Paytrail

Helppoa ja turvallista asiointia verkossa

Paytrail on suomalainen verkkomaksuyhtiö. Vastaamme yli 20 000 asiakkaamme verkkomaksuliikenteestä.

Suomen-välittävin-verkkomaksamisen-asiantuntija

Suomen välittävin verkkomaksamisen asiantuntija

Vuonna 2007 perustettu Paytrail on suurin suomalainen verkkomaksuyhtiö, joka tarjoaa maksupalveluita verkkokauppoihin, -palveluihin ja sovelluksiin. Toimimme verkkomaksujen välittäjänä lukuisissa verkkokaupoissa ja -palveluissa ja lisäksi vastaamme Valtiokonttorin Suomi.fi-maksut palvelun verkkomaksuliikenteestä. Muun muassa suomalaiset kunnat, Trafi sekä Patentti- ja rekisterihallitus kuuluvat palvelun piiriin.

Olemme osa Nets/Nexi-konsernia, ja meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa, mikä edellyttää poikkeuksellisen vahvoja panostuksia turvallisuuteen. Tavoitteenamme on tarjota uniikki asiantuntijuutemme ja kehittyä jatkuvasti suomalaisten verkkokauppojen, kuluttajien ja kumppaneidemme parhaaksi, sekä olla teknologinen edelläkävijä alallamme. Voit tutustua Paytrailin tarinaan tarkemmin klikkaamalla alta. 

Tutustu Paytrailin tarinaan

Paytrailin maksupalvelu pähkinänkuoressa

checkmark Olemme suomalainen yritys, jolla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa.

checkmark Maksupalvelumme käyttö on aina turvallista ja helppoa. Voit ostaa turvallisin mielin verkkokaupasta, josta maksupalvelumme löytyy.

checkmark Erinomainen ja kotimainen asiakaspalvelu, joka vastaa kysymyksiisi nopeasti ja asiantuntevasti.

checkmark Meillä on töissä noin 80 alan rautaista ammattilaista, jotka kehittävät palvelua jatkuvasti asiakkailtamme saadun palautteen perusteella.

checkmark Maksutapavalikoimamme on laaja ja uusia maksutapoja lisätään palveluun jatkuvasti.

paytrail-kuluttajalle

Turvallista-verkkomaksamista

Turvallista verkkomaksamista

Finanssivalvonnalta maksulaitostoimiluvan saaneet toimijat panostavat maksamisen turvallisuuteen vahvasti. Tällaisten maksupalveluntarjoajien toimintaa valvotaan jatkuvasti, ja niiden tulee noudattaa tiukkoja turvallisuusvelvoitteita sekä teknisessä toteutuksessaan että muissa toimintamalleissaan. Maksaessasi ostoksia Paytrailin maksupalvelun kautta, voit olla varma, että maksaminen hoituu turvallisesti ja verkkokauppa- tai palvelu on luotettava, sillä maksupalvelun myöntämiselle on tarkat kriteerit.

Työskentelemme yhteistyössä pankkien ja muiden rahoitusalan toimijoiden kanssa rakentaen entistä turvallisempia ja toimivampia käytänteitä verkossa asioimiselle. Olemme myös sitoutuneet varmistamaan maksupalvelumme turvallisuuden sekä teemme aktiivisesti töitä ehkäistäksemme petoksia verkkokaupoissa. Palvelumme hälyttää mahdollisista väärinkäytös- ja huijausyrityksistä, ja jokaisen hälytyksen tarkistaa koulutettu ammattilainen.

Lue lisää turvallisesta maksamisesta

Paytrail_maksutavat

Verkkomaksamista lukuisilla eri maksutavoilla

Kun maksat ostoksia verkkokaupassa tai -palvelussa, jossa on käytössä Paytrailin maksupalvelu, onnistuu maksaminen helposti ja nopeasti valitsemallasi maksutavalla. Tällä hetkellä maksutapavalikoimastamme löytyvät mm. pankkien verkkomaksupainikkeet, debit- ja credit-kortit, lasku- ja osamaksupalveluita sekä useita mobiilimaksutapoja. Kehitämme palveluamme jatkuvasti asiakkailta saadun palautteen perusteella. 
 
Käytössä olevissa maksutavoissa saattaa olla verkkokauppakohtaisia eroja. Pankin tiliotteella ja luottokorttilaskulla maksun saajana näkyy palvelumme kautta maksettujen maksujen kohdalla Paytrail Oyj.

 

Asiakaspalvelu kuluttajille

Meillä on tutkitusti loistava kotimainen asiakaspalvelu, jota 77 % suosittelee. Alta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin, mutta voit ottaa meihin yhteyttä myös chatin, sähköpostin tai puhelimen välityksellä.

Autamme kaikissa kysymyksissäsi!

Siirry asiakaspalveluun

Mikä on Paytrail?

Paytrail on suomalainen verkkomaksuyhtiö. Maksupalvelumme on käytössä yli 20 000 verkkokaupassa ja verkkopalvelussa.

Kun maksat verkkokaupassa tai -palvelussa, jossa on käytössä Paytrailin maksupalvelu, onnistuu maksaminen turvallisesti pankkien verkkomaksupainikkeilla, debit- ja credit-korteilla sekä lasku- ja osamaksupalveluilla. Käytössä olevissa maksutavoissa saattaa olla verkkokauppakohtaisia eroja. Pankin tiliotteella ja luottokorttilaskulla maksun saajana näkyy palvelumme kautta maksettujen maksujen kohdalla Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa, mikä edellyttää meiltä poikkeuksellisen vahvoja panostuksia turvallisuuteen. Työskentelemme yhteistyössä pankkien ja muiden rahoitusalan toimijoiden kanssa rakentaen entistä turvallisempia ja toimivampia käytänteitä verkossa asioimiselle.

Miksi tiliotteellani näkyy maksu, jonka saajana on Paytrail?

Paytrail toimii verkkomaksujen välittäjänä tuhansissa verkkokaupoissa ja -palveluissa. Tämä tarkoittaa, että verkkokauppojen ja verkkopalveluiden maksut menevät kauttamme verkkokauppiaalle. Voit etsiä lisätietoa maksun ajankohdan perusteella sähköpostistasi, johon verkkokauppias lähettää tavallisesti tilausvahvistuksen tilauksen yhteydessä. 

Mistä saan kuitin tekemästäni ostoksesta?

Useimmat verkkokaupat toimittavat tilauksen jälkeen sähköpostitse tilausvahvistuksen, joka toimii myös kuittina. Jos et ole tilausvahvistusta saanut tai se ei ole enää tallessa, saat kuitin ottamalla yhteyttä suoraan verkkokauppaan, josta teit ostoksen.

Maksu on onnistunut, mutta tilaustani ei ole toimitettu?

Ongelmatilanteissa otathan ensin yhteyttä verkkokauppaan, josta tilaus on tehty. Mikäli et tavoita kauppiasta, otathan asiakaspalveluumme yhteyttä. Autamme sinua saamaan yhteyden kauppiaaseen ja selvitämme tilauksen tilanteen.

Haluan palauttaa tilaukseni, kuinka toimin?

Ota ensin yhteyttä kauppiaaseen ja kerro, että haluat palauttaa tilauksesi. Saat palautusohjeet kauppiaalta. Palautuksen edetessä saat meiltä lisätietoa sähköpostitse.

Palautus on jo sovittu, milloin palautus maksetaan minulle?

Palautuksessa kestää tavallisesti muutama arkipäivä. Palautuksen nopeuteen vaikuttavat verkkokauppiaan tilitysrytmi sekä pankkien väliset viiveet. Huomaathan, että arkipyhät ja viikonloppu vaikuttavat palautuksen nopeuteen.