<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=909168019218260&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">

Verkkokaupan vuosi 2016 lukuina

Kirjoittanut Laura Saari - julkaistu 12.1.2017 8:53 | Kategoriat: Verkkokaupan tilastot

Vuosi 2016 oli suomalaiselle verkokaupalle merkittävän kasvun aikaa. Ala on muuttunut vahvasti ammatillisempaan suuntaan ja verkkokauppa-alan toimijat ovat verkostoituneet vahvasti. Muun muassa nämä tekijät ovat siivittäneet suomalaisen verkkokaupan kovaan kasvuun.

» Lue lisää

Chat-palvelun käyttöönotto verkkokaupassa

Kirjoittanut Vierailija - julkaistu 10.1.2017 12:03 | Kategoriat: Verkkokaupan myynti ja markkinointi

Suomessa verkkokauppa voi erottua edukseen palvelulla, kun hintakilpailuun on harvan yrityksen lopulta järkeä lähteä. Siksi verkkokauppa-asiakkaan odotukset kannattaa ottaa nyt tosissaan. Vuonna 2017 tuo palvelu tarkoittaa reaaliaikaista asiakaspalvelua verkkosivulla.

Chat-palvelu on verkkokaupassa myös paljon enemmän kuin pelkästään asiakaspalvelua – se on huomattava mahdollisuus lisämyyntiin. Verkkokaupassa chat-palvelun käyttöönotto kannattaakin hoitaa huolella alusta loppuun. Näin siitä saadaan kaikki irti ja vältytään jälkikäteen kalliilta virheiltä. 

Yleinen harhaluulo on, että chat-palvelu vain pistetään “päälle” verkkokaupassa ja jäädään odottamaan tuloksia. Proaktiiviset keskustelunavaukset ja niiden oikea ajoitus on se mikä yllättää asiakkaan positiivisesti, sekä ajoissa ennen turhautumista. Proaktiivinen chat-palvelu edellyttää jatkuvaa läsnäoloa ja valmiutta palvella yli odotusten.

Tässä lyhyt ohje verkkokaupan chat-palvelun aloittamiseen ja ylläpitoon.

» Lue lisää

Mobiililaitteiden käytön uusimmat luvut verkko-ostoksilla

Kirjoittanut Mari Oksanen - julkaistu 4.1.2017 8:53 | Kategoriat: Asiakaskokemus, Mobiilimaksaminen

Tunnistan oman verkkoshoppailutyylini muuttuneen. Kun ennen selaisin tuotteita puhelimella ja menin sitten tekemään ostoksen läppärilläni, olen jo jonkin aikaa tehnyt ostoksen loppuun saakka puhelimessani. Kone jää työpöydälle ja kynnys sen hakemiseen on noussut. Jos ostaminen ei onnistu jostain syystä luurilla, vaihdan kauppaa.

Tällainen kuluttajakäytös on armoton verkkokaupoille ja -palveluille. Se ei anna mahdollisuutta unohtaa käyttökokemusta ja sen kehittämistä kaikissa laitteissa toimivaksi.

» Lue lisää

Rauhallista joulua ja menestystä vuoteen 2017

Kirjoittanut Mari Oksanen - julkaistu 22.12.2016 8:51 | Kategoriat: Yleinen

Vuosi on taas vierähtänyt hurjalla vauhdilla. Olemme erittäin kiitollisia siitä, että olemme saaneet elää sitä tavalla tai toisella yhteydessä jokaiseen asiakkaaseemme, lukijaamme ja seuraajaamme.

» Lue lisää

Muodin verkkokaupan alepelissä tasapainoillaan katerakenteen ja varastonkierron välillä

Kirjoittanut Vierailija - julkaistu 20.12.2016 8:56 | Kategoriat: Verkkokaupan myynti ja markkinointi

 

Muodin verkkokauppa on haastava laji. Varaston kierron ja katerakenteen pitäminen hyvällä tasolla on  yksi suurimmista haasteista. Tämän olen todistanut työurallani SOK:n verkkokauppojen myyntijohtajana sekä nykyisin perustamassani startupissa, jossa kumppaneina on yhteensä lähes 200 suomalaista ja kansainvälistä verkkokauppiasta ja jotka kaikki kamppailevat näiden samojen haasteiden kanssa.

» Lue lisää

Tilaa kirjoitukset


Opas verkkokauppaa perustavalle