Paytrail

Case Billebeino

Paytrail on ollut Billebeinolle sopiva kumppani: helppo, luotettava ja kotimainen.

Asiakastarinat | Billebeino

Helppo, luotettava ja kotimainen verkkomaksupalvelu

Juhani Putkosen ja Ville Leinon perustama vaatebrändi Billebeino ja sen punatiilinen logo ovat yhä tutumpi näky niin katukuvassa kuin suomalaisten NHL-pelaajien yllä. Kun Billebeinon verkkokauppaa oltiin avaamassa kesällä 2014, täytyi Putkosen löytää yrityksen tarpeisiin sopiva verkkomaksupalvelu. Ystävän suosituksesta valinta osui Paytrailiin, eikä päätöstä ole tarvinnut katua.

Ostamisen helppous on toimivan verkkokaupan kivijalka, ja tämän on huomannut myös yrityksen toimitusjohtaja Putkonen.

"Paytrail mahdollistaa meille yhden tärkeimmistä verkkokaupan osa-alueista, eli maksujen toimivuuden niin verkkopankkien kuin luottokorttien kautta", hän toteaa.


Täyden kympin asiakaspalvelua

Erityistä tyytyväisyyttä yhteistyössä on herättänyt Paytrailin laadukas asiakaspalvelu sekä tilitysten toimivuus.

"Asiakaspalvelu hoidetaan suomeksi ja se toimii todella nopeasti. Sitä minä arvostan. Olemme laittaneet sähköpostia puolin ja toisin, ja muutaman kerran on taidettu soitellakin."

Kysymykset on ratkottu sujuvasti joka kerta. Asiakaspalvelu on ollut täyden kympin arvoista, Putkonen kertoo.

"Myös tilitykset toimivat erittäin nopeasti. Myynnit näkyvät Kauppiaspaneelissa reaaliajassa. Lisäksi sieltä näkee heti päivän, jolloin maksu siirtyy tilillemme."

 

Billebeino suosittelee Paytrailia muillekin

Positiiviset kokemukset ovat saaneet aikaan sen, että Paytrailia voi huoletta suositella myös muille verkkomaksupalvelua etsiville yrittäjille.

"Voin ihan rehellisesti sanoa, että se toimii. Paytrail on mielestäni hieno yritys: helppo, luotettava ja kotimainen. Yhteistyö on sujunut niin hyvin, ettei meillä ole ollut tarvetta vaihtaa tai edes miettiä muita vaihtoehtoja", Putkonen toteaa lopuksi.

 

Case Billebeino

Tarvitsetko maksupalvelua?

Ota yhteyttä