<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=909168019218260&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">

Ivana Helsinki: rohkeus ja määrätietoinen verkostoituminen vei verkkoon ja kansainvälisille markkinoille

Kirjoittanut Mari Oksanen - julkaistu 17.3.2017 8:50 | Kategoriat: Verkkokaupan myynti ja markkinointi

 

Ivana Helsingillä on jo pitkä historia. Se on perustettu 19 vuotta sitten, kauan ennen verkkokauppojen aikaa. Farkkukankaisista vaatteista on tultu valikoimaan, jossa myydään paitsi mekkoja, myös muita vaatteita, asusteita, kodintekstiilejä ja jopa tapahtumalippuja. Myyntiä taas on laajennettu pitkäjänteisen verkostojen luomisen kautta kansainväliseksi ja seitsemän vuotta sitten myös verkkoon. Perustajien Paolan ja Pirjon kokeilunhalu ja rohkeus ovatkin paitsi avanneet tien menestykseen, myös estäneet yrityksen kangistumisen ja mahdollistaneet valtavan kasvun.

» Lue lisää

Kuinka voisit myydä verkossa asiantuntemustasi?

Kirjoittanut Vierailija - julkaistu 15.2.2017 9:34 | Kategoriat: Verkkokaupan myynti ja markkinointi

”No, mutta eihän asiantuntija voi itseään mainostaa! On huono asiantuntija, jos JOUTUU itseään mainostamaan.”

Tämä lause soi aina vaan päässäni. Sen kuulin perustaessani nykyistä yritystäni, jossa kirjaimellisesti myyn itseäni. Siis omaa osaamistani. Olen jo vuosia pistänyt naamani ja osaamiseni esille, ja tehnyt näin kauppaa.

Koska kysyntää alkoi tulla enkä ehtinyt enää kaikkialle, aloin miettiä, kuinka voisin kloonata itseni. Koska en ole biologi enkä fyysikko, päädyin keksimään helpomman ratkaisun. Pistin itseni erilaisissa formaateissa myyntiin verkkoon.

» Lue lisää

Ekamarket.com kehittää valtakunnallista ruoan verkkokauppaa asiakaslähtöisesti

Kirjoittanut Mari Oksanen - julkaistu 2.2.2017 8:27 | Kategoriat: Yleinen, Verkkokaupan myynti ja markkinointi

40% suomalaisista suhtautuu myönteisesti ruoan ja päivittäistavaroiden ostoon verkosta, kertoo TNS gallupin tuore tutkimus. Vielä kuitenkin vain murto-osa käyttää palveluita säännöllisesti. Ville Kuusisto, tuoreen verkkoruokakaupan, Ekamarket.comin, toimitusjohtaja uskoo kuitenkin vahvaan kasvuun alalla. Hänen mukaansa kasvua haluttaessa vaaditaan kuitenkin vahvaa asiakaslähtöisyyttä:

"Verkkoliiketoiminnassa asiakas on se, jonka mukaan palvelu pitää rakentaa jos haluaa pärjätä pitkässä juoksussa".

» Lue lisää

Ulkomaiset jätit nakertavat verkkokauppaa - näin pärjäät kilpailussa

Kirjoittanut Mari Oksanen - julkaistu 31.1.2017 8:54 | Kategoriat: Verkkokaupan myynti ja markkinointi

"Toimialasta riippuen suomalainen kuluttaja ostaa 30-70 % tavarasta ulkomaisista verkkokaupoista. Meillä on siis hurja ongelma, jos emme pääse mukaan kilpailuun," kertoo Aalto-yliopiston Kauppakorkeakoulun professori Lasse Mitronen. Lasse vetää yhdessä professori Arto Lindblomin kanssa Tekes-rahoitteista tutkimusprojektia, jossa selvitetään maailmalla toimivien globaalien markkinapaikkojen ja verkkokauppojen toimintalogiikkaa ja sitä, kuinka suomalainen yritys voi pärjätä kilpailussa näille toimijoille tai jopa hyödyntää niiden tarjoamia mahdollisuuksia. "Olemme nähneet, että suomalainen vähittäiskauppa on jäämässä jälkeen, joten siksi tälle tutkimukselle on vahva tarve", Lasse kertoo.

» Lue lisää

5 vinkkiä verkkokaupan sisällön hakukoneoptimointiin: näistä selviät ilman koodaria!

Kirjoittanut Vierailija - julkaistu 26.1.2017 7:48 | Kategoriat: Verkkokaupan myynti ja markkinointi

Hakukoneoptimointi on tärkeää, sen tietää jokainen verkkokauppias. Mutta mistä oikein pitäisi aloittaa? Tämän blogipostauksen luettuasi tiedät, mitä voit tehdä ilman koodarin palkkaamista!

» Lue lisää

Tilaa kirjoitukset


Konversio-optimointi verkkokaupassa