<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=424361621249096&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Oletko Paytrailin uusi System Specialist?

Kirjoittanut Paytrail - julkaistu 17.8.2017 14:43 | Kategoriat: Rekrytointi

Paytrail on Suomen johtava sähköisten maksupalveluiden tarjoaja. Olemme verkkomaksamiseen erikoistunut yritys, jolla on viranomaisten myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Teemme yhteistyötä pankkien, muiden rahoitusalan toimijoiden sekä ohjelmistopalveluyritysten kanssa mahdollistaen entistä tehokkaamman ja helpomman maksuliikenteen verkossa. Olemme osa pohjoismaista Nets-konsernia. Toimistomme sijaitsee Jyväskylän Lutakossa.

Nyt meillä on tarjota sinulle tilaisuus! Etsimme vakituiseen työsuhteeseen System Specialistia.

» Lue lisää

Lisää verkkokauppasi myyntiä ostajan oppaalla - lue miten

Kirjoittanut Mari Oksanen - julkaistu 14.8.2017 19:53 | Kategoriat: Verkkokaupan myynti ja markkinointi


Ostajan opas on paitsi asiakkaan huomioimista ja hänen palvelemistaan, myös tapa näkyä hakukoneissa, lisätä myyntiä ja vähentää palautusrumbaa niin ostajan, kuin verkkokaupan päästä.

Ostajan opas on siis varsin monipuolinen verkkokaupan myyntiväline. Siitä huolimatta on yllättävän vaikea löytää suomalaisia verkkokauppoja, jotka jo hyödyntävät tätä nvälinettä myyntinsä kasvattamisessa. Luomalla oppaan erotutkin tehokkaasti suurimmasta osasta kilpailijoistasi ja voit nostaa verkkokauppasi asemaa niin myynnissä kuin oman erityisalasi asiantuntijatahona.

» Lue lisää

Rajat ylittävän verkkokaupan verotus

Kirjoittanut Vierailija - julkaistu 14.8.2017 12:40 | Kategoriat: Verkkokauppaa yli rajojen

Kansainväliseen verkkokauppaan liittyy useita haasteita, jotka voivat kehittyä myös kaupan esteiksi. Niitä ovat esimerkiksi toimitushinnat, resurssit mm. markkinointiin sekä maakohtaiset elementit, jotka vaikuttavat konversioon, ja yksi isoimmista ovat maakohtaiset tullit ja verot. Tässä selkeytystä siitä, miten ne toimivat rajat ylittävässä kaupassa.

» Lue lisää

Oletko sinä uusi Customer Service Specialistimme?

Kirjoittanut Noora Pasanen - julkaistu 3.8.2017 14:58 | Kategoriat: Rekrytointi

Keitä me olemme? – Paytrail

Paytrail on Suomen johtava sähköisten maksupalveluiden tarjoaja. Olemme verkkomaksamiseen erikoistunut yritys, jolla on viranomaisten myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Toimimme yhteistyössä pankkien, muiden rahoitusalan toimijoiden sekä ohjelmistopalveluyritysten kanssa mahdollistaen entistä tehokkaamman maksuliikenteen verkossa. Olemme osa pohjoismaista Nets-konsernia.

» Lue lisää

Rentouttavaa kesän aikaa sinulle, verkkokauppias

Kirjoittanut Mari Oksanen - julkaistu 6.7.2017 8:52 | Kategoriat: Yleinen

Suomen kesä on lyhyt, vähän niin kuin useimpien verkkokauppiaiden loma. Useimmat meistä vielä suhtautuvat työhön intohimoisesti ja lomallakin vilkuillaan viestit ja vähän statistiikkaa. Siinä sivussa vain. Tässä Uuno Turhapuron hiukan erilaisia ajatuksia työstä ja lomasta ;) 

» Lue lisää

Tilaa kirjoitukset


Opas toimiviin prosesseihin