Paytrail

Yhteensopivat alustat

Paytrailin maksupalvelu on valmiiksi asennettu tai saatavilla miltei kaikkiin verkkokauppa-alustoihin.

Tilaa palvelu!

Tilaa nyt

X

Paytrailin käyttöönotto alustat

 

WooCommerce

WooCommerce on suosittu verkkokauppa-alusta, jonka avulla saa liitettyä maksupalvelun Wordpress-verkkopalveluun.

WooCommerce-lisäosat:
Paytrail for WooCommerce
Webbisivut.org
Markup.fi

Magento

Magento on yksi suosituimmista avoimen lähdekoodin verkkokauppa-alustoista, ja se sopii niin pienelle kuin suurellekin yritykselle.

Adobe Commerce (Magento 2) -lisäosat:
Paytrail for Adobe Commerce 
Markup.fi 

 

 

Shopify

Shopify on kanadalainen ja yksi maailman nopeimmin kasvavista verkkokauppa-alustoista.

Paytrail on yhdistetty myös Shopify verkkokauppa-alustaan. Ohje Paytrailin käyttöönottoon Shopifyssa löytyy täältä.

Paylink

Paylink on maksulinkin lähetysjärjestelmä. Sen avulla voit myydä mitä tahansa tuotteita ilman toista järjestelmää. Syötä vain tuote, summa ja asiakkaan tiedot. Lähetä linkki asiakkaalle ja asiakas pääsee suoraan maksamaan tilauksen.

Ota Paylink käyttöön tilaamalla Paylink-tunnukset ja Paytrailin palvelu. Paylink kuuluu Paytrailin maksupalvelun kuukausimaksuun.

MyCashflow

MyCashflow on suomalainen verkkokauppa-alusta, jota käyttävät sadat suomalaiset verkkokauppiaat.

Paytrail on valmiiksi integroitu MyCashflow-alustaan. Käyttöönotto-ohje löytyy täältä.

PrestaShop

PrestaShop on avoimen lähdekoodin verkkokauppa-alusta, joka sopii niin pienelle kuin suurellekin verkkokauppiaalle.

PrestaShop-lisäosat eri versioille:

Aivomatic: PrestaShop 1.6 sekä PrestaShop 1.7.

Ahco: PrestaShop 1.5, 1.6 ja 1.7

Netaxept

Netaxept on Netsin verkkokauppa-ratkaisu, jonka kautta kauppias saa käyttöön korttimaksamisen verkkokauppaansa. Paytrail tarjoaa Netaxeptiin pankkipainikemaksamisen yhden sopimuksen kautta

Ole yhteydessä Netsin yhteyshenkilöösi Paytrailin pankkipainikemaksujen käyttöönoton osalta

Vilkas

Vilkas on kuukausimaksuun perustuva suomalainen verkkokauppa-alusta. Vilkas voitti Tivin verkkokauppavertailun 2014.

Paytrail on valmiiksi liitettynä Vilkkaan verkkokauppa-alustaan ja ohjeet Paytrailin käyttöönottamiseksi löytyvät täältä Suite-versiolle ja täältä Now-Versiolle

Ecwid

Ecwid on verkkokauppa-alusta, jonka voit helposti upottaa mille tahansa kotisivualustalle esim. WIX, WordPress tai Squarespace. Alustan mukana tulee Facebook- ja Instagram-kauppa sekä erittäin laaja kattaus erilaisia ominaisuuksia, joiden hyödyntäminen ei vaadi koodausosaamista. 

Ecwid-lisäosan tarjoaa Nettimaailma.

Kotisivukone

Kotisivukone on verkkosivujen rakennusalusta, jonka päälle voi kasata myös verkkokaupan.

Paytrail on valmiiksi asennettuna Kotisivukoneen verkkokauppa-alustaan ja ohjeet palvelun käyttöönottoon löytyy täältä.

Manuaalinen integraatio

Et tarvitse laajennusta liittääksesi Paytrailin verkkopalveluusi. Palvelumme dokumentaatiosta löytyy ohjeet ja esimerkit palvelun toteuttamiseen.

Apua ongelmatilanteissa saat teknisestä tuestamme.

OpenCart

OpenCart on tehokas avoimen lähdekoodin verkkokauppa-alusta. Paytrail on saatavilla OpenCartin eri versioille.

Paytrail-lisäosat OpenCartiin: Versio 1.5.x.x ja Versiot 2 ja 3.

Drupal

Drupal on julkaisujärjestelmä, jonka verkkokauppa-alustoina toimivat Übercart ja Drupal Commerce.

Drupal Übercartin sekä Drupal Commercen lisäosat tarjoaa Xocovis.


Finqu

Finqu on kotimainen verkkokauppa-alusta, joka auttaa kauppiaita myymään enemmän ja entistä helpommin. Sen avulla verkkokaupan perustaminen onnistuu vain 5 minuutissa.

Paytrail on heti käytettävissä Paytrail-sovelluksena. Ohjeet sovelluksen asentamiseen löytyvät tukisivustolta.

ViidakkoStore

ViidakkoStore on suomalaisen Liana Technologiesin verkkokauppa-alusta, joka on rakennettu hakukoneoptimointia silmällä pitäen.

Kysy ViidakkoStoren yhteyshenkilöltäsi lisätietoja Paytrailin käyttöönotosta.

Crasman

Crasman on suomalainen verkkokaupankäynnin ja -palveluiden pioneeri, jonka digitaalista palvelualustaa Stage & Studio:ta hyödyntää moni suomalainen toimialansa markkinajohtaja verkkokaupankäynnin alustana.

Paytrailin käyttöönoton osalta ole yhteydessä Crasmaniin.

Wix

Wix on verkkosivualusta, jonka helpolla kotisivueditorilla voi luoda helposti näyttävät kotisivut. Verkkokauppa-alusta Ecwid voidaan upottaa Wixin verkkosivuille. Katso ohje täältä.

Ecwid-lisäosan tarjoaa Nettimaailma.

Woo.fi

Woo on kotisivukone, jonka editorilla avulla on helppo toteuttaa näyttävät kotisivut. Woohon on saatavilla erilaisia valmiita sivupohjia, joista voit valita mieleisesi. Verkkosivun ulkoasua on helppo editoida Drag & Drop editorilla. Woossa on myös verkkokauppa-alusta, mihin Paytrail on saatavilla. Ota yhteys Paytrailiin käyttöönottoon liittyen.  

Salon Booking

Salon Booking System partureille ja muille kauneusalan yrityksille tarkoitettu varausjärjestelmä. Salon Booking on lisäosa WordPressille.

Paytrail on saatavilla Salon Bookingiin täältä.

Weebly

Weebly on verkkosivueditori, jonka avulla voidaan helposti luoda hienot kotisivut. Ecwid on upotettavissa Weeblyn verkkosivuille. Katso ohjeet Ecwidin upottamiseksi Weeblyyn.

Ecwid-lisäosan tarjoaa Nettimaailma.

Clover Shop

Clover Shop on suomalainen verkkokauppa-alusta, jota käyttävät jo sadat suomalaiset verkkokauppiaat.

Paytrail on valmiiksi asennettu Clover Shopiin. Aktivoi Paytrail täällä. Ohje Paytrailin käyttöönottoon Clover Shopissa löytyy täältä.

Jeemly

Jeemly (Nethit) on monikanavainen kaupparatkaisu, johon sisältyy verkkokauppaohjelmiston lisäksi kassaohjelmisto ja integraatiot muihin liiketoiminnan järjestelmiin. Paytrail on valmiiksi asennettu Jeemlyyn.

Kysy lisätietoa Paytrailin käyttöönotosta Jeemlyn yhteyshenkilöltäsi.

Note Shot

Note Shot tarjoaa asiakkailleen helppokäyttöisen ja edullisen verkkokauppa-alustan, joka on valmiiksi kytketty Note Shot Finance - laskutus- & kassajärjestelmään.

Ole yhteydessä Note Shot:iin Paytrailin aktivointiin liittyen.

VirtueMart

VirtueMart on avoimen lähdekoodin alusta, joka on saatavilla Joomla julkaisujärjestelmään.

Lisäosa VirtueMart 3:lle on ostettavissa suoraan Aivomaticin verkkokaupasta.

Easy Digital Downloads

Easy Digital Downloads on digitaalisten tuotteiden myyntiin tarkoitettu alusta WordPressille. Sen kautta voit myydä helposti erilaisia ladattavia tuotteita. Paytrail on saatavilla Easy Digital Downloadsin maksutavaksi kumppaniltamme Foxlandilta.

JoomShopping

JoomShopping on Joomla julkaisujärjestelmän verkkokauppa-alusta. Paytrail on saatavilla JoomShoppingiin.

Ota yhteyttä Paytrailiin JoomShopping lisäosan käyttöönoton osalta.

Shuup

Shuup on Anders Innovationsin kehittämä avoimen lähdekoodin verkkokauppa-alusta, joka kilpailee myös kansainvälisillä markkinoilla.

Ole yhteydessä Shuupiin Paytrailin käyttöönottoa varten. 

Webnode

Webnode on yli 40 miljoonan käyttäjän suosima verkkokauppa- ja kotisivualusta, jonka kautta oman verkkokaupan voi luoda itse helposti ja nopeasti.

Paytrail on jo valmiiksi valittavana maksutavaksi ja yhdistettävissä helposti näillä ohjeilla.

HikaShop

HikaShop on Joomla julkaisujärjestelmän verkkokauppa-alusta. Paytrail on saatavilla HikaShoppiin.

Ota yhteyttä Paytrailiin HikaShopin lisäosan käyttöönoton osalta.

Dataflow eCommerce

Dataflow eCommerce-verkkokauppa soveltuu hyvin niin kohdennettuun kuin laajempaakin asiakaskuntaa tavoittelevaan verkkokauppaan. Verkkokauppa skaalautuu niin tuotemäärän, kieliversioiden, valuuttojen, toimitusmaiden, toimitustapojen kuin maksutapojenkin suhteen, pienestä suureen.

Dataflow eCommerce tukee suoraan Paytrailin verkkomaksupalvelua. Ohjeet Paytrailin käyttöönotolle voit kysyä joko Paytraililta tai Atflow:n yhteyshenkilöltäsi. 

Netello Systems

Netello Systems Oy on kotimainen digimarkkinointiin erikoistunut yritys, joka on toiminut verkkokauppojen ja hakukoneoptimoinnin parissa jo vuodesta 1999.

Netello Systemsin verkkokauppa-alusta tukee suoraan Paytrailin verkkomaksupalvelua. Kysy Netello Systemsin yhteyshenkilöltäsi Paytrailin käyttöönotosta.

Oscar eCommerce

Oscar eCommerce on suomalainen verkkokauppakokonaisuus, joka on suunniteltu ratkaisemaan verkkokauppiaan myynnin ja ostamisen tarpeet monikanavaisesti, niin verkossa, kuin myymälässä.

Ratkaisu laajentuu tarvittaessa kattamaan koko yrityksen toiminnanohjauksen, tuotannonohjauksen ja taloudenohjauksen unohtamatta asiakkuudenhallintaa. Ole yhteydessä Oscar eCommercen yhteyshenkilöön Paytrailin käyttöönottoa varten.

Webmercs

Webmercs tarjoaa täyden paketin: palvelimen ylläpidolla, ylläpitoportaalin verkkokaupan asiakkaille, monipuolisen tuen sekä markkinointityökalut.

Samasta osoitteesta löytyy myös  ketju- ja jälleenmyyjäratkaisut, tuotekonfiguraattorit, laskutus- ja kirjanpitomoduulit, rajapinnat sähköiseen kaupankäyntiin, monipuoliset vaihtoehdot maksujen ja tilausten käsittelyyn, tukku- ja logistiikkaratkaisuja sekä muokattavat tuotekatalogit.

Bokun

Bokun on uusi matkailupalveluiden alusta. Siihen sisältyy varauspalvelu, markkinapaikka jälleenmyyjille, lisäpalveluiden myyntiominaisuudet ja kaikki muu tarvittava, mitä matkailupalveluita tarjoava yrittäjä voi vain tarvita. Katso ohjeet Paytrailin käyttöönottoon Bokunissa.

Travius

Codegem Oy:n Travius on matkailupalveluiden myynti- ja toiminnanohjausjärjestelmä. Sen kautta kauppias voi myydä majoituksia tai palveluita.

Traviuksen tavoite on parantaa matkailuyritysten kilpailuedellytyksiä tarjoamalla kauppiaalle asianmukaiset työkalut tuloksen tekoon. Ole yhteydessä Codegemiin Paytrailin käyttöönoton osalta.

Duda

Duda on uudenlainen verkkosivujen rakennustyökalu, johon sisältyy myös verkkokauppa. Dudan paras puoli on helppo ja yksinkertainen verkkosivujen rakennustyökalu ja dedikoitu tuki ongelmatilanteissa.

Verkkosivut ovat myös muokattavissa koodin kautta. Ohjeet Paytrailin käyttöönottoon löydät täältä.

Litecart

Litecart on nimensä mukaan kevyt, mutta silti kattava verkkokauppa-alusta. Litecartista löytyy kaikki tarvittavat ominaisuudet verkkokaupan pyörittämiseen ja avoin lähdekoodi mahdollistaa verkkokaupan muokkaamisen. Paytrailin saat LiteCartiin täältä.

Webmestari

Webmestari on helppokäyttöinen verkkosivujen rakennustyökalu. Webmestarin palveluun sisältyy myös verkkokauppa-alusta. Verkkosivujen ja verkkokaupan perustaminen on helppoa. Ole yhteydessä Webmestariin Paytrailin käyttöönoton osalta.

Kirppari-Kalle

Kirppari-Kalle on kirpputorien online-varausjärjestelmä. Sen kautta asiakas voi varata pöytäpaikan ja maksaa sen varauksen yhteydessä. Lisäksi kirpputorin pitäjä näkee asiakasrekisterin ja voi tarjota asiakkailleen mobiilisovellusta, minkä kautta pöydän ylläpitäjä näkee myyntinsä mistä ja milloin tahansa.

Asiakas maksaa varauksensa Paytrailin kautta. Ole yhteydessä Kirppari-Kallen yhteyshenkilöösi Paytrailin aktivoimisesta.

LiquidBlox

Suomalainen pilvipalvelu LiquidBlox mahdollistaa uuden tavan perustaa verkkokauppa. Verkkokauppa-alusta Shopify yhdistetään ketterästi LiquidBlox-verkkosivuihin. Ostoskori kulkee mukana kotisivuilla, blogissa, digiesitteissä ja verkkolehdissä. Tuotetietoja ja tilauksia hallinnoidaan Shopifyn kautta.

Sivuston rakennetta ja sisältöjä muokataan LiquidBloxilla. Sivuston rakenne on vapaasti muokattavissa toisin kuin verkkokaupoissa yleensä. Lue lisää Shopifyn käyttöönotto-ohjeista.

Seamchip / Corego

Tavoitteenamme on olla Suomen paras palvelutarjoaja ja vaihtoehto järjestelmäratkaisuissa tapahtuma- ja elämysalan asiakkaillemme. Yhdessä asiakkaidemme kanssa haluamme parantaa kuluttajan kokemusta asiakkaistamme ja monipuolistaa heidän palvelutarjontaansa vastaamaan nykyajan vaatimuksia, sekä valmistautua tuleviin tarpeisiin.

Olemme aktiivinen ja kehitysinnokas yhteistyökumppani. Ota yhteyttä Coregoon Paytrailin aktivointiin liittyen.

eApteekki

eApteekki on apteekeille tarkoitettu verkkokauppa-alusta. Sen kautta apteekit voivat myydä myös reseptilääkkeitä helposti. eApteekkiin kuuluu paljon ominaisuuksia, jotka ovat tarkoitettu juuri apteekkitoimintaan. Asiakas voi esimerkiksi pyytää yhteydenoton puhelimitse lääkeneuvonta-asioissa.

Paytrail on maksutapana eApteekissa. Kysy käyttöönotosta lisää eApteekin yhteyshenkilöltäsi.

Odoo eCommerce

Odoo verkkokauppa on avoimen lähdekoodin verkkokauppa-alusta. Siitä löytyy kaikki tarvittavat ominaisuudet niin pienelle kuin suurelle verkkokauppiaalle.

Paytrail on saatavilla Odoo verkkokauppaan tällä tai tällä lisäosalla.

Liveto

Liveto on uudenlainen tapahtumapalvelu, johon sisältyy myös paljon tapahtuman myyntiin tarkoitettuja ominaisuuksia. Uudenlainen Dropshop palvelu on ominaisuus, missä liput voidaan myydä tapahtuman oman verkkosivun kautta.

Paytrail on Liveton maksutapa. Kysy Paytrailin käyttöönotosta Liveton yhteyshenkilöltäsi.

Implecode eCommerce Product Catalog

Product Catalog on Wordpressin lisäosa, jonka kautta kauppias voi myydä tuotteita suoraan Wordpress verkkosivujen kautta. Tuotteet voidaan upottaa artikkeleiden tai blogitekstien sekaan erittäin helposti.

Voit ladata Paytrailin lisäosan Product Catalogiin täältä ja ohjeet käyttöönottoon löytyvät täältä.

OsCommerce

OsCommerce on lisenssimaksuton verkkokauppasovellus, joka tarjoaa selkeän ja responsiivisen verkkokaupan edulliseen hintaan.

Ota yhteyttä JL Commerceen Paytrailin liittämisestä OsCommerce-verkkokauppaan.

Refox

Refox on suomalainen kuukausimaksuun perustuva verkkokauppa-alusta, joka tarjoaa yhdessä paketissa web-pohjaisen ERP-järjestelmän, verkkokaupan, toiminnanohjausjärjestelmän, varastonhallinnan ja reskontran.

Paytrail on valmiiksi asennettu Refox-alustaan. Kysy Paytrailin käyttöönotosta yhteyshenkilöltäsi.

Squarespace

Squarespace on verkkosivualusta, jonka kotisivueditorilla voi luoda helposti näyttävät kotisivut.

Squarespace-sivulle voidaan liittää Shopify ”Buy Button”, johon on liitettävissä Paytrailin maksupalvelu. Kysy lisätietoja käyttöönotosta Paytrailin myynnistä.

Evolution Solutions Oy

Evolution Solutions Oy on kotimainen ohjelmistotalo, joka on räätälöinyt verkkokauppoja asiakkailleen jo yli kymmenen vuoden ajan.

Paytrail on valmiiksi asennettu Evolution Solutionsin verkkokauppa-alustaan. Ole yhteydessä Evolution Solutionsin yhteyshenkilöösi.

Johku

Johku on matkailualan yrittäjän monipuolinen työkalu. Järjestelmän avulla yrittäjä voi helposti myydä matkailualan palveluja ja tuotteita, sekä seurata liiketoiminnan kehitystä. Palvelu soveltuu erityisesti matkailualan yrittäjien tarpeisiin.

Paytrailin palvelu on valmiiksi integroitu Johkun järjestelmään.

SkyShop

SkyShop on B2B-verkkokauppa, johon jälleenmyyjäsi kirjautuvat sisään omilla tunnuksillaan ja näkevät omat alennetut hintansa. SkyShop B2B-verkkokauppa vie tilaukset automaattisesti toiminnanohjausjärjestelmääsi integraation kautta. SkyShop B2B-verkkokauppa esittää jälleenmyyjällesi myös reaaliaikaiset varastosaldosi ja jälleenmyyjän oman tilaushistorian.

SkyShop on suomalaisen ohjelmistoja ja ohjelmistointegraatioita tarjoavan Skycoden valmistama ohjelmisto ja SkyShoppia voidaan myös kustomoida täysin tarpeisiisi. 

TravelNet

Sportum Oy:n tarjoama TravelNet on pilvipohjainen ratkaisu, joka sisältää kaikki matkailuyrityksen päivittäisessä toiminnassa tarvittavat ominaisuudet, kuten varausten hallinnan, back officen sekä monipuoliset työkalut myynnin hallintaan ja organisaation tukitoimintojen käyttöön.

Lisäksi TravelNet mahdollistaa matkailuyrityksille oman verkkokaupan ja näkyvyyden lukuisissa myyntikanavissa.

Webropol Events

Paytrail on valmiiksi integroitu Webropolin Events -työkaluun. Events on kyselyohjelmiston ympärille rakennettu helppokäyttöinen moduuli, joka keskittyy vain tapahtumiin.

Events minimoi tarvittavan hallinnollisen työn ja antaa järjestäjien keskittyä tärkeimpään – kiinnostavien ja unohtumattomien kokemusten luomiseen.

Webio

Webio verkkokauppa sisältää kaiken tarvittavan verkkokaupankäyntiin sekä verkkokaupan hallintaan. Webio tarjoaa ratkaisut myös B2B kaupankäyntiin sekä integraatiot eri taustajärjestelmiin. Webio on Paytrail yhteensopiva järjestelmä sekä monipuolisesti muokattavissa asiakkaan tarpeen mukaan. Tutustu osoitteessa www.webio.fi.

SHURIKEN®

Shuriken on erittäin tehokas ja monipuolinen verkkokauppa-alusta, jossa on sisäänrakennettuna kivijalkamyymälän kassa, toiminnanohjaus, varastonhallinta ja paljon muuta. Shurikenilla suurtenkin tavaravirtojen käsittely on helppoa ja huoletonta.

Käyttöönotto Creaction Finland Oy:n kautta. Paytrailin palvelu integroituna.

Lyyti

Lyyti on tapahtumanhallintajärjestelmä, joka sopii niin virtuaalitapahtumiin, livetilaisuuksiin kuin näiden yhdistelmään. Lyytin avulla ilmoittautumiset, viestintä, raportointi ja palautteen keruu sujuu mutkattomasti ja automatisoidusti. Kysy Paytrailin käyttöönotosta Lyytin yhteyshenkilöltäsi.

Asio

Asio-Data toimittaa varausohjelmistoja ja nettivarauspalveluita monialaisiin käyttöympäristöihin. Varausohjelmistojen verkkokauppatoiminnot toimivat yhteen Paytrailin verkkomaksupalvelun kanssa. 

Kotisivumme: www.asio.fi

Etsitkö verkkokaupallesi tekijää?

Teemme yhteistyötä monien verkkokauppoja toteuttavien yritysten kanssa. Tunnemme heidän palvelunsa ja voimme suositella sinulle sopivaa kumppania.

Suosittele minulle kumppania