<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=424361621249096&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Meistä

Paytrail tekee verkossa ostamisesta ja myymisestä mukavaa

Olemme verkko-ostajan ja verkossa kauppaa tekevän yrityksen auttaja, paras kaveri. Miksi? Koska verkkoasioinnin pitää olla asiakkaalle mahdollisimman sujuvaa, jotta siitä syntyy mukava kokemus. Eihän kukaan halua latistaa positiivista tunnelmaa siinä vaiheessa kun tulee aika maksaa. Yrityksen näkökulmasta hyvä ostokokemus tarkoittaa loppuun asti asioivia ja palaavia asiakkaita.

picture-team1

Lennu Keinänen ja Niko Lehtonen perustivat Paytrailin, joka jo toimintansa alusta asti ratkaisi yrityksien tarpeen mahdollistaa asiakkailleen järkevän tavan hoitaa verkkomaksaminen. Aitoon tarpeeseen kehitettiin laadukas ratkaisu.

Palvelumme on vuosien saatossa kehittynyt valtavasti kuten myös osaamisemme. Yksinkertaisesti käyttöönotettavien ja monipuolisesti sovellettavien palvelujemme avulla autamme yrityksiä hoitamaan verkkomaksamisen tehokkaasti nyt ja tulevaisuudessa. Olemme tehneet käyttöönoton kehittäjienkin näkökulmasta mahdollisimman yksinkertaiseksi. Voimmeko auttaa myös sinua?

Olemme ylpeitä siitä, että saamme olla yhteistyössä sekä jo menestyvien verkkopalvelujen että vasta toimintansa ensiaskelia ottavien tulevien menestystarinoiden kanssa. Emme välitä vain maksuja vaan autamme yrityksiä luomaan menestystä verkossa. Digitalisoitumisen saralla on huikeat mahdollisuudet ja tulevaisuuden näkymät niin kotimaassamme kuin kansainvälisesti. Tätä haluamme tukea.

Kova työ ja ympäristöstä nousseet tarpeet ovat johtaneet meidät huikeaan kasvutarinaan, joka on noteerattu esimerkiksi palkinnoin ja kasvulistauksin. Menestys on tehty yhdessä asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa. Olemme hyvästä yhteistyöstä erittäin kiitollisia.

Kaiken takana on äärettömän osaava tiimi, joka tuntee asian ja mission omakseen ja joka on onnistunut konkretisoimaan jotain ainutlaatuista. Erinomaisuus asiakaspalvelussa ja laatu kaikessa mitä teemme on se mitä meiltä saat. Tämä pitää perhemäistä Paytrail-yhteisöämme kasassa ja me todella tykkäämme siitä mitä teemme!

Olethan mukanamme? Ja kiitos kaikille teille ketkä olette!

Faktaa meistä:

 • Perustettu kesäkuussa 2007 Suomen Verkkomaksut nimellä. Paytrail nimellä 2013 alkaen, jolloin lanseerattiin uusi Paytrail-tilipalvelu.
 • Perustajat Lennu Keinänen ja Niko Lehtonen.
 • Vuoden 2015 liikevaihto 6,6 miljoonaa euroa.
 • Paytrail hoitaa yli 10 000 verkkokaupan/-palvelun maksuliikenteen.
 • Yli 100 000 Paytrail-tilin käyttäjää. Käyttäjämäärä kasvaa vahvasti koko ajan.
 • Paytrailin verkkomaksupalvelun avulla on ostettu tuotteita ja palveluita jo yli kahden miljardin euron arvosta.
 • Henkilöstömäärä noin 50. Rekrytoimme jatkuvasti lisää.
 • Pääkonttori Suomessa, Jyväskylässä.
 • Yhtiötä pidetään suomalaisena verkkomaksamisen edelläkävijänä ja se sai ensimmäisenä alansa toimijana maksulaitostoimiluvan kotimaassaan.
 • Olemme osa Nets-konsernia.
 • Tuemme: Baltic Sea Action Group, Nenäpäivä-keräys ja Uusi Lastensairaala 2017.
 • Toimitilamme sijaitsevat energia- ja ympäristöystävällisessä rakennuksessa, joka on saanut USGBC-sertifikaatin.
 • Olemme yksi Suomen parhaista työpaikoista.
gptw-paytrail-nelio.png

Haluatko tietää lisää yrityksestämme tai palvelustamme?

Ota yhteyttä