Paytrail

Tilaa maksupalvelu nyt

Tilaa palvelu jo tänään, sillä voit sopia sen käyttöönotosta joustavasti tarpeidesi mukaan.

Prosessikaavio_aloitatilaus_tekstit alhaalla-1

Tilaa nyt - ensimmäinen kuukausi ilman kuukausimaksua

Ensimmäisen kuukauden ajalta maksat vain toteutuneista maksutapahtumista hinnoittelun mukaan. Ei määräaikaista sopimusta, irtisanomisaika yksi kalenterikuukausi.

Haluatko kuulla lisää?

Tästä osiosta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. 

Miksi minun kannattaa valita Paytrailin maksupalvelu?

Valitsemalla Paytrailin saat yhdellä sopimuksella kattavan maksutapavalikoiman. Monipuolisella maksutapavalikoimalla varmistat parhaan konversion, sillä jopa 20 % ostajista hylkää ostoskorin, jos mieluisa maksutapa puuttuu. Riippumatta siitä minkä maksutavan asiakkaasi valitsee, tilitämme maksut nopeasti.

Olemme suomalaisen verkkokauppa-alan edelläkävijä. Seuraamme ja tutkimme jatkuvasti suomalaisen verkkomaksamisen trendejä ja kehitämme palveluamme vastaamaan kotimaisten verkkokauppojen ja heidän asiakkaidensa tarpeita. Osallistumme aktiivisesti koko digitaalisen kaupan kehittämiseen ja olemmekin osa Digital Commerce Finlandia.

Voit luottaa siihen, että palvelumme toimintavarmuus on korkealla tasolla (99,98%). Voit seurata palvelun saatavuutta ja tilata reaaliaikaiset tiedotteet mahdollisista huoltokatkoista sähköpostiisi.

Meillä on tutkitusti erinomainen asiakaspalvelu: noin 80 % asiakkaistamme suosittelee asiakaspalveluamme. Tavoitat meidät nopeasti ja monikanavaisesti: chatin, puhelimen tai sähköpostin kautta. Asiakaspalvelumme on auki joka päivä. Asiakkaamme sanoin: "Loistava asiakaspalvelu, helppo ottaa käyttöön." -ellinkeittio.fi 

Mikä hinnoittelupaketti minun kannattaisi valita?

Voit valita eri hinnoittelupaketeista omalle liiketoiminnallesi sopivimman vaihtoehdon:

S-Paketti on aloittelevalle kauppiaalle tai pienyrittäjälle suunnattu starttipaketti, jossa kuukausimaksu on 14,90 €/kk ja transaktiokulut 0,50 €/kpl + 3,25 %.

M-paketti sopii isomman volyymin kauppiaalle. Siinä kuukausimaksu on 59 €/kk ja transaktiokulut alkaen 0,50 €/kpl.

Tarkemmat tiedot hinnastosta löydät verkkosivuiltamme. Käytössä olevaa hinnoittelupakettia on myös mahdollista vaihtaa asiakkuuden aikana.

Jos sinua mietityttää, mikä paketeista olisi teille sopivin, autamme mielellämme paketin valitsemisessa! Voit olla meihin yhteydessä puhelimitse 020 718 1824 (ark. klo 9-16), chatin kautta tai varata yllä olevasta kalenterista ajan tapaamiselle.

Alkaako laskutus heti maksupalvelun tilauksesta?

Ei ala. Sovimme yhdessä laskutuksen aloituksesta palvelun käyttöönoton yhteydessä.

Onko palvelun tilaaminen sitovaa?

Ei. Tilauslomakkeen täyttäminen ei ole sitovaa. Sopimus astuu voimaan vasta kun se on allekirjoitettu sähköisesti.

Kuinka kauan sopimus on voimassa?

Sopimus ei ole määräaikainen vaan toistaiseksi voimassa oleva. Sopimus astuu voimaan allekirjoituksen jälkeen. Sopimuksen irtisanomisaika on yksi kalenterikuukausi.

Jäikö jokin mietityttämään?

Mikäli sinulla on kysyttävää palvelun tilaamisesta tai käyttöönotosta, ole yhteydessä myyntiimme puhelimitse: 020 718 1824 tai sähköpostitse myynti@paytrail.com

Voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme klikkaamalla alta.

Siirry asiakaspalveluun