Paytrail

Kehittäjille

Tervetuloa kehittäjille tarkoitetulle sivustolle! Sivusto sisältää kehitystyöhön suunnatun katsauksen Paytrailin palveluista ja niiden toteuttamisesta.

1. Yleiskatsaus
2. Maksupalvelu
3. Avoimen lähdekoodin kirjasto E2-rajapinnalle
4. Testitunnukset

5. Demokauppa
6. Myyntikanava
7. Merchant API - Palautukset ja tilitysaineistot
8. Maksusivun ohitus
9. In-app maksaminen1. Yleiskatsaus

Tervetuloa Paytrailin kehittäjät-sivustolle! Sivusto sisältää kehittäjille suunnatun katsauksen Paytrailin palveluista ja niiden toteuttamisesta.

Tarkemmat kuvaukset, ohjeistukset ja koodiesimerkit testaamiseen ja toteuttamisen tueksi löytyvät dokumentaatiosta.


Ryhdy Paytrailin yhteistyökumppaniksi?

Paytrail tekee tiivistä yhteistyötä jälleenmyyjien ja myyntikanavan tarjoajien kanssa. Vilkaise kumppaneille suunnattua sivuamme ja ryhdy yhteistyökumppaniksemme.

Aloita heti

Kumppanit saavat suosittelupalkkion jokaisesta heidän tuomastaan asiakkaasta!


Paytrailin graafinen ohjeistus

Miten Paytrailin logoa käytetään? Entä millaisia fontteja suosimme? Vastauksen mm. näihin kysymyksiin löydät Paytrailin graafisesta ohjeistuksesta.

›› Lataa graafinen ohjeistus

›› Lataa Paytrailin logopaketti


Heräsikö kysymyksiä?

Tekninen asiakaspalvelumme auttaa mielellään:
020 718 1831 
tekniikka@paytrail.com

 

2. Maksupalvelu

Paytrailin maksupalvelu voidaan yhdistää mihin tahansa verkkopalveluun yksinkertaisesti. Maksupalvelu on toteutettu tuhansiin erilaisiin verkkokauppoihin, verkkopalveluihin sekä varaus- ja ilmoittautumisjärjestelmiin. Maksupalvelu on integroitu valmiiksi useisiin alustoihin ja avoimen lähdekoodin alustoihin on saatavilla lisäosia kumppaneiltamme. Lisäosat ja käyttöönotto-ohjeet löytyvät käyttöönotto-sivultamme.

Maksupalvelu sisältää kattavan valikoiman maksutapoja ja pääsyn hallintapaneeliin, josta verkkokauppias voi muun muassa seurata Paytrailin kautta menevää maksuliikennettä ja tehdä maksupalautuksia.

Alla on kuvattu normaali maksutavan valintasivu, joka näytetään kuluttajalle maksutapaa valittaessa. Maksutapojen painikkeet voidaan esittää suoraan verkkopalvelussa, ilman asiakkaan ohjaamista maksutavan valintasivulle. 

Maksusivu-2020


Heräsikö kysymyksiä?

Tekninen asiakaspalvelumme auttaa mielellään:
020 718 1831 
tekniikka@paytrail.com

 

3. Avoimen lähdekoodin kirjasto E2-rajapinnalle

Olemme vastanneet kehittäjien toiveisiin ja julkaisseet avoimen lähdekoodin kirjaston, jonka avulla voit tehdä helposti maksuja E2-rajapintaamme.

Kirjaston käyttö vaatii PHP 7.2 -version tai uudemman ja se löytyy GitHub ja Packagist -palveluista. Tarkemmat käyttöohjeet löytyvät edellämainituista linkeistä.

Jos kirjastomme herättää kysymyksiä, ota meihin yhteyttä. Voit myös osallistua kirjaston jatkokehittämiseen yhdessä kehittäjiemme kanssa GitHubissa.

4. Tilaa Paytrailin testitunnukset sähköpostiisi

Testitunnuksilla voit turvallisesti testata maksamista ilman, että rahaa liikkuu. Testikauppiaalle tulleita maksuja ei välitetä eteenpäin, mutta näet kuinka Paytrailin maksupalvelu toimii kuluttajan näkökulmasta.

5. Demokauppa ja testaaminen

Demokauppaan on integroitu Paytrailin maksupalvelu. Voit testata kaupassa, miten maksaminen käytännössä tapahtuu. Demokaupassa on käytössä maksutavan valintasivun ohitus.

Palveluamme voi testata dokumentaatiosta löytyvillä testitunnuksilla

Demokauppa.jpg

Heräsikö kysymyksiä?

Autamme mielellämme:
020 718 823
kumppanit@paytrail.com

6. Myyntikanava

Myyntikanava mahdollistaa usean eri verkkokauppiaan tuotteiden maksamisen yhdessä maksutapahtumassa. Yksi tilaus voi siis sisältää tuoterivejä yhdeltä tai useammalta kauppiaalta. Myyntikanava toteutetaan lomakerajapinnan avulla, ja siihen voidaan toteuttaa myös maksusivun ohitus.

Varat myyntikanavatilauksista ositetaan ja tilitetään suoraan kauppiaille. Hinnoittelumallit neuvotellaan aina tapauskohtaisesti. Useimmiten kanavan tarjoaja, joka voi olla esimerkiksi palvelun toteuttaja, saa jokaisesta maksusta provision, minkä lisäksi kauppiailta edellytetään erilliset sopimukset Paytrailin kanssa.

Myyntikanavan hinnoittelumallista voit pyytää tarjouksen myynniltämme: myynti@paytrail.com / 020 718 1824.

Katso tarkempi kuvaus dokumentaatiosta.

Myyntikanava.png

7. Merchant API - palautukset ja tilitysaineistot

Merchant API on REST-palvelu, joka mahdollistaa tilitysaineiston hakemisen ja maksupalautusten hallinnan rajapinnan yli. Sen avulla verkkopalvelun taustajärjestelmään voidaan toteuttaa ominaisuudet tuote- ja maksupalautusten hallintaa, sekä tilitys- ja maksutietojen tarkastelua varten.

Merchant API:n tarkempi kuvaus löytyy dokumentaatiosta.

 

8. Maksusivun ohitus

Maksusivun ohituksella Paytrailin maksusivu voidaan ohittaa toteuttamalla maksutavan valinta suoraan verkkopalvelun puolelle. Asiakas siirretään suoraan verkkopalvelusta valitsemaansa maksutapaan.

Ohituksen avulla maksutavan valinta voidaan suunnitella ulkoasultaan ja toiminnoiltaan verkkopalvelun tarpeiden mukaiseksi. Hyviä tapoja maksutavan valinnan toteuttamiseksi ovat esimerkiksi pudotusvalikko tai erilliset kuvakkeet jokaiselle maksutavalle.

Maksutavan valintasivun ohituksesta kerrotaan dokumentaatiossa.

Voit testata maksutavan valintasivun ohitusta demokaupassamme. 

Maksusivun ohitus on maksullinen lisäpalvelu, katso hinnasto.

Lataa verkkomaksutapapainikkeiden logot.Paytrail-maksusivun-ohitus.jpg

9. In-app maksaminen

Saat Netsin kautta ohjelmistokehityspaketin mobiilisovelluksiin, joka tekee maksamisesta niiden sisällä helpompaa kuin koskaan. Hyvän digitaalisen kuluttajakokemuksen tarjoaminen on ratkaisevaa kaikille kauppiaille.

In-app-maksaminen

Kitkatonta ja sujuvaa maksamiskokemusta tukevat muun muassa monipuoliset maksutapavaihtoehdot, biometristen tunnisteiden tuki ja maksukorttien skannausmahdollisuus mobiililaitteen kameralla.

In-app maksamisen helppo toteutus

Maksamisen toteutus mobiilisovelluksiin on nyt yksinkertaista ja helppoa. Saat hyvät ohjeet ja tukea maksamisen sujuvaan toteutukseen.

Integrointi iOS- ja Android-sovelluksiin on yksinkertaista ja nopeaa. Käyttöönotto edellyttää Netsin Netaxept-taustajärjestelmän integraatiota ja sopimusta.

Dokumentaatio ja ohjelmistokehityspaketit ovat saatavilla:
https://github.com/Nets-mobile-acceptance

Lue lisää

 

Heräsikö kysymyksiä?

Tekninen asiakaspalvelumme auttaa mielellään:
020 718 1831 
tekniikka@paytrail.com