Paytrail

Case Feelia

"Kilpailutuksen jälkeen halusimme säilyttää Paytrailin palvelun. Luotettavuus, maine ja palvelun ominaisuudet vakuuttivat meidät jälleen."

Asiakastarinat | Feelia

Monipuolinen maksupalvelu auttaa Feeliaa kasvussa

Koko Suomen alueella toimiva valmisruokavalmistaja Feelia valitsi Paytrailin maksupalvelun uuteen verkkokauppaansa. ”Halusimme luotettavan ja monipuolisen toimijan maksamisen kumppaniksi. Paytrailin tarjoama palvelu on ollut ruoan verkkokauppaan todella toimiva”, feeliaruokakauppa.fi:n kehittämisestä vastaava Josefiina Lahti kertoo.

Pyhäntäläinen yritys tekee ruoan verkkokauppaa tavanomaisesta poikkeavalla mallilla. Kotimaisista raaka-aineista valmistetut ruokalajit vakuumikypsennetään, jolloin säilyvyyttä saadaan pidennettyä huomattavasti ruoan laadusta ja mausta tinkimättä. Kuljetus voidaan näin ollen järjestää tavallisen pakettitoimituksen tapaan.

 

Feelian asiakkaita ovat esimerkiksi kunnallisten ruokapalvelujen tuottajat, suurtalouskeittiöt ja vauhdikkaasta kasvavassa määrin yksityistaloudet nettikaupan kautta. Luotettava maksupalvelu onkin tärkeässä asemassa.

"Verkkokaupastamme löytyy jo yli 100 eri ateriavaihtoehtoa. Maksaminen on tärkeä osa prosessia ja Paytrailin palvelun avulla asiakas saa helposti maksettua ruokatilauksensa”, Josefiina Lahti kertoo.

Pitkään Paytrailin asiakkkaana ollut Feelia uudisti vuoden 2020 alussa verkkokauppansa ja kilpailutti tuolloin maksupalvelujen tuottajat.

”Emme nähneet syytä vaihtaa maksupalvelun tuottajaa, halusimme säilyttää Paytrailin palvelun. Luotettavuus, maine ja palvelun ominaisuudet vakuuttivat meidät jälleen” Josefiina Lahti sanoo.

Paytrailin maksuvaihtoehdot mahdollistavat

Ruokatilaukset voi maksaa Paytrailin laajalla kattauksella eri maksuvaihtoehtoja. Valittavissa ovat muun muassa eri pankkien verkkomaksamisen palvelut, korttimaksut sekä maksaminen MobilePay-sovelluksen kautta.

"MobilePay on todella kätevä maksuväline. Sitä käyttämällä voi helposti esimerkiksi auttaa läheistään aterioiden hankinnassa ja ohjata vaivattomasti tilauksen maksupyynnön halutulle henkilölle”, Feelian verkkokauppavastaava Josefiina Lahti kertoo.

Paytrailin helppo ja vaivaton palvelu

Yhteistyötä Paytrailin kanssa Lahti kuvaa helpoksi ja vaivattomaksi. Paytrailin asiakaspalvelu saa kiitosta palvelun nopeudesta ja kyvystä ratkaista ongelmia.

"Verkkokaupan ylläpitäjän roolissa voin antaa kiitosta Paytrailin asiakaspalvelulle. Kysymyksiini on löytynyt nopeasti ratkaisut”, Feelian verkkokaupan kehittämisestä vastaava Josefiina Lahti sanoo.

Ruoan verkkokaupan asiakkailta Feelia on saanut kiitosta selkeydestä ja maksamisen helppoudesta. ”On tärkeää, että asiakas pystyy valitsemaan itselleen sopivan maksuvaihtoehdon. Näin ostosten tekeminen ei jää ainakaan maksamisesta kiinni”, Lahti jatkaa.

Case-Feelia

Etsitkö maksupalvelua?

Ota yhteyttä