Paytrail

Näin toimii Pivo

Pivoa voivat käyttää kaikkien pankkien asiakkaat. Pivon avulla voi maksaa verkkokaupoissa, lähettää rahaa kaverille tai käyttää maksukortin lähimaksua.

Pivo

Mobiilisovellus Pivo käy maksutapana tuhansissa verkkokaupoissa ja sovelluksissa. Kaikkien pankkien asiakkaat voivat käyttää Pivoa maksutapana.

Puhelimella netissä maksaminen on helppoa, kun pankkitunnuksia tai korttinumeroita ei tarvitse enää maksuvaiheessa kaivaa esiin. Maksu hyväksytään Pivossa yhdellä pyyhkäisyllä.

Kaikki Pivon käyttäjät ovat tunnistautuneet vahvasti pankkitunnuksilla. Pivon tarjoaa OP Ryhmä, ja sovellusta koskevat samat turvallisuusvaatimukset kuin muitakin pankkipalveluita.

Näin maksat Pivolla

Kun käyttäjä maksaa Pivolla verkkokaupassa, maksu etenee seuraavasti:

1. Ostokset kerätään ostoskoriin.
2. Kassalla maksutavaksi valitaan Pivo. Tarvittaessa syötetään puhelinnumero avautuvaan kenttään.
3.  Avataan Pivo-sovellus ja hyväksytään maksu pyyhkäisemällä.

Alla oleva esimerkkikuva näyttää, miltä maksunäkymä Pivossa näyttää. 

pivo-maksu

 

Pivo ja Paytrailin maksupalvelu

Pivo ei vaikuta maksupalvelumme kuukausimaksuun. Tapahtumakohtainen maksu on sama kuin korttimaksuissa. Maksujen palautukset hoituvat samoin kuin korttimaksujen palautukset.

Mobiilimaksamisessa puhelimen osuus jo yli puolet

Mobiilin suosion kasvu on ollut selkeä trendi jo vuosien ajan. Samalla tietokoneiden osuus on vähentynyt reilusti. Verkko-ostoksissa osuutta valtaavat nimenomaan puhelimet. Tablettien osuuden kasvu taittui jo vuosia sitten ja nyt suunta on kääntynyt rajuun laskuun. 

Alla olevan kuvan data on kerätty Paytrailin maksusivulta loka-marraskuulta 2021.

pylväskaavio-FI