Paytrail

Case Fitfarm

”Olemme olleet hyvin tyytyväisiä Paytrailin palveluun. Maksutapahtumat hoituvat niin automaattisesti, ettei niitä juurikaan huomaa toimintamme arjessa."

Asiakastarinat | FitFarm

Paytraililla sujuvuutta FitFarmin arkeen

FitFarm on fitnessvalmentaja Jutta Gustafsbergin ja kehonrakentaja Jari Mentulan perustama valmennusyritys, joka tarjoaa personal training -palveluita, harjoitusohjelmia sekä kuntoon ja ravintoon liittyviä neuvoja. FitFarm on luottanut Paytrailiin vuodesta 2010 saakka.

Yli puolet FitFarmin liiketoiminnasta on internetvalmennusten myyntiä verkossa. Verkkokauppa ja sen mutkaton toiminta on ollut yritykselle tärkeää heti sen alkutaipaleelta lähtien.

Case-Fitfarm-2.jpgPaytrailin ja FitFarmin yhteistyö alkoi vuonna 2010, jolloin Jutta ja Jari laittoivat valmennusyrityksensä pystyyn. Yritysten tiet kohtasivat siinä vaiheessa, kun FitFarm pyrki löytämään verkkokauppansa toteutukselle mahdollisimman toimivat ratkaisut.

Paytrailin valinta yhteistyökumppaniksi oli FitFarmille looginen ratkaisu, sillä sen ansiosta yritys sai käyttöönsä kaikki verkkokauppojen yleisimmät maksutavat yhdestä osoitteesta. Näin ollen sopimuksia ei tarvinnut tehdä kaikkien eri maksutapatarjoajien, kuten pankkien, kanssa erikseen.

”Kaikki maksut hoituvat niin automaattisesti ja huomaamatta, että joudumme olemaan Paytrailiin yhteydessä ainoastaan erilaisissa poikkeustapauksissa." - Milla Lähdeniemi

 

Paytrailin käyttöönotto on helppoa

FitFarmin Jutta Gustafsberg tilasi Paytrailin palvelun internetin välityksellä. Kun Paytraililta otettiin Juttaan yhteyttä tilausvahvistuksen tiimoilta, oli puhelun kuuluvuudessa kuitenkin ongelmia. Tilausvahvistus jouduttiinkin lopulta hoitamaan poikkeuksellisesti tekstiviestitse. Paytrailin joustava toiminta sai Jutalta heti erityiskiitosta.

Paytrailin käyttöönotto tapahtui helposti: FitFarmin henkilöstölle lähetettiin maksupalvelun käyttäjätunnukset, jotka he syöttivät verkkokauppaohjelmistoonsa. Tämän jälkeen palvelu oli valmis käytettäväksi.

 

Tärkeä osa päivittäistä liiketoimintaa

FitFarmin päivittäiseen liiketoimintaan kuuluu verkkokaupan kautta tulevien asiakastilausten vastaanottaminen. Yrityksen verkkokauppa tarjoaa asiakkailleen useita erilaisia maksutapoja, jotka kaikki saadaan hoidettua kätevästi Paytrailin kautta:

”Maksutapahtumia ei juurikaan edes huomaa toimintamme arjessa, sillä ne hoituvat niin automaattisesti Paytrailin kautta”, Lähdeniemi kertoo.

 

Pulmanratkaisua nopeasti ja joustavasti

Kun yrityksellä on paljon maksuliikennettä, ei ongelmiltakaan voida aina välttyä. FitFarmin tapauksessa tyypillisimpiä verkkokauppaan liittyviä ongelmia ovat asiakkaiden tekemät tuplamaksut sekä asiakkailta tulleet reklamaatiot. Yhteistyössä Paytrailin kanssa näistä ongelmista kuitenkin selvitään vaivattomasti.

Ongelmatapauksissa, kuten asiakkaan tuplamaksuissa, Paytrailin asiakaspalvelu on ollut FitFarmille suorastaan luottokumppani.

”Ongelmatapauksissa olemme vain soittaneet Paytrailin tukeen ja he ovat aina saaneet ratkaistua ongelmamme nopeasti”, Milla Lähdeniemi kertoo. Palvelun nopeus ja vaivattomuus helpottaakin FitFarmin asiakaspalveluhenkilöstön arkea huomattavasti. 

 

FitFarmilla ollaan tyytyväisiä Paytrailiin

Paytrailin asiakaslupaukset – helppo käyttöönotto, joustava ja monipuolinen palvelu, sovellettavuus, automaattisuus – on saatu toteutumaan FitFarmin asiakkuudessa. Milla Lähdeniemi onkin hyvin tyytyväinen Paytrailin kanssa tehtävään yhteistyöhön:

”Paytrail toimii meidän liiketoimintamme kanssa niin hyvin käsi kädessä, että maksut hoituvat omalla painollaan, eikä palvelussa ylipäätään ole mitään moitittavaa.”

Maksupalvelu mietinnässä?

Ota yhteyttä