<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=909168019218260&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">

Chat-palvelun käyttöönotto verkkokaupassa

Kirjoittanut Vierailija - julkaistu 10.1.2017 12:03 | Kategoriat: Verkkokaupan myynti ja markkinointi

Suomessa verkkokauppa voi erottua edukseen palvelulla, kun hintakilpailuun on harvan yrityksen lopulta järkeä lähteä. Siksi verkkokauppa-asiakkaan odotukset kannattaa ottaa nyt tosissaan. Vuonna 2017 tuo palvelu tarkoittaa reaaliaikaista asiakaspalvelua verkkosivulla.

Chat-palvelu on verkkokaupassa myös paljon enemmän kuin pelkästään asiakaspalvelua – se on huomattava mahdollisuus lisämyyntiin. Verkkokaupassa chat-palvelun käyttöönotto kannattaakin hoitaa huolella alusta loppuun. Näin siitä saadaan kaikki irti ja vältytään jälkikäteen kalliilta virheiltä. 

Yleinen harhaluulo on, että chat-palvelu vain pistetään “päälle” verkkokaupassa ja jäädään odottamaan tuloksia. Proaktiiviset keskustelunavaukset ja niiden oikea ajoitus on se mikä yllättää asiakkaan positiivisesti, sekä ajoissa ennen turhautumista. Proaktiivinen chat-palvelu edellyttää jatkuvaa läsnäoloa ja valmiutta palvella yli odotusten.

Tässä lyhyt ohje verkkokaupan chat-palvelun aloittamiseen ja ylläpitoon.

» Lue lisää

Muodin verkkokaupan alepelissä tasapainoillaan katerakenteen ja varastonkierron välillä

Kirjoittanut Vierailija - julkaistu 20.12.2016 8:56 | Kategoriat: Verkkokaupan myynti ja markkinointi

 

Muodin verkkokauppa on haastava laji. Varaston kierron ja katerakenteen pitäminen hyvällä tasolla on  yksi suurimmista haasteista. Tämän olen todistanut työurallani SOK:n verkkokauppojen myyntijohtajana sekä nykyisin perustamassani startupissa, jossa kumppaneina on yhteensä lähes 200 suomalaista ja kansainvälistä verkkokauppiasta ja jotka kaikki kamppailevat näiden samojen haasteiden kanssa.

» Lue lisää

Verkkokaupan trendit 2017

Kirjoittanut Mari Oksanen - julkaistu 16.12.2016 7:56 | Kategoriat: Verkkokaupan myynti ja markkinointi, Asiakaskokemus

Haastattelimme verkkokaupan huippuasiantuntijoita selvittääksemme mitä vuonna 2017 on odotettavissa verkkoliiketoiminnan saralla. Näiden haastattelujen avulla pystyt kohdistamaan katseesi oikeisiin asioihin verkkoliiketoimintasi kehittämisessä. Jos haluat tiedostaa myös uhkat, joita kannattaa pitää silmällä ja asiat, joihin ensi vuonna kannattaa panostaa, lue koko haastattelut ebookista!

» Lue lisää

Pentikin uudistunut verkkokauppa saa voimaa eri sesongeista

Kirjoittanut Saana Borgström - julkaistu 14.12.2016 12:53 | Kategoriat: Verkkokaupan myynti ja markkinointi

Pentik on tuottanut meille suomalaisile tuttuja ja rakkaita sisustustuotteita jo 1970-luvulta lähtien. Tämä pitkät perinteet omaava perheyritys on nykyään menestyvä toimija myös verkossa. Miten Pentikin verkkokauppa on muuttunut vuosien saatossa ja mitkä ovat sen tulevaisuuden suunnitelmat? Entäpä miten eri sesongit näkyvät Pentikin verkkokaupan myynnissä ja markkinoinnissa?

» Lue lisää

Veronpalautuspäivä ja kybermaanantai jäivät Black Fridayn jalkoihin

Kirjoittanut Laura Saari - julkaistu 30.11.2016 14:30 | Kategoriat: Verkkokaupan myynti ja markkinointi

Veronpalautukset kolahtivat suomalaisten tileille tänä vuonna poikkeuksellisesti jo marraskuun puolella. Lisäksi veronpalautukset sattuivat taas Black Fridayn ja Cyber Mondayn kanssa saman viikon sisälle. Veronpalautuspäiväkin onnistui tekemään piikin suomalaisten verkkokauppojen rahaliikenteeseen joskin suomalaisten kuluttajien suurin ostovimma oli jo hieman laantunut edellisen viikon lopusta.

» Lue lisää

Tilaa kirjoitukset


Opas verkkokauppaa perustavalle