<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=424361621249096&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Black Friday: tee ainakin nämä valmistelut verkkokaupassasi

Kirjoittanut Vierailija - julkaistu 17.10.2017 8:53 | Kategoriat: Verkkokaupan myynti ja markkinointi

Vaikka syyskausi vasta alkoi, starttasi myös lähtölaskenta vuoden isoimpaan myyntitapahtumaan Black Fridayhin. Black Friday ajoittuu tänä vuonna marraskuun 24. päivälle, mitä seuraakin Cyber Monday seuraavana maanantaina, joten on aika aloittaa valmistelut.

Mitä tulee ottaa huomioon valmisteltaessa verkkokauppaa valmiiksi Black Fridayta varten? Valmistelun voi jakaa kahteen eri osaan, on-site optimointiin ja off-site optimointiin.

» Lue lisää

Anton&Anton toivottaa kilpailun tervetulleeksi ruoan verkkokauppaan

Kirjoittanut Mari Oksanen - julkaistu 4.10.2017 7:46 | Kategoriat: Verkkokaupan myynti ja markkinointi

Viisi vuotta sitten pääkaupunkiseudulla toimiva kortteliruokakauppaketju ja catering-palveluita tarjoava Anton&Anton sulki Kulosaaren kauppansa, koska toiminta sillä alueella ei kannattanut. Kaupan sulkemisesta syntyi kuitenkin jotain yllättävää.

» Lue lisää

Valmistaudu näihin myyntipäiviin jo nyt

Kirjoittanut Mari Oksanen - julkaistu 20.9.2017 11:02 | Kategoriat: Verkkokaupan myynti ja markkinointi

Monen verkkokaupan myynnistä valtaosa tulee tiettyinä sesonkipäivinä. Tähän vaikuttaa paitsi kuluttajakäytös, jota tietyt päivät ohjaavat, mutta myös verkkokaupan kyky nostaa noina teemapäivinä siihen liittyviä tuotteita taidokkaasti esille paitsi kaupassa, myös markkinoinnissa käytettävissä kanavissa. Jos et ole vielä valmistautunut seuraaviin sesonkimyyntipäiviin, tee se nyt.

» Lue lisää

Taffer - tubettamalla verkkomyynti nollasta sataan

Kirjoittanut Jarkko Leinonen - julkaistu 12.9.2017 8:57 | Kategoriat: Verkkokaupan myynti ja markkinointi

Matka nollasta sataan voi kestää kolme sekuntia, tai esimerkiksi kolme vuotta, jota sitäkin voidaan yritystoiminnassa pitää hyvänä saavutuksena, kun lähdetään liikkeelle minimipääomalla, uudella idealla, tuotteilla sekä omalla työpanoksella.

» Lue lisää

Taikakeppari: Alaikäisen Julian toiminimestä kasvoi osakeyhtiö

Kirjoittanut Mari Oksanen - julkaistu 5.9.2017 7:41 | Kategoriat: Verkkokaupan myynti ja markkinointi, Verkkokaupan perustaminen


Taikakepparin tarina on vähintäänkin erikoinen. Virva Klaasio teki 2013 tyttärelleen Julialle keppihevosen, ihan niin kuin monet muutkin äidit tekevät. Virva ajatteli, ettei enää ikinä toista hevosta tekisi, koska projekti oli ollut niin työläs. Julia kuitenkin innostui ja alkoi tehtailla hevosia itse niin paljon, että niitä kertyi myyntiin asti.

» Lue lisää

Tilaa kirjoitukset


Opas verkkokauppaa perustavalle