Paytrail

Verkkokaupan optimointi

Ruuhka verkkokaupan ovella ei lämmitä, jos ostoja ei synny.

Miten optimoit verkkokauppasi huipputuloksiin?

Kokosimme alta löytyviin oppaisiin parhaiden ammattilaisten vinkit siitä, miten verkkokauppa optimoidaan huippukuntoon ja nostetaan vahvaan asemaan hakukoneissa. Optimointi ei ole kertaluontoinen projekti, vaan jatkuva prosessi, joka vie verkkokauppasi kohti yhä parempia tuloksia.

OPAS:

Tekoäly
verkkokaupassa

Lue nyt

OPAS:

Verkkokaupan
hakukoneoptimointi

Lataa nyt

OPAS:

Konversio-optimointi verkkokaupassa

Lataa nyt

WEBINAARITALLENNE:

Hakukoneoptimointi - auta asiakkaita löytämään verkkokauppasi

Katso tallenne

OPAS:

Miten luot ylivertaisen asiakaskokemuksen? 

Lataa nyt

WEBINAARITALLENNE:

Tehosta verkkokauppasi myyntiä konversio-optimoinnilla!

Katso tallenne 

"Optimoi verkkokauppaasi niin,että se on tänään parempi kuin eilen"


Konversio-optimointi

Konversio-optimointi on tuloksellisen ostopolun muotoilua. Paras konversioprosentti verkkokaupallesi on se, joka on parempi kuin eilinen. Pyri siis jatkuvaan kehitykseen ja vie toimintaasi pienin tai suurin askelin eteenpäin.

Konversio-optimointia käsittelevä oppaamme antaa sinulle ideoita ja vinkkejä, joilla parannat kauppasi asiakaspotentiaalia, kasvatat ostavien asiakkaiden määrää sekä kertaostoksen kokoa. Lisäksi saat apuja siihen, miten käännät hylätyn ostoskorin kaupaksi ja kasvatat uusintaostojen määrää.

Verkkokaupan hakukoneoptimointi

Verkkokaupan hakukoneoptimointi koostuu osin teknisestä kehittämisestä, mutta tekniikan lisäksi keskeistä on ymmärtää hakuja tekevän asiakkaan ongelmia. Näihin ongelmiin liittyen täytyy tuottaa sisältöjä, jotka auttavat löytämään vastauksia ja tukevat valintojen tekemistä.

Verkkokauppiaan ei kannata hakukoneoptimoida kaikkia kauppansa sivuja. Parhaiten myyvien, kannattavimpien tai vetonaulatuotteiden optimointi riittää, ainakin alkuun. Ne tuovat kauppaasi oikeanlaisia ostajia ja hyvällä palvelulla teet heistä vakiasiakkaita ja kauppasi suosittelijoita.

Asiakaskokemus 

Asiakaskokemus on tunne, joka syntyy asiakkaalle hänen kohdatessaan ja käyttäessään verkkokauppaasi ja siihen liittyvää markkinointia tai palvelua. Se on osin tiedostamaton sarja kokemuksia, joista jokainen synnyttää tunteen. Tunne voi olla kaikkea negatiivisen, neutraalin ja huippuhyvän väliltä.

Verkkokaupan asiakaskokemusta ei pidä ajatella vain varsinaisen ostamisen sujuvuutena, eikä ostopaikan valinta ole suoraviivaisesti vain hintavertailujen tulosta. Jokaisen ostetun tuotteen takana on monipolvinen tiedonhakumatka eri verkkopalveluissa, blogeissa, keskusteluissa, toimitetuissa artikkeleissa, verkkokaupoissa tai kivijalkakaupoissa.

Ylivertaisen asiakaskokemuksen avulla pidät asiakkaat vaikutuspiirissäsi kaikissa ostoprosessin vaiheissa. Koska he eivät tarvitse muuta.