Paytrail

Paytrailin käyttöönotto

Paytrailin käyttöönotto on nopeaa ja helppoa! Tälle sivulle on koottu tietoa ja vinkkejä palvelun käyttöönottoon liittyen.

Tilaa nyt - 1 kk ilman kk-maksua

Hyvä tietää käyttöönottoon liittyen

Hyvä tietää käyttöönottoon liittyen

checkmarkVoit huoletta ottaa Paytrailin maksupalvelun kokeiluun, sillä saat ensimmäisen kuukauden ilman kuukausimaksua. Maksat vain toteutuneista maksutapahtumista hinnoittelun mukaan.

checkmarkSopimus ei sido sinua määräajaksi vaan on toistaiseksi voimassaoleva. Irtisanomisaika on lyhyt, yhden kalenterikuukauden verran.

checkmark

Saat yhdellä sopimuksella kattavan maksutapavalikoiman. Tilitämme maksut nopeasti riippumatta siitä, minkä maksutavan asiakkaasi valitsee.

checkmarkPaytrailin maksupalvelu on saatavilla miltei kaikkiin verkkokauppa-alustoihin. Tutustu yhteensopiviin alustoihin ja niiden käyttöönotto-ohjeisiin.

checkmarkSaat maksupalvelun käyttöösi jo muutamassa arkipäivässä tilauksesta. Siirry tilaamaan palvelu.

Maksupalvelun testaaminen

Maksupalvelun testaaminen

Demokaupassamme voit kokeilla käytännössä maksamista Paytrailin palvelun kautta verkkokauppasi asiakkaan näkökulmasta.

• Voit testata maksupalvelua omassa verkkokaupassasi käyttämällä testitunnuksia. Lue lisää maksupalvelun testaamisesta tukisivuiltamme.

• Tutustu myös verkkomaksupalvelun valintaoppaaseemme.

Asiakkaiden kokemuksia Paytrailista

Paytrail on Suomen käytetyin maksupalvelu - yli 20 000 asiakasta luottaa Paytrailiin. Maksupalvelumme soveltuu moneen eri tarpeeseen ja käyttötarkoitukseen, esimerkiksi verkkokauppoihin, verkkopalveluihin, varausjärjestelmiin ja in-app maksamiseen.

Tapaaminen Paytrailin asiantuntijan kanssa

Oletko uusi asiakas ja haluaisit keskustella asiantuntijan kanssa Paytrailin maksupalvelun käyttöönotosta? Varaa alta tehokas 15 minuutin Teams-palaveri sinulle sopivaan ajankohtaan, niin jatketaan keskustelua!

Haluatko kuulla lisää?

Tästä osiosta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Miksi minun kannattaa valita Paytrailin maksupalvelu?

Valitsemalla Paytrailin saat yhdellä sopimuksella kattavan maksutapavalikoiman. Monipuolisella maksutapavalikoimalla varmistat parhaan konversion, sillä jopa 20 % ostajista hylkää ostoskorin, jos mieluisa maksutapa puuttuu. Riippumatta siitä minkä maksutavan asiakkaasi valitsee, tilitämme maksut nopeasti.

Olemme suomalaisen verkkokauppa-alan edelläkävijä. Seuraamme ja tutkimme jatkuvasti suomalaisen verkkomaksamisen trendejä ja kehitämme palveluamme vastaamaan kotimaisten verkkokauppojen ja heidän asiakkaidensa tarpeita. Osallistumme aktiivisesti koko digitaalisen kaupan kehittämiseen ja olemmekin osa Digital Commerce Finlandia.

Voit luottaa siihen, että palvelumme toimintavarmuus on korkealla tasolla (99,98%). Voit seurata palvelun saatavuutta ja tilata reaaliaikaiset tiedotteet mahdollisista huoltokatkoista sähköpostiisi.

Meillä on tutkitusti erinomainen asiakaspalvelu: noin 80 % asiakkaistamme suosittelee asiakaspalveluamme. Tavoitat meidät nopeasti ja monikanavaisesti: chatin, puhelimen tai sähköpostin kautta. Asiakaspalvelumme on auki joka päivä. Asiakkaamme sanoin: "Loistava asiakaspalvelu, helppo ottaa käyttöön." -ellinkeittio.fi 

Mikä hinnoittelupaketti minun kannattaisi valita?

Voit valita eri hinnoittelupaketeista omalle liiketoiminnallesi sopivimman vaihtoehdon:

S-Paketti on aloittelevalle kauppiaalle tai pienyrittäjälle suunnattu starttipaketti, jossa kuukausimaksu on 14,90 €/kk ja transaktiokulut 0,50 €/kpl + 3,25 %.

M-paketti sopii isomman volyymin kauppiaalle. Siinä kuukausimaksu on 59 €/kk ja transaktiokulut alkaen 0,50 €/kpl.

Tarkemmat tiedot hinnastosta löydät verkkosivuiltamme. Käytössä olevaa hinnoittelupakettia on myös mahdollista vaihtaa asiakkuuden aikana.

Jos sinua mietityttää, mikä paketeista olisi teille sopivin, autamme mielellämme paketin valitsemisessa! Voit olla meihin yhteydessä puhelimitse 020 718 1824 (ark. klo 9-16), chatin kautta tai varata yllä olevasta kalenterista ajan tapaamiselle.

Liittyykö käyttöönottoon rajoitteita?

Maksupalvelumme soveltuu moneen eri tarpeeseen ja käyttötarkoitukseen. Maksupalvelu voi olla käytössä esimerkiksi verkkokaupoissa, verkkopalveluissa, varausjärjestelmissä, in-app maksamisessa sekä monikauppiasmallissa (shop-in-shop). 

Muutamiin käyttötapauksiin liittyy rajoituksia, ja  ohessa lista, jossa on lueteltu Paytrailin palveluissa kielletyt ja erikseen hyväksyttävät palvelut. Kielletyt ja luvanvaraiset palvelut [PDF, suomi] [PDF, in English]. Tarkistamme kaikki maksupalvelutilaukset ennen palvelun aktivointia.

Jäikö jokin mietityttämään

Mikäli sinulla on kysyttävää palvelun tilaamisesta tai käyttöönotosta, ole yhteydessä myyntiimme puhelimitse: 020 718 1824 tai sähköpostitse myynti@paytrail.com.

Löydät lisää ohjeita ja tukimateriaalia Paytrailin käyttöönottoon liittyen klikkaamalla alta.

Siirry tukisivustolle