<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=424361621249096&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Lue asiakkaiden 
kokemuksia Paytrailista

Emme välitä vain maksuja,
vaan autamme yrityksiä menestymään.

Fit4You 

"Paytrail on ollut mukana ihan alusta asti, kun verkkokauppa avattiin. Kaikki on mennyt tosi hyvin. Jos on joku kysymys, niin vastaukset tulee nopeesti." 
- Heidi Korpela

Lue Fit4Youn tarina ››SJK

"Paytrailin verkkomaksupalvelu on asiakkaalle turvallinen ja luotettava. Meidän on myös helppo seurata ostoja sekä muuta raportointia. Urheiluseurana meille on tärkeää ennen kaikkea se, että raha tilittyy meille nopeasti." 
- Teemu Virtanen

Lue SJKn tarina ››

 Pentik

Pentik yhdisti verkkosivut ja verkkokaupan
parantaakseen palvelukokemustaan verkossa.

Lue Pentikin tarina ›› 


Lumingerie

Arki Paytrailin kanssa on sujunut jouhevasti: "Jos meillä on ollut kysyttävää, ollaan saatu nopeasti vastaukset ja asiat hoidettua. Jos Paytrailin päässä on ollut jotain ongelmaa, meihin on otettu yhteyttä ja asiasta kerrottu nopeasti."
- Mervi Komulainen-Horneman

Lue Lumingerien tarina ››

 

 Jyväskylän yliopiston avoin yliopisto 

"Meille on hirveän tärkeätä se, että kun asiakas tavoitetaan verkon kautta, niin asiakas saataisiin mahdollisimman nopeasti läpi. Että hän katsoo meidän opintoja, innostuu niistä, ilmoittautuu, maksaa opinnot ja pääsee jopa aloittamaan opinnot."
- Heta Kangasniemi

Lue Jyväskylän yliopiston avoimen yliopiston tarina ››

Gugguu

"Me halutaan tarjota meidän asiakkaille mahdollisimman joustavat maksutavat meidän verkkokaupassa. Paytrail on ollut tosi hyvä yhteistyökumppani." 
- Anne Valli

Lue Gugguun tarina ››Musti ja Mirri

”Parasta Paytrailin palvelussa on sen tuoma helppous: saamme kaikkien tarvittavien pankkien ja luottokorttien maksut samaa kautta sekä maksujen tilitykset yhdessä ja samassa raportissa.” 
- Niina Rovio

Lue Mustin ja Mirrin tarina ››

Himos

”Aloitimme Paytrailin kanssa yhteistyön ja heti ensimmäisen vuoden kokemuksesta voin kertoa, että verkkokaupassa lippujen ostaminen kasvoi noin 30 %.” 
- Päivi Kuokkanen 

Lue Himoksen tarina ››


Fitfarm

Fitfarm

"Meille on tärkeätä, että asiakkaat pystyvät hoitamaan verkossa tapahtuvat maksunsa luotettavasti ja helposti. Arvostan myös sitä, että meillä ei toimistolla aiheudu ylimääräistä työtä. Kaikki tarvittavat raportit on helppo poimia kirjanpitoon ja rahat tulevat tilillemme mutkattomasti."
– Jutta Gustafsberg

Lue FitFarmin tarina ››

Retkitukku

"Paytrail on liiketoiminnassamme avainasemassa, kun puhutaan maksutavoista. On erityisen tärkeää, että asiakkaat löytävät tutun ja turvallisen maksutavan kassasivuilta. Paytrailin verkkomaksu on myös asiakkaille edullisin maksutapa ja sen osuus on koko ajan kasvamassa. Kauppiaspaneeli on selkeä ja sieltä saadaan helposti tarvittavat raportit maksuliikenteen seurantaan."
– Eerik Koskelo

eratukku
nenapaiva-3

Nenäpäivä

"Meille tärkeintä on mahdollisuus saada kompakti maksupalvelupaketti, joka sisältää kaikki maksutavat."
– Heidi Salo, Ylen Hyvä Säätiö

Jyväskylän yliopisto

"Palvelun käyttäminen mahdollistaa yliopistolle monia hyötyjä, kuten yhden maksuliikennesopimuksen suomalaisten verkkopankkien ja luottokorttien käsittelyyn, sekä riskittömän tavan käsitellä luottokorttimaksuja ilman korttitietojen välittämistä verkkokaupparatkaisuun."
– Ari Lehtiö, Suunnittelija

icon-jyu
Asiakastarina Onnibus

Onnibus

"Suurin osa lipuistamme ostetaan Internetissä. Sujuva verkkokaupanteko on siis olemassaolomme elinehto. Luottamuksemme Paytrailiin on ollut onnistunut valinta, mikä näkyy lippujemme suosiosta."
– Petteri Rantala, Tietohallintojohtaja

Tarvitsetko maksupalvelua?

Ota yhteyttä