Paytrail

Case Fitverstas

Fitverstas kilpailutti eri tahoja, joista Paytrail erottautui helppoutensa ja hyvän asiakaspalvelunsa ansiosta.

Asiakastarinat | Fitverstas

Fitverstaan verkkokaupan rahaliikenne kulkee jouhevasti Paytrailin avulla 

Fitverstas tarjoaa personal trainer -palveluita sekä valmiita ravinto- ja treenipaketteja, jotka voi ostaa helposti verkkokaupasta. Paytrailin verkkomaksupalvelun avulla rahaliikenne kulkee nopeasti ja jouhevasti. Laskuja ei enää tarvitse pyöritellä itse, ja sen ansiosta jokapäiväinen työ on helpottunut.

Fitverstas on Emmi Salon perustama yritys, jonka oli aluksi tarkoitus työllistää vain hänet itsensä. Yhden naisen yrityksestä Fitverstas on kasvanut nopeasti 23 eri paikkakunnalla toimivaksi kokonaisuudeksi.

"Meillä on valmentajia sekä suomalainen ja globaali verkkokauppabisnes. Tarjoamme myös yrityspalveluita sekä omia koulutuksia", Salo summaa.

 

Helppo ja yksinkertainen ratkaisu

Aiemmin Fitverstaan verkkokauppa toimi tilauslomakkeiden kautta, ja laskut lähetettiin itse tilausten perusteella. Kun tilauksia ja lähettäviä laskuja alkoi olla kuukausittain satoja, oli aika ottaa käyttöön verkkomaksupalvelu. 

"Kilpailutin eri tahoja. Paytrail erottautui joukosta helppoutensa ja hyvän asiakaspalvelunsa ansiosta. Sain heiltä täyden tuen siihen, miten Kauppiaspaneeli toimii. Se oli niin yksinkertaista ja helppoa, että valinta oli selkeä", Salo perustelee. 

"Vuosi sitten meillä menivät oikeastaan jo kaikki päivät siihen, että lähettelimme laskuja ja käsittelimme tilauslomakkeita. Nyt olemme vapautuneet siitä täysin. Voimme vain seurata rahaliikennettä Kauppiaspaneelista ja se on siinä", Salo toteaa.

 

Paytrail on luotettava ja käytännöllinen kumppani

Jos asiakas valitsee maksutavaksi osamaksun tai laskun, huolehtii Paytrail laskutuksesta. Laskutettava summa välitetään Fitverstaalle aina täysimääräisenä, eikä luottotappioita pääse siten syntymään.

Salo kokee, että Paytrail on Fitverstaalle luotettava ja käytännöllinen kumppani.

"Paytrailin kanssa työskentely on todella helppoa. Jos jotain tulee, niin asiakaspalvelusta saa nopeasti jonkun kiinni. Asiakaspalveluun on tosin tarvinnut ottaa yhteyttä harvoin, koska verkkomaksupalvelu on toiminut todella hyvin", Salo kertoo.

"Rahaliikenne kulkee nopeasti ja jouhevasti. Meidän ei tarvitse puuttua siihen millään tavalla", Salo kiteyttää.

Case Fitverstas

Tarvitsetko maksupalvelua?

Ota yhteyttä