<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=424361621249096&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Miten voit kasvattaa myyntiä sisällön avulla?

Kirjoittanut Mari Oksanen - julkaistu 6.6.2017 8:53 | Kategoriat: Verkkokaupan myynti ja markkinointi

Differon kehitysjohtaja Kati Keronen piti 4.5. webinaarin siitä, kuinka voit lisätä verkkokauppasi myyntiä sisällön avulla. Hän esitteli hyviä konkreettisia työpohjia (materiaali tulostettavissa tallenteen alta) ja opasti miten niitä voi hyödyntää.

Katso webinaaritallenne ja sisältömarkkinoinnin työpohjat!

» Lue lisää

Vähittäiskaupan panostettava aidon omnichannel-ostokokemuksen tarjoamiseen

Kirjoittanut Vierailija - julkaistu 30.5.2017 9:04 | Kategoriat: Verkkokaupan myynti ja markkinointi

Ostokäyttäytyminen on muuttunut monikanavaisemmaksi ja mutkikkaammaksi. Silti moni yritys jää edelleen jälkeen saumattoman ostokokemuksen tarjoamisen suhteen ja tyytyy ylläpitämään vain muutamaa kontaktipistettä asiakkaisiinsa. Mistä niin sanotussa omnichannel-ostokokemuksessa on kyse, ja mihin sen teho oikein perustuu? Miksi verkkokaupat perustavat nykyään myös kivijalkaliikkeitä?

» Lue lisää

Ässät hihasta -webinaarisarjan tallenteet nyt katsottavissa

Kirjoittanut Mari Oksanen - julkaistu 24.5.2017 9:33 | Kategoriat: Verkkokaupan myynti ja markkinointi, Verkkokauppaa yli rajojen

Ässät hihasta -webinaarisarja keräsi taas valtavasti osallistujia, eikä ihme. Sarja tarjoaa konkreettisia vinkkejä ja ajatuksia asiakashankintaan ja verkkoliiketoiminnan kehittämiseen. Ilmoittautuneita oli 241-277 per webinaari. Jos et päässyt mukaan tai jos haluat palata puheenvuorojen pariin voit nyt katsoa webinaarien tallenteet (linkit alla).

» Lue lisää

Pauligin Ulrika Kotimäki: tiedä mitä tarvitset verkkokauppa-alustalta

Kirjoittanut Mari Oksanen - julkaistu 23.5.2017 9:22 | Kategoriat: Verkkokaupan myynti ja markkinointi, Verkkokaupan perustaminen

 

Ulrika Kotimäki, Oy Gustav Paulig Ab:n Business Manager muistelee Pauligin ensimmäisen kuluttajille suunnatun verkkokauppa-alustan valintaa: "Tarvitsimme nopeasti kapselilaitetta varten verkkokaupan. Päädyimme erään kumppanimme omaan ratkaisuun, joka oli ihan ok niin kauan, kun verkkokauppa ei ollut meille ydintoimintaa. Verkkoliiketoiminnan rooli kuitenkin muuttui, ja se, ettemme itse pystyneet tekemään mitään päivityksiä, lisäämään tuotteita tai kampanjoimaan, muodostui meille rasitteeksi ja vaihdoimme alustan Magentoon."

» Lue lisää

Vertailusivustoilla suuri vaikutus ostopäätökseen – haasteena luotettavuus

Kirjoittanut Vierailija - julkaistu 18.5.2017 12:37 | Kategoriat: Verkkokaupan myynti ja markkinointi

Tarjonta internetviidakossa on kasvanut niin suureksi, että kuluttajan on hankala löytää tietoa kaikista vaihtoehdoista. Erilaiset vertailusivut kokoavat tietoa yhteen paikkaan, jolloin ne helpottavat ja nopeuttavat kuluttajien ostopäätöksen tekemistä. Kuluttajan sekä verkkokaupan on syytä säilyttää terve kriittisyys vertailusivustoja kohtaan, sillä vertailusivujen luotettavuudessa on suuria eroja.

» Lue lisää

Tilaa kirjoitukset


Matkailuyrittäjän opas