<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=424361621249096&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Black Friday: tee ainakin nämä valmistelut verkkokaupassasi

Kirjoittanut Vierailija - julkaistu 17.10.2017 8:53 | Kategoriat: Verkkokaupan myynti ja markkinointi

Vaikka syyskausi vasta alkoi, starttasi myös lähtölaskenta vuoden isoimpaan myyntitapahtumaan Black Fridayhin. Black Friday ajoittuu tänä vuonna marraskuun 24. päivälle, mitä seuraakin Cyber Monday seuraavana maanantaina, joten on aika aloittaa valmistelut.

Mitä tulee ottaa huomioon valmisteltaessa verkkokauppaa valmiiksi Black Fridayta varten? Valmistelun voi jakaa kahteen eri osaan, on-site optimointiin ja off-site optimointiin.

» Lue lisää

Mobiilimaksuissa puhelin syö tabletit aamupalaksi

Kirjoittanut Pekka Majaniemi - julkaistu 12.10.2017 8:43 | Kategoriat: Mobiilimaksaminen


Mobiilimaksamisen nousu on ollut selkeä trendi jo vuosien ajan, ja sen suhteellinen osuus kasvaa kiihtyvällä tahdilla. Puhelinten ja tablettien yhteenlaskettu määrä nousi jo 32 prosenttiin alkuvuodesta 2017 Paytrailin maksudatan mukaan.

Siis joka kolmas maksu tehdään jo nyt mobiililaitteilla. Onko sinun verkkokauppasi ottanut tämän riittävästi huomioon?
» Lue lisää

Taloushallinto, verkkokaupan tukitoiminto – vai menestystekija?

Kirjoittanut Vierailija - julkaistu 10.10.2017 8:57 | Kategoriat: Verkkokaupan hallinta

Taloushallinto mielletään yrittäjäpiireissä yllättävän usein vielä pakolliseksi pahaksi yhteiskunnan lainsäätäjän ja verottajan taholta, eikä sen arvoa osana yrityksen menestystarinaa aina tunnisteta. Vain kannattava liiketoiminta pitää yrityksen pyörät pyörimässä ja tuottaa omistajilleen voittoa henkilökohtaisen elintason ylläpitämiseen. Mutta miksi niin harva yrittäjä mieltää taloushallinnon yhdeksi menestymisen avaintekijäksi? Mielestäni se usein johtuu siitä, että yrityksen taloushallinto pakkotoimintona jää kehityksen ulkopuolelle, jopa viime vuosituhannelle.

» Lue lisää

Syksyn webinaarit julkaistu - Poimi omasi ja hyppää mukaan

Kirjoittanut Mari Oksanen - julkaistu 5.10.2017 10:52 | Kategoriat: Webinaarit

Syksyn webinaarit on nyt julkaistu. Totuttuun tapaan mukana on kovan luokan asiantuntijoita ja aiheet ovat valikoituneet asiakkaidemme ja lukijoidemme toiveiden perusteella. Valitse itsellesi kiinnostavimmat ja hyppää mukaan! Kaikki webinaarit ovat maksuttomia.

» Lue lisää

Anton&Anton toivottaa kilpailun tervetulleeksi ruoan verkkokauppaan

Kirjoittanut Mari Oksanen - julkaistu 4.10.2017 7:46 | Kategoriat: Verkkokaupan myynti ja markkinointi

Viisi vuotta sitten pääkaupunkiseudulla toimiva kortteliruokakauppaketju ja catering-palveluita tarjoava Anton&Anton sulki Kulosaaren kauppansa, koska toiminta sillä alueella ei kannattanut. Kaupan sulkemisesta syntyi kuitenkin jotain yllättävää.

» Lue lisää

Tilaa kirjoitukset


Opas verkkokauppaa perustavalle