Paytrail

Medialle

Teemme mielellämme yhteistyötä esimerkiksi verkkokaupan tilastoihin liittyen.

Mikä Paytrail on?

Paytrail on vuonna 2007 perustettu suomalainen maksupalveluntarjoaja. Vastaamme yli 20 000 asiakkaamme verkkomaksuliikenteestä. Paytrailin kautta on ostettu tuotteita ja palveluita jo yli 20 miljardin euron edestä. Paytrail on maksuvolyymiltaan suurin kotimainen verkkomaksupalvelu.

Verkkokauppojen lisäksi Paytrail hoitaa myös Valtiokonttorin suomi.fi-palvelun maksuliikenteen. Muun muassa suomalaiset kunnat, Trafi sekä Patentti- ja rekisterihallitus kuuluvat palvelun piiriin.

Paytrail työllistää noin 80 asiantuntijaa ja sen pääpaikka on Jyväskylässä. Yritys on listattu Suomen parhaimpien työpaikkojen joukkoon. Paytrail on osa Nets/Nexi-konsernia.

Median yhteystiedot

Mikäli haluat haastattelun tai lisätietoja, median yhteyshenkilöinä toimivat Suvi Tikkanen ja Saila Marttila:

Suvi Tikkanen
Chief Marketing Officer
suvi.tikkanen@paytrail.com 
040 562 8283

Saila Marttila
Content Marketing Manager
saila.marttila@paytrail.com
040 183 6171

Etsitkö puhujaa tapahtumaasi?

Etsitkö verkkomaksualan asiantuntijaa esiintymään tapahtumassasi? Haluatko nostaa esiin tietoa verkkokaupasta Suomessa ja pohjoismaissa? Asiantuntijamme vierailevat jatkuvasti puhujina alan tapahtumissa, ja haemme aktiivisesti tietoa maailmalta maksamisen uusista tuulista.

Ota yhteyttä Matiakseen ja etsitään tapahtumaanne sopiva puhuja:

Matias Kiesilä
matias.kiesila@paytrail.com 
050 454 4251

Tiedotamme myös blogissa ja Twitterissä

Tavoitteemme ovat korkealla ja edelläkävijänä kehitämmekin palveluamme lakkaamatta. Pysyäksesi mukana, voit seurata meitä blogin, Twitterin, LinkedIninFacebookin ja Instagramin kautta.

Logo ja identiteetti

Paytrailin visuaalinen identiteetti viestii uuden ajan maksujärjestelmän vahvuuksia ja tärkeimpiä ominaisuuksia: helppoutta, elämyksellisyyttä, raikkautta, luotettavuutta ja innovatiivisuutta.

Identiteetin kulmakivenä on hyvän huomioarvon omaava liikemerkki, joka liittää brändin toimialaansa globaalisti yksiselitteisellä, mutta oivaltavalla tavalla. Liikemerkki myös kiteyttää Paytrailin tarjoamat ydinarvot: ostamisen vaivattomuuden, mutkattoman käyttäjäkokemuksen sekä kuluttajaa arvostavan hyväntuulisuuden.

Lataa Paytrailin logopaketti

Lataa Paytrailin brändiohjeistus