Turvallinen
maksupalvelu

Paytrailin asiakkaana voit luottaa,
että otamme turvallisuuteen liittyvät
asiat hyvin vakavasti.

Paytrail on suomalainen maksulaitos

Paytrail Oyj:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa, mikä edellyttää meiltä poikkeuksellisen vahvoja panostuksia turvallisuuteen. Paytrailin verkkomaksupalvelun avulla on ostettu tuotteita ja palveluita jo yli 10 miljardin euron arvosta.

Paytrailin asiakkaana voit luottaa, että noudatamme lakeja ja säädöksiä erityisen tarkasti ja otamme turvallisuuteen liittyvät seikat hyvin vakavasti. Työskentelemme yhteistyössä pankkien ja muiden rahoitusalan toimijoiden kanssa rakentaen entistä turvallisempia ja toimivampia käytänteitä verkossa asioimiselle.

Paytrail on suomalainen maksulaitos
Huippuasiantuntijamme valvovat palvelua

Huippuasiantuntijamme valvovat palvelua 

Asiantuntijatiimimme ylläpitävät ja kehittävät palveluidemme turvallisuutta ennalta ehkäisten mahdolliset tietoturvaongelmat. Palvelumme hälyttää mahdollisista väärinkäytös- ja huijausyrityksistä, ja jokaisen hälytyksen tarkistaa koulutettu ammattilainen. Otamme tarvittaessa yhteyttä kauppiaaseen.

Skaalautuva tuotanto ja automaattinen valvonta

Automaattiset valvontajärjestelmämme seuraavat ja dokumentoivat yksityiskohtaisesti kaikkia palveluitamme ja niiden toimintaa. Tuotantoympäristömme on suunniteltu skaalautumaan, kestämään suuria kuormia ja palvelemaan häiriöttä kotimaisia ja kansainvälisiä asiakkaitamme. Olemme panostaneet myös kehittyneisiin valvonta- ja fraud prevention -työkaluihin. 

Skaalautuva tuotanto ja automaattinen valvonta