
keskustelevat mielellään kanssasi.

Ota yhteyttä