Paytrail

Case Liveto

”Reaaliaikaisen maksukuittauksen ansiosta viivettä maksutietojen siirtymisessä ei enää ole. Saldot pysyvät ajan tasalla ja tilitykset täsmäytyvät helpommin”, Antti Korhonen sanoo.

Asiakastarinat | Liveto

Liveto tarvitsee maksutiedot reaaliaikaisesti

Liveto tarjoaa ratkaisut tapahtumajärjestämiseen ja lipunmyyntiin, oli kyseessä sitten live-, hybridi- tai virtuaalitapahtuma.  Liveton alustan avulla asiakas voi luoda interaktiivisia tilaisuuksia, kerätä ilmoittautumisia ja myydä oheistuotteita. Maksunvälittäjä Paytrail varmistaa luotettavan ja nopean rahaliikenteen.


Paytrailin verkkomaksupalvelun tavoitteena on lisätä asiakasyritystensä myyntiä. Liveto haluaa auttaa asiakkaitaan kasvattamaan tapahtumaliiketoimintaa; luomaan kokonaisuuksia, joiden onnistuminen perustuu lipunmyynnin ja muiden maksusuoritusten onnistumiseen.

"Olemme tehneet Paytrailin kanssa yhteistyötä jo vuosien ajan. Maksaminen on meidän palvelussa aivan keskiössä, ja rahaliikenteen täytyy toimia moitteettomasti”, Liveton toimitusjohtaja Antti Korhonen kertoo.

 

Livetapahtuma, virtuaali- ja hybriditapahtuma

Koronarajoitukset muuttivat vahvasti tapahtuma-alaa, ja siksi yhä useampi tapahtuma järjestetään virtuaalisesti tai etä-ja livetapahtuman yhdistelmänä, eli hybriditapahtumana.

"Kun tapahtumaan myydään virtuuaalipasseja, katseluoikeuksia tai vaikka istumapaikkoja saliin, on maksaminen aina tärkeässä roolissa niin loppuasiakkaalle kuin järjestäjälle”, Korhonen toteaa.

Korhosen mukaan ostokokemuksen onnistuminen on palvelun tuottamisen ydintä. Paytrailin tarjoaman maksupalvelun ja Liveton alustan muodostama ostokokemus rakentaa merkittävän osan tapahtumaan osallistumisesta.

”Lipun ostanut konserttikävijä haluaa saada heti tiedon onnistuneesta maksusuorituksesta ja lipputiedot itselleen. Saman tiedon haluaa myös konsertin järjestäjä. Paytrail pystyy nämä tiedot järjestämään kaikille osapuolille, mikä on erittäin hieno asia”, Korhonen kertoo.

 

Paytrailin reaaliaikainen maksukuittaus mahdollistajana

Paytrail välittää tiedon onnistuneista maksuista välittömästi sekä myyjälle että asiakkaalle reaaliaikaisen maksukuittauksen ansiosta. Maksutietojen hidas päivittyminen on aiemmin ollut ongelma erityisesti sellaisilla toimialoilla, jossa tuotteita on myynnissä rajallinen määrä, ja ilman reaaliaikaista maksukuittausta verkkokauppa saattaa saada tiedon maksutapahtumista useiden päivien viiveellä. Tämä olisi mahdoton tilanne esimerkiksi tilanteessa, jossa myydään rajallinen määrä tapahtumalippuja.

”Paytrailin reaaliaikaisen maksukuittauksen ansiosta tätä ongelmaa ei enää ole. Saldot pysyvät ajan tasalla ja tilitykset täsmäytyvät helpommin. Olemme tyytyväisiä Paytrailin palveluun”, Korhonen sanoo.

Case-Liveto-Boss-Korhonen

Etsitkö maksupalvelua?

Ota yhteyttä