Paytrail

Case SJK

Paytrailin kautta kulkevat myös eSports-pelitapahtumien ilmoittautumiset sekä maksut.

Asiakastarinat | SJK

”Paytrail on joustava, notkea ja turvallinen”

Seinäjoen Jalkapallokerho SJK on aktiivinen urheiluseura, jonka edustusjoukkueen kotikenttänä toimii Seinäjoen OmaSp Stadion. Seuran tulonlähteinä toimivat pääasiassa lipputulot, ottelutapahtumat sekä fanishop-tuotteet, joita myydään SJK:n omassa verkkokaupassa. Verkkokaupan maksuliikenteestä vastaa Paytrail. 

Veikkausliigassa pelaavan edustusjoukkueen lisäksi SJK:lla on kolme nuorten pelaajien joukkuetta sekä monipuolista junioritoimintaa. Viimeisimpänä SJK perusti oman elektronisen urheilun joukkueen, ja oli samalla ensimmäinen suomalainen urheiluseura, jolta löytyy oma eSports-joukkue.

"Olemme kymmenkunta vuotta vanha seura. Tavoitteenamme on kehittää toimintaamme intensiivisesti ja mennä koko ajan eteenpäin. Haluamme pelata Suomen huipulla ja olla tulevaisuudessa skandinaavinen huippuseura", kertoo SJK:n toimitusjohtaja Teemu Virtanen.

Paytrail case SJK kauppa

Nopeus ja turvallisuus avainasemassa

SJK:n ja Paytrailin yhteistyö alkoi vuonna 2015, kun Paytrail otti vastuulleen SJK:n verkkokaupan maksuliikenteen. Verkkokaupasta löytyvät niin ottelutapahtumien pääsyliput, kausikortit kuin fanituotteet. Verkkokauppa ja sen käyttö kasvavat koko ajan.

"Paytrailin kautta kulkevat myös eSports-pelitapahtumien ilmoittautumiset sekä maksut. Uskon, että eSports tulee lyhyessä ajassa kasvamaan hyvin paljon ja tavoittamaan entistä isomman massan ihmisiä", Virtanen toteaa.

"Paytrailin verkkomaksupalvelu on asiakkaalle turvallinen ja luotettava. Meidän on myös helppo seurata ostoja sekä muuta raportointia. Urheiluseurana meille on tärkeää ennen kaikkea se, että raha tilittyy meille nopeasti", hän painottaa.

Paytrail-case-SJK-Teemu.jpgVerkkokaupan lisäksi on Paytrail mukana myös SJK:n ottelutapahtumien sekä OmaSp Stadionilla järjestettävien konserttitapahtumien maksuliikenteen toteutuksessa. Stadionilla on otettu käyttöön niin sanottu stadionraha, jota asiakkaat voivat ladata erillisille korteille maksutapahtumien nopeuttamiseksi.

 

”Asiakaspalvelu on ollut loistavaa”

SJK:n ja Paytrailin yhteistyö lähti Virtasen mukaan liikkeelle hyvin helposti. Maksuliikenteen uudistamisessa ei hänen mielestään ollut kyse mistään ydinfysiikasta tai kuuhun lentämisestä, vaan paljon yksinkertaisemmista asioista. Alkuun pääsemisen jälkeen on yhteistyötä kehitetty jatkuvasti. Kehittämistä aiotaan jatkaa myös tulevaisuudessa.

"Olemme tehneet yhteistyötä nyt hieman yli kaksi vuotta ja näemme, että yhteistyö tulee tulevaisuudessa vain kasvamaan. Uskomme, että verkko-ostaminen tulee lähitulevaisuudessa lisääntymään räjähdysmäisesti", Virtanen sanoo.

"Asiakaspalvelu on ollut loistavaa. Puheluihin ja viesteihin on vastattu nopeasti ja ystävällisesti."

"Paytrail on joustava, notkea ja turvallinen. Voin suositella heitä lämpimästi sekä muille urheiluseuroille että yhteistyökumppaneillemme", Virtanen päättää.

Tarvitsetko maksupalvelua?

Ota yhteyttä