Paytrail

Suuri verkkokauppa-alustaraportti 2019 julki nyt!

Mari Oksanen Kirjoittanut Mari Oksanen - 11.6.2019

Magento, WooCommerce, MyCashflow, Shopify, Clover Shop ja mitä näitä nyt on. Verkkokauppa-alustoja on valtavasti ja uusia tupsahtelee markkinoille aika ajoin. Mutta mikä sopii kenellekin?

Lue Suuri verkkokauppa-alustaraportti 2019!

Mikä on suosituin verkkokauppa-alusta suomalaisten verkkokauppiaiden keskuudessa, mitä verkkokauppa-alustaa käytetään eniten missäkin liikevaihtoluokassa, mitkä verkkokaupat pystytetään useimmiten omin voimin ja mitä ulkoisen toteuttajan avulla, mitä käyttäjät itse sanovat kustakin verkkokauppa-alustasta ja mitä alustoja juuri nyt alustaa harkitsevat miettivät?

Kuten jo kahtena edellisenä vuonna, keräsimme verkkokauppiailta ajatuksia, tietoa ja kokemuksia eri verkkokauppa-alustoista. Tänä vuonna kyselyssä otettiin yleisön pyynnöstä huomioon myös verkkokaupan liikevaihto, jolloin vastauksia saatiin eri liikevaihtoluokista.

Suosittelemme raporttia erityisesti verkkokauppa-alustan valintaa tai vaihtoa pohtiville, sekä kaikille verkkoliiketoiminnan parissa työskenteleville. Lue Suuri verkkokauppa-alustaraportti 2019!

Suuri verkkokauppa-alustaraportti 2019 - kokemuksia verkkokauppa-alustoista

Lue Suuri verkkokauppa-alustaraportti 2019!

paytrail-icon Verkkokaupan myynti ja markkinointi