<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=424361621249096&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Lisää verkkokauppasi myyntiä ostajan oppaalla - lue miten

Kirjoittanut Mari Oksanen - julkaistu 14.8.2017 19:53 | Kategoriat: Verkkokaupan myynti ja markkinointi


Ostajan opas on paitsi asiakkaan huomioimista ja hänen palvelemistaan, myös tapa näkyä hakukoneissa, lisätä myyntiä ja vähentää palautusrumbaa niin ostajan, kuin verkkokaupan päästä.

Ostajan opas on siis varsin monipuolinen verkkokaupan myyntiväline. Siitä huolimatta on yllättävän vaikea löytää suomalaisia verkkokauppoja, jotka jo hyödyntävät tätä nvälinettä myyntinsä kasvattamisessa. Luomalla oppaan erotutkin tehokkaasti suurimmasta osasta kilpailijoistasi ja voit nostaa verkkokauppasi asemaa niin myynnissä kuin oman erityisalasi asiantuntijatahona.

» Lue lisää

Systemaattinen sisältömarkkinointi lisää verkkokaupan myyntiä [lataa työpohjat]

Kirjoittanut Mari Oksanen - julkaistu 6.6.2017 8:53 | Kategoriat: Verkkokaupan myynti ja markkinointi

Differon kehitysjohtaja Kati Keronen piti 4.5. webinaarin siitä, kuinka voit lisätä verkkokauppasi myyntiä sisällön avulla. Hän esitteli hyviä konkreettisia työpohjia verkkokaupan sisältömarkkinointiin (materiaali tulostettavissa tallenteen alta) ja opasti miten niitä voi hyödyntää.

Katso webinaaritallenne ja sisältömarkkinoinnin työpohjat!

» Lue lisää

Vähittäiskaupan panostettava aitoon omnichannel-ostokokemukseen

Kirjoittanut Vierailija - julkaistu 30.5.2017 9:04 | Kategoriat: Verkkokaupan myynti ja markkinointi

Ostokäyttäytyminen on muuttunut monikanavaisemmaksi ja mutkikkaammaksi. Silti moni yritys jää edelleen jälkeen saumattoman ostokokemuksen tarjoamisen suhteen ja tyytyy ylläpitämään vain muutamaa kontaktipistettä asiakkaisiinsa. Mistä niin sanotussa omnichannel-ostokokemuksessa on kyse, ja mihin sen teho oikein perustuu? Miksi verkkokaupat perustavat nykyään myös kivijalkaliikkeitä?

» Lue lisää

Ässät hihasta -webinaarisarjan tallenteet nyt katsottavissa

Kirjoittanut Mari Oksanen - julkaistu 24.5.2017 9:33 | Kategoriat: Verkkokaupan myynti ja markkinointi, Verkkokauppaa yli rajojen

Ässät hihasta -webinaarisarja keräsi taas valtavasti osallistujia, eikä ihme. Sarja tarjoaa konkreettisia vinkkejä ja ajatuksia asiakashankintaan ja verkkoliiketoiminnan kehittämiseen. Ilmoittautuneita oli 241-277 per webinaari. Jos et päässyt mukaan tai jos haluat palata puheenvuorojen pariin voit nyt katsoa webinaarien tallenteet (linkit alla).

» Lue lisää

Pauligin Ulrika Kotimäki: tiedä mitä tarvitset verkkokauppa-alustalta

Kirjoittanut Mari Oksanen - julkaistu 23.5.2017 9:22 | Kategoriat: Verkkokaupan myynti ja markkinointi, Verkkokaupan perustaminen

 

Ulrika Kotimäki, Oy Gustav Paulig Ab:n Business Manager muistelee Pauligin ensimmäisen kuluttajille suunnatun verkkokauppa-alustan valintaa: "Tarvitsimme nopeasti kapselilaitetta varten verkkokaupan. Päädyimme erään kumppanimme omaan ratkaisuun, joka oli ihan ok niin kauan, kun verkkokauppa ei ollut meille ydintoimintaa. Verkkoliiketoiminnan rooli kuitenkin muuttui, ja se, ettemme itse pystyneet tekemään mitään päivityksiä, lisäämään tuotteita tai kampanjoimaan, muodostui meille rasitteeksi ja vaihdoimme alustan Magentoon."

Lue suomalaisten verkkokauppiaiden kokemuksia Magentosta ja muista  verkkokauppa-alustoista!

» Lue lisää

Tilaa kirjoitukset


Opas toimiviin prosesseihin