Paytrail

Helppoa ja turvallista asiointia verkossa

Paytrail on suomalainen maksulaitos. Vastaamme yli 20 000 asiakkaamme verkkomaksuliikenteestä.

Usein kysytyt kysymykset

Tästä osiosta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Mikä on Paytrail?

Paytrail on suomalainen maksulaitos. Maksupalvelumme on käytössä yli 10 000 verkkokaupassa ja verkkopalvelussa.

Kun maksat verkkokaupassa, jossa on käytössä Paytrail-maksupalvelu, onnistuu maksaminen turvallisesti pankkien verkkomaksupainikkeilla, debit- ja credit-korteilla sekä lasku- ja osamaksupalveluilla. Käytössä olevissa maksutavoissa saattaa olla verkkokauppakohtaisia eroja. Pankin tiliotteella ja luottokorttilaskulla maksun saajana näkyy palvelumme kautta maksettujen maksujen kohdalla Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa, mikä edellyttää meiltä poikkeuksellisen vahvoja panostuksia turvallisuuteen. Työskentelemme yhteistyössä pankkien ja muiden rahoitusalan toimijoiden kanssa rakentaen entistä turvallisempia ja toimivampia käytänteitä verkossa asioimiselle.

Miksi tiliotteellani näkyy maksu, jonka saajana on Paytrail?

Paytrail toimii verkkomaksujen välittäjänä tuhansissa verkkokaupoissa ja -palveluissa. Tämä tarkoittaa, että verkkokauppojen ja verkkopalveluiden maksut menevät kauttamme verkkokauppiaalle. Voit etsiä lisätietoa maksun ajankohdan perusteella sähköpostistasi, johon verkkokauppias lähettää tavallisesti tilausvahvistuksen tilauksen yhteydessä. 

Mistä saan kuitin tekemästäni ostoksesta?

Useimmat verkkokaupat toimittavat tilauksen jälkeen sähköpostitse tilausvahvistuksen, joka toimii myös kuittina. Jos et ole tilausvahvistusta saanut tai se ei ole enää tallessa, saat kuitin ottamalla yhteyttä suoraan verkkokauppaan, josta teit ostoksen.

Maksu on onnistunut, mutta tilaustani ei ole toimitettu?

Ongelmatilanteissa otathan ensin yhteyttä verkkokauppaan, josta tilaus on tehty. Mikäli et tavoita kauppiasta, otathan asiakaspalveluumme yhteyttä. Autamme sinua saamaan yhteyden kauppiaaseen ja selvitämme tilauksen tilanteen.

Haluan palauttaa tilaukseni, kuinka toimin?

Ota ensin yhteyttä kauppiaaseen ja kerro, että haluat palauttaa tilauksesi. Saat palautusohjeet kauppiaalta. Palautuksen edetessä saat meiltä lisätietoa sähköpostitse.

Palautus on jo sovittu, milloin palautus maksetaan minulle?

Palautuksessa kestää tavallisesti muutama arkipäivä. Palautuksen nopeuteen vaikuttavat verkkokauppiaan tilitysrytmi sekä pankkien väliset viiveet. Huomaathan, että arkipyhät ja viikonloppu vaikuttavat palautuksen nopeuteen.

Asiakaspalvelu kuluttajille

Tuki ja ohjeet

Löydät Tukisivustoltamme helposti lisää vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. 

Pääset Tukisivustolle klikkaamalla alta.

 

Tuki ja ohjeet

 

Chat-palvelu

Chat-palvelumme osaa auttaa sinua monien kysymysten kanssa erittäin nopeasti. 
Saat avattua chatin näppärästi klikkaamalla alta.

Avaa chatbot

Yhteystiedot

020 718 1830 (8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min) (alv 24 %)
Puhelinasiakaspalvelu on auki ma-pe klo 8-16 ja viikonloppuisin klo 10-18. 
maksutiedustelut@paytrail.com 

Paytrail_maksutavat

 

Paytrail mahdollistaa maksamisen verkossa lukuisilla eri maksutavoilla

Kun maksat verkkokaupassa, jossa on käytössä Paytrail-maksupalvelu, onnistuu maksaminen pankkien verkkomaksupainikkeilla, debit- ja credit-korteilla, lasku- ja osamaksupalveluilla sekä mobiilimaksutavoilla. Käytössä olevissa maksutavoissa saattaa olla verkkokauppakohtaisia eroja. Pankin tiliotteella ja luottokorttilaskulla maksun saajana näkyy palvelumme kautta maksettujen maksujen kohdalla Paytrail Oyj.

Paytrail - suomalainen maksulaitos

Paytraililla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa, mikä edellyttää meiltä poikkeuksellisen vahvoja panostuksia turvallisuuteen. Aina yhtiömme perustamisesta vuonna 2007 lähtien (entinen Suomen Verkkomaksut Oyj), verkkomaksupalvelumme avulla on ostettu tuotteita ja palveluita jo yli 20 miljardin euron arvosta.

Paytrailin asiakkaana voit luottaa, että noudatamme lakeja ja säädöksiä erityisen tarkasti ja otamme turvallisuuteen liittyvät seikat hyvin vakavasti. Työskentelemme yhteistyössä pankkien ja muiden rahoitusalan toimijoiden kanssa rakentaen entistä turvallisempia ja toimivampia käytänteitä verkossa asioimiselle.

Lue lisää turvallisuudesta


Ostoskori