Helppoa ja turvallista
asiointia verkossa

Paytrail on suomalainen maksulaitos.
Maksupalvelumme on käytössä yli 10 000
verkkokaupassa ja verkkopalvelussa.

Asiakaspalvelu kuluttajille: 020 718 1830

Arkisin klo 8-19. Lankapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 16.69 snt/min (alv 24 %). Matkapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 16.69 snt/min (alv 24 %).
 
Viikonloppuisin ja muina aikoina: asiakaspalvelu@paytrail.com

Paytrail-tili on kätevä tapa maksaa verkossa

Mikä on Paytrail-tili?

Paytrail-tili on maksutapa, jonka avulla voit maksaa kaikilla yleisimmillä maksukorteilla helpommin kuin koskaan. Ostokset hoituvat kätevästi Paytrail-tunnuksillasi jo yli 10 000 verkkokaupassa.

Maksaminen

Paytrail-tilin löydät verkkokaupasta, kun olet valitsemassa maksutapaa. Syötä vain sähköpostiosoite ja salasana tai kertakäyttöinen pin-koodi. Näin voit vahvistaa ostoksesi vain parilla klikkauksella ilman toistuvaa korttitietojen syöttämistä.

Jokaista maksutapahtumaa ei siis tarvitse varmentaa verkkopankkitunnuksilla. Tunnistaudut verkkopankkitunnuksillasi vain kerran luodessasi Paytrail-tilin.

Käyttöönotto

Paytrail-tilin käyttöönotto on helppoa ja ilmaista. Voit luoda tilin kahdella tavalla: joko maksun yhteydessä tai verkkosivuillamme. Muista tallentaa maksukorttisi tiedot Paytrail-tilillesi, jotta saat kaiken hyödyn irti nopeasta ja turvallisesta maksamisesta.

Tarkastele ostohistoriaasi

Voit kirjautua omalle Paytrail-tilillesi ja tarkastella ostohistoriaasi tai vaihtaa tallennettu maksukortti.

Kirjaudu sisään

Maksutavat logot

Paytrail mahdollistaa maksamisen verkossa lukuisilla eri maksutavoilla

Kun maksat verkkokaupassa, jossa on käytössä Paytrail-maksupalvelu, onnistuu maksaminen pankkien verkkomaksupainikkeilla, debit- ja credit-korteilla, lasku- ja osamaksupalveluilla sekä Paytrail-tilillä. Käytössä olevissa maksutavoissa saattaa olla verkkokauppakohtaisia eroja. Pankin tiliotteella ja luottokorttilaskulla maksun saajana näkyy palvelumme kautta maksettujen maksujen kohdalla Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj - suomalainen maksulaitos

Paytrail Oyj:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa, mikä edellyttää meiltä poikkeuksellisen vahvoja panostuksia turvallisuuteen. Aina yhtiömme perustamisesta vuonna 2007 lähtien (entinen Suomen Verkkomaksut Oyj), verkkomaksupalvelumme avulla on ostettu tuotteita ja palveluita jo yli kolmen miljardin euron arvosta.

Paytrailin asiakkaana voit luottaa, että noudatamme lakeja ja säädöksiä erityisen tarkasti ja otamme turvallisuuteen liittyvät seikat hyvin vakavasti. Työskentelemme yhteistyössä pankkien ja muiden rahoitusalan toimijoiden kanssa rakentaen entistä turvallisempia ja toimivampia käytänteitä verkossa asioimiselle.

Lue lisää turvallisuudesta

Paytrailin sijainti kartalla