<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=424361621249096&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Tekoälyä verkkokauppaan - mutta miten?

Kirjoittanut Vierailija - julkaistu 26.4.2017 8:53 | Kategoriat: Verkkokaupan myynti ja markkinointi, Verkkokaupan hallinta

Suuresta informaatiomäärästä voidaan tekoälyn avulla etsiä toistuvia kaavoja, oppia niistä ja tuottaa niiden pohjalta hyödyllistä tietoa. Tekoälystä ja siihen liittyvästä koneoppimisesta on rakennettu valtavia tulevaisuuden visioita ja näihin tartutaan jokaisen toimittajan puolelta, mutta mitä tekoälyn käyttäminen verkkokaupassa voisi käytännössä tarkoittaa? Miten verkkokauppias voisi helpottaa jokapäiväisiä työtehtäviä käyttämällä koneoppimista?

» Lue lisää

18.4. webinaari "Verkkokaupan mainostyökalut kuntoon"

Kirjoittanut Mari Oksanen - julkaistu 6.4.2017 8:46 | Kategoriat: Verkkokaupan myynti ja markkinointi

Eikö verkkokaupassasi ole riittävästi liikennettä? Vai onko liikennettä, mutta kauppa ei käy? 18.4. klo 10:00-10:45 pidettävässä webinaarissa Suomen Digimarkkinoinnin Aleksi Halsas ja Oleg Eremenko tuovat näihin ongelmiin ratkaisuja, ja kertovat kuinka verkkokaupan mainostyökalut laitetaan kuntoon. Webinaarissa keskitytään Facebookin ja AdWordsiin. 

» Lue lisää

Kuinka keskusteleva kaupankäynti (conversational commerce) muuttaa asiakassuhteitasi?

Kirjoittanut Vierailija - julkaistu 29.3.2017 8:45 | Kategoriat: Verkkokaupan myynti ja markkinointi



Voisiko myymisessä ollakin kyse vain ystävällisestä keskustelusta? Onko se todella niin yksinkertaista? 

Tämän päivän verkkokauppa ei enää ole tuotteiden tyrkyttämistä eikä vastenmielisten tuotemainosten tuuttausta. Se on enemmänkin brandin rakentamista ja huomaavaista asiakaspalvelua. Sinun tulee kehittää kuudes aisti sille, mitä asiakkaasi haluavat kuulla. Ala miettiä verkkomyyntiäsi keskusteluna tai dialogina, ei yksisuuntaisena toimintana.

Tarvitsetko apua? Keskusteleva kaupankäynti on muuttamassa sitä, kuinka asiakkaasi haluavat tulla kohdatuiksi. Näiden vinkkien avulla nostat brändisi uudelle tasolle.

» Lue lisää

Ivana Helsinki: rohkeus ja määrätietoinen verkostoituminen vei verkkoon ja kansainvälisille markkinoille

Kirjoittanut Mari Oksanen - julkaistu 17.3.2017 8:50 | Kategoriat: Verkkokaupan myynti ja markkinointi

 

Ivana Helsingillä on jo pitkä historia. Se on perustettu 19 vuotta sitten, kauan ennen verkkokauppojen aikaa. Farkkukankaisista vaatteista on tultu valikoimaan, jossa myydään paitsi mekkoja, myös muita vaatteita, asusteita, kodintekstiilejä ja jopa tapahtumalippuja. Myyntiä taas on laajennettu pitkäjänteisen verkostojen luomisen kautta kansainväliseksi ja seitsemän vuotta sitten myös verkkoon. Perustajien Paolan ja Pirjon kokeilunhalu ja rohkeus ovatkin paitsi avanneet tien menestykseen, myös estäneet yrityksen kangistumisen ja mahdollistaneet valtavan kasvun.

» Lue lisää

Kuinka voisit myydä verkossa asiantuntemustasi?

Kirjoittanut Vierailija - julkaistu 15.2.2017 9:34 | Kategoriat: Verkkokaupan myynti ja markkinointi

”No, mutta eihän asiantuntija voi itseään mainostaa! On huono asiantuntija, jos JOUTUU itseään mainostamaan.”

Tämä lause soi aina vaan päässäni. Sen kuulin perustaessani nykyistä yritystäni, jossa kirjaimellisesti myyn itseäni. Siis omaa osaamistani. Olen jo vuosia pistänyt naamani ja osaamiseni esille, ja tehnyt näin kauppaa.

Koska kysyntää alkoi tulla enkä ehtinyt enää kaikkialle, aloin miettiä, kuinka voisin kloonata itseni. Koska en ole biologi enkä fyysikko, päädyin keksimään helpomman ratkaisun. Pistin itseni erilaisissa formaateissa myyntiin verkkoon.

» Lue lisää

Tilaa kirjoitukset


Opas monikanavaiseen maailmaan