Medialle

Teemme mielellämme yhteistyötä
esimerkiksi verkkokaupan
tilastoihin liittyen.

Mikä Paytrail on?

Paytrail pyrkii raivaamaan esteitä verkkoliiketoiminnan tieltä ja ajattelemaan kokonaisuuksia kuluttajan näkökulmasta, kauppiaita unohtamatta. Tarjoamme kaiken, mitä verkko-ostamiseen tarvitaan. 

Median yhteystiedot

Mikäli haluat haastattelun tai lisätietoja, median yhteyshenkilönä meillä toimii Suvi Tikkanen, suvi.tikkanen@paytrail.com, 040 562 8283.

Tiedotamme myös blogissa ja Twitterissä

Tavoitteemme ovat korkealla ja edelläkävijänä kehitämmekin palveluamme lakkaamatta. Pysyäksesi mukana, voit seurata meitä blogin, Twitterin, LinkedIninFacebookin ja Instagramin kautta.

Logo ja identiteetti

Paytrailin visuaalinen identiteetti viestii uuden ajan maksujärjestelmän vahvuuksia ja tärkeimpiä ominaisuuksia: helppoutta, elämyksellisyyttä, raikkautta, luotettavuutta ja innovatiivisuutta.

Identiteetin kulmakivenä on hyvän huomioarvon omaava liikemerkki, joka liittää brändin toimialaansa globaalisti yksiselitteisellä, mutta oivaltavalla tavalla. Liikemerkki myös kiteyttää Paytrailin tarjoamat ydinarvot: ostamisen vaivattomuuden, mutkattoman käyttäjäkokemuksen sekä kuluttajaa arvostavan hyväntuulisuuden.

Lataa Paytrailin graafinen ohjeistus

Lataa Paytrailin logopaketti