Paytrail

Helppoa ja turvallista asiointia verkossa

Paytrail on suomalainen maksulaitos. Vastaamme yli 20 000 asiakkaamme verkkomaksuliikenteestä.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Paytrail?
Paytrail on suomalainen maksulaitos. Vastaamme yli 20 000 asiakkaamme verkkomaksuliikenteestä. Välitämme maksuja esimerkiksi Onnibussille, Netraudalle ja Eckerö Linelle. Poliisin lupahakemukset maksetaan kauttamme (esimerkiksi passit ja henkilökortit), kuten myös monet muut valtion ja kunnallishallinnon alaiset maksut.

Miksi tiliotteellani näkyy maksu, jonka saajana on Paytrail?
Paytrail toimii verkkomaksujen välittäjänä tuhansissa verkkokaupoissa ja -palveluissa. Tämä tarkoittaa, että verkkokauppojen ja verkkopalveluiden maksut menevät kauttamme verkkokauppiaalle. Voit etsiä lisätietoa maksun ajankohdan perusteella sähköpostistasi, johon verkkokauppias lähettää tavallisesti tilausvahvistuksen tilauksen yhteydessä. 

Mistä saan kuitin tekemästäni ostoksesta?
Useimmat verkkokaupat toimittavat tilauksen jälkeen sähköpostitse tilausvahvistuksen, joka toimii myös kuittina. Jos et ole tilausvahvistusta saanut tai se ei ole enää tallessa, saat kuitin ottamalla yhteyttä suoraan verkkokauppaan, josta teit ostoksen.

Maksu on onnistunut, mutta tilaustani ei ole toimitettu?
Ongelmatilanteissa otathan ensin yhteyttä verkkokauppaan, josta tilaus on tehty. Mikäli et tavoita kauppiasta, otathan asiakaspalveluumme yhteyttä. Autamme sinua saamaan yhteyden kauppiaaseen ja selvitämme tilauksen tilanteen.

Haluan palauttaa tilaukseni, kuinka toimin?
Ota ensin yhteyttä kauppiaaseen ja kerro, että haluat palauttaa tilauksesi. Saat palautusohjeet kauppiaalta. Palautuksen edetessä saat meiltä lisätietoa sähköpostitse.

Palautus on jo sovittu, milloin palautus maksetaan minulle?
Palautuksessa kestää tavallisesti muutama arkipäivä. Palautuksen nopeuteen vaikuttavat verkkokauppiaan tilitysrytmi sekä pankkien väliset viiveet. Huomaathan, että arkipyhät ja viikonloppu vaikuttavat palautuksen nopeuteen.

Asiakaspalvelu kuluttajille

Chatbot

Näetkö tiliotteellasi maksun saajana Paytrailin, etkä tiedä mitä asia koskee?

Oletko tekemässä maksua ja sinulla on kysyttävää? Etsitkö maksullesi kuittia?

Bottimme osaa auttaa sinua monien kysymysten kanssa erittäin nopeasti 24/7. 

Chatbot-kuluttaja

 

Tuki ja ohjeet

Löydät helposti Tukisivustoltamme tietoa moniin kysymyksiin. 

- Miksi tiliotteellani tai luottokorttilaskullani näkyy maksu, jota en tunnista?

- Mistä saan kuitin tekemästäni ostoksesta?

Tuki ja ohjeet

Yhteystiedot

Asiakaspalvelumme on auki 24/7 - ympäri vuorokauden joka päivä.

020 718 1830
maksutiedustelut@paytrail.com 

Lankapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 16.69 snt/min (alv 24 %)
Matkapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 16.69 snt/min (alv 24 %)

Logos-and-banners

 

Paytrail mahdollistaa maksamisen verkossa lukuisilla eri maksutavoilla

Kun maksat verkkokaupassa, jossa on käytössä Paytrail-maksupalvelu, onnistuu maksaminen pankkien verkkomaksupainikkeilla, debit- ja credit-korteilla, lasku- ja osamaksupalveluilla sekä mobiilimaksutavoilla. Käytössä olevissa maksutavoissa saattaa olla verkkokauppakohtaisia eroja. Pankin tiliotteella ja luottokorttilaskulla maksun saajana näkyy palvelumme kautta maksettujen maksujen kohdalla Paytrail Oyj.

Paytrail - suomalainen maksulaitos

Paytraililla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa, mikä edellyttää meiltä poikkeuksellisen vahvoja panostuksia turvallisuuteen. Aina yhtiömme perustamisesta vuonna 2007 lähtien (entinen Suomen Verkkomaksut Oyj), verkkomaksupalvelumme avulla on ostettu tuotteita ja palveluita jo yli 20 miljardin euron arvosta.

Paytrailin asiakkaana voit luottaa, että noudatamme lakeja ja säädöksiä erityisen tarkasti ja otamme turvallisuuteen liittyvät seikat hyvin vakavasti. Työskentelemme yhteistyössä pankkien ja muiden rahoitusalan toimijoiden kanssa rakentaen entistä turvallisempia ja toimivampia käytänteitä verkossa asioimiselle.

Lue lisää turvallisuudesta


Ostoskori