Suuri verkkokauppa-alustaraportti 2019 julki nyt!

avatar

Kirjoittanut Mari Oksanen - 11 kesäkuuta, 2019

Suuri-verkkokauppa-alustaraportti-2019-on-julkaistu

Magento, WooCommerce, MyCashflow, Shopify, Clover Shop ja mitä näitä nyt on. Verkkokauppa-alustoja on valtavasti ja uusia tupsahtelee markkinoille aika ajoin. Mutta mikä sopii kenellekin?

Lue Suuri verkkokauppa-alustaraportti 2019!

Mikä on suosituin verkkokauppa-alusta suomalaisten verkkokauppiaiden keskuudessa, mitä verkkokauppa-alustaa käytetään eniten missäkin liikevaihtoluokassa, mitkä verkkokaupat pystytetään useimmiten omin voimin ja mitä ulkoisen toteuttajan avulla, mitä käyttäjät itse sanovat kustakin verkkokauppa-alustasta ja mitä alustoja juuri nyt alustaa harkitsevat miettivät?

Kuten jo kahtena edellisenä vuonna, keräsimme verkkokauppiailta ajatuksia, tietoa ja kokemuksia eri verkkokauppa-alustoista. Tänä vuonna kyselyssä otettiin yleisön pyynnöstä huomioon myös verkkokaupan liikevaihto, jolloin vastauksia saatiin eri liikevaihtoluokista.

Suosittelemme raporttia erityisesti verkkokauppa-alustan valintaa tai vaihtoa pohtiville, sekä kaikille verkkoliiketoiminnan parissa työskenteleville. Lue Suuri verkkokauppa-alustaraportti 2019!

Suuri verkkokauppa-alustaraportti 2019 - kokemuksia verkkokauppa-alustoista

Lue Suuri verkkokauppa-alustaraportti 2019!

Topics: Verkkokaupan myynti ja markkinointi, Verkkokauppa-alustat kokeilussa


Viimeisimmät blogipostaukset

Kauppaa 24/7 -podcast: Miten Varusteleka pääsi eroon hallitsemattomasta kasvusta?

read more

Katsaus vuoteen 2019 ja tulevaisuuteen verkkomaksamisen maailmassa

read more

Paytrail Suomen toiseksi paras työpaikka!

read more