<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=424361621249096&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Tekoälyä verkkokauppaan - mutta miten?

Kirjoittanut Vierailija - julkaistu 26.4.2017 8:53 | Kategoriat: Verkkokaupan myynti ja markkinointi, Verkkokaupan hallinta

Suuresta informaatiomäärästä voidaan tekoälyn avulla etsiä toistuvia kaavoja, oppia niistä ja tuottaa niiden pohjalta hyödyllistä tietoa. Tekoälystä ja siihen liittyvästä koneoppimisesta on rakennettu valtavia tulevaisuuden visioita ja näihin tartutaan jokaisen toimittajan puolelta, mutta mitä tekoälyn käyttäminen verkkokaupassa voisi käytännössä tarkoittaa? Miten verkkokauppias voisi helpottaa jokapäiväisiä työtehtäviä käyttämällä koneoppimista?

» Lue lisää

Verkkokauppiaiden välinen vertaisoppiminen kovassa nosteessa

Kirjoittanut Mari Oksanen - julkaistu 24.4.2017 10:29 | Kategoriat: Verkkokauppaa yli rajojen

Suomalainen liiketoiminta on perinteisesti perustunut salailuun, eikä kilpailijoiden kanssa ole juurikaan tietoa vaihdettu. Verkkokaupan ala on siitä erilainen, että koko ajan tulee jotain uutta, kirjaviisautta ei ole, tai jos on, se on jo painettaessa vanhaa. Kehittämiseen tarvitaan siis vanhoista malleista irrottautumista, jakamista ja sitä kautta vertaisoppimista.

» Lue lisää

Customer Service Specialist harjoittelupaikkoja avoinna!

Kirjoittanut Noora Pasanen - julkaistu 21.4.2017 10:08 | Kategoriat: Rekrytointi

 

Etsimme kahta reipasta harjoittelijaa vahvistamaan Paytrailin asiakaspalvelutiimiä. Tarjoamme loistavan mahdollisuuden päästä osaksi pinkkiä perhettämme ja tutustumaan mielenkiintoisiin työtehtäviin. Takaamme parhaat mahdolliset työkaverit, loistavan tiimihengen, hyvät työkalut, aamupuurot, välipalat ja monia muita etuja. Harjoittelussa menestyäksesi tarvitset sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, mutta arvostamme jos osaat lisäksi sujuvasti ruotsia.

» Lue lisää

Suuri verkkokauppa-alustakysely: vastaa ja voita iPhone7

Kirjoittanut Johannes Kumpukoski - julkaistu 20.4.2017 8:39 | Kategoriat: Verkkokaupan hallinta, Verkkokauppa-alustat kokeilussa

Verkkokauppa-alustat puhuttavat paljon. Niiden valinta on usein haastavaa niin aloittavalle verkkokauppiaalle kuin alustaa vaihtavalle.

Nyt haluamme koostaa aitoja kokemuksia. Laadimme kyselyn sinulle, joka olet jo käyttänyt jotain alustaa tai olet parhaillaan harkitsemassa jotain tiettyä verkkokauppa-alustaa.

» Lue lisää

Tapoja palautuskäytäntöjen johtamiseen tarvitaan - nykymeno kestämättömällä pohjalla

Kirjoittanut Mari Oksanen - julkaistu 19.4.2017 8:48 | Kategoriat: Verkkokaupan hallinta

"Palautukset on yksi liian vähän puhuttu verkkokaupan teema, se on eräänlainen wicked problem. Nykykäytännöt ruokkivat palautuskäyttäytymisen kasvua ja monimuotoistumista, mutta ympäristön näkökulmasta tilanne on kestämätön. Ympäristön etua ei vahdi kukaan." Hannu Saarijärvi, palvelun ja kaupan professori Tampereen yliopistosta, toteaa. Muita palautuksiin liittyviä haasteita ovat yritysten kasvavat kustannukset, sekä kuluttamisen eettisyys.

Hannu Saarijärven tutkimusryhmän tavoitteena on ymmärtää palautuskäyttäytymisen tapoja ja motiiveja sekä kehittää tapoja, joilla palautuksia voisi hallita ja palautuskäytäntöä johtaa. "Nuo tavat ovat tärkeä kilpailukeino kaikille verkkokaupoille".

» Lue lisää

Tilaa kirjoitukset


Opas monikanavaiseen maailmaan