Paytrail

Turvallinen maksupalvelu

Paytrailin asiakkaana voit luottaa, että otamme turvallisuuteen liittyvät asiat hyvin vakavasti.

Paytrail on suomalainen maksulaitos

Paytrail Oyj:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa, mikä edellyttää meiltä poikkeuksellisen vahvoja panostuksia turvallisuuteen. Paytrailin verkkomaksupalvelun avulla on ostettu tuotteita ja palveluita jo yli 15 miljardin euron arvosta.

Paytrailin asiakkaana voit luottaa, että noudatamme lakeja ja säädöksiä erityisen tarkasti ja otamme turvallisuuteen liittyvät seikat hyvin vakavasti. Työskentelemme yhteistyössä pankkien ja muiden rahoitusalan toimijoiden kanssa rakentaen entistä turvallisempia ja toimivampia käytänteitä verkossa asioimiselle.

Ostoskori

Palvelu

 

Huippuasiantuntijamme valvovat palvelua 

Asiantuntijatiimimme ylläpitävät ja kehittävät palveluidemme turvallisuutta ennalta ehkäisten mahdolliset tietoturvaongelmat. Palvelumme hälyttää mahdollisista väärinkäytös- ja huijausyrityksistä, ja jokaisen hälytyksen tarkistaa koulutettu ammattilainen. Otamme tarvittaessa yhteyttä kauppiaaseen.

Skaalautuva tuotanto ja automaattinen valvonta

Automaattiset valvontajärjestelmämme seuraavat ja dokumentoivat yksityiskohtaisesti kaikkia palveluitamme ja niiden toimintaa. Tuotantoympäristömme on suunniteltu skaalautumaan, kestämään suuria kuormia ja palvelemaan häiriöttä kotimaisia ja kansainvälisiä asiakkaitamme. Olemme panostaneet myös kehittyneisiin valvonta- ja fraud prevention -työkaluihin. 

Paketti

 

Screenshot 2021-03-03 at 9.16.58

 

Safe Pay -sertifikaatti

Paytrail on ensimmäinen maksupalvelu, jolle on myönnetty turvallisen maksamisen Safe Pay -sertifikaatti. Safe Pay -leiman avulla kuluttaja näkee helposti, että maksaminen verkkokaupassa on turvallista. Safe Pay keskittyy ensisijaisesti kuluttajan tietojenkäsittelyyn liittyvään turvallisuuteen.