Paytrail

Medialle

Teemme mielellämme yhteistyötä esimerkiksi verkkokaupan tilastoihin liittyen.

Mikä Paytrail on?

Paytrail on vuonna 2007 perustettu suomalainen maksupalveluntarjoaja. Vastaamme yli 20 000 asiakkaamme verkkomaksuliikenteestä. Paytrailin kautta on ostettu tuotteita ja palveluita jo yli 20 miljardin euron edestä. Paytrail on maksuvolyymiltaan suurin kotimainen verkkomaksupalvelu.

Verkkokauppojen lisäksi Paytrail hoitaa myös Valtiokonttorin suomi.fi-palvelun maksuliikenteen. Muun muassa suomalaiset kunnat, Trafi sekä Patentti- ja rekisterihallitus kuuluvat palvelun piiriin.

Paytrail työllistää noin 80 asiantuntijaa ja sen pääpaikka on Jyväskylässä. Yritys on listattu Suomen parhaimpien työpaikkojen joukkoon. Paytrail on osa pohjoismaista Nets-ryhmää.

Median yhteystiedot

Mikäli haluat haastattelun tai lisätietoja, median yhteyshenkilönä meillä toimii Saana:

Saana Borgström
saana.borgstrom@paytrail.com
040 527 8284

Etsitkö puhujaa tapahtumaasi?

Etsitkö verkkomaksualan asiantuntijaa esiintymään tapahtumassasi? Haluatko nostaa esiin tietoa verkkokaupasta Suomessa ja pohjoismaissa? Asiantuntijamme vierailevat jatkuvasti puhujina alan tapahtumissa, ja haemme aktiivisesti tietoa maailmalta maksamisen uusista tuulista.

Ota yhteyttä Saanaan ja etsitään tapahtumaanne sopiva puhuja:

Saana Borgström
saana.borgstrom@paytrail.com
040 527 8284

Tiedotamme myös blogissa ja Twitterissä

Tavoitteemme ovat korkealla ja edelläkävijänä kehitämmekin palveluamme lakkaamatta. Pysyäksesi mukana, voit seurata meitä blogin, Twitterin, LinkedIninFacebookin ja Instagramin kautta.

Logo ja identiteetti

Paytrailin visuaalinen identiteetti viestii uuden ajan maksujärjestelmän vahvuuksia ja tärkeimpiä ominaisuuksia: helppoutta, elämyksellisyyttä, raikkautta, luotettavuutta ja innovatiivisuutta.

Identiteetin kulmakivenä on hyvän huomioarvon omaava liikemerkki, joka liittää brändin toimialaansa globaalisti yksiselitteisellä, mutta oivaltavalla tavalla. Liikemerkki myös kiteyttää Paytrailin tarjoamat ydinarvot: ostamisen vaivattomuuden, mutkattoman käyttäjäkokemuksen sekä kuluttajaa arvostavan hyväntuulisuuden.

Lataa Paytrailin logopaketti