Paytrail

Case Liveto

”Paytrailin reaaliaikaisen maksukuittauksen ansiosta viivettä maksutietojen siirtymisessä ei enää ole. Saldot pysyvät ajantasalla ja tilitykset täsmäytyvät helpommin”, Antti Korhonen sanoo.

Asiakastarinat | Liveto

Liveto tarvitsee maksutiedot reaaliaikaisesti

Liveto tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuksia järjestää tapahtumia ja myydä lippuja oli sitten kyseessä live, virtuaali tai hypriditapahtuma. Liveton avulla asiakas voi luoda interaktiivisia tilaisuuksia, kerätä ilmoittautumisia ja myydä oheistuotteita. Maksunvälittäjä Paytrail varmistaa luotettavan ja nopean rahaliikenteen Liveton alustaan.


Paytrail on suomalainen verkkomaksupalvelu, jonka tarkoituksena on lisätä asiakasyritystensä myyntiä verkossa maksupalvelunsa avulla. Liveto haluaa auttaa asiakkaitaan kasvattamaan tapahtumaliiketoimintaa eli luomaan kokonaisuuksia, joiden onnistuminen perustuu lippujen ja muiden maksusuoritusten onnistumiseen.

"Olemme tehneet Paytrailin kanssa yhteistyötä jo vuosien ajan. Maksaminen on meidän palvelussa aivan keskiössä ja rahaliikenteen täytyy toimia moitteettomasti”, Liveton toimitusjohtaja Antti Korhonen kertoo.

Livetapahtuma, virtuaali- ja hybriditapahtuma

Korona on muuttanut vahvasti tapahtuma-alaa ja siksi yhä useampi tapahtuma järjestetään virtuaalisesti tai etä-ja livetapahtuman yhdistelmänä eli niin sanottuna hybriditapahtumana.

"Kun tapahtumaan myydään virtuuaalipasseja, katseluoikeuksia tai vaikka istumapaikkoja saliin, on maksaminen aina tärkeässä roolissa niin loppuasiakkaalle kuin järjestäjälle”, Korhonen toteaa.

Korhosen mukaan ostokokemuksen onnistuminen on palvelun tuottamisen ydintä. Paytrailin tarjoaman maksupalvelun ja Liveton alustan muodostama ostokokemus rakentaa merkittävän osan tapahtumaan osallistumisesta.

”Lipun ostanut konserttikävijä haluaa saada heti tiedon onnistuneesta maksusuorituksesta ja lipputiedot itselleen. Saman tiedon haluaa myös konsertin järjestäjä. Paytrail pystyy nämä tiedot järjestämään kaikille osapuolle, mikä on erittäin hieno asia”, Korhonen kertoo.

Paytrailin reaaliaikainen maksukuittaus mahdollistajana

Paytrail välittää tiedon onnistuneista maksuista välittömästi myyjälle ja asiakkaalle reaaliaikaisen maksukuittauksen ansiosta. Tämä Paytrailin tarjoama ominaisuus poistaa verkkomaksamisessa olleen kiusallisen ongelman, mikä johtui tietojen hitaasta päivittymisestä eri osapuolille. Käytännössä asiakas ei saanut tilausta läpi jos maksutieto ei syystä tai toisesta edennyt verkkokauppiaalle.

Ilman reaaliaikaista maksukuittausta verkkokauppa saattaa saada tiedon maksutapahtumista pahimmillaan useiden päivien viiveellä. Tämä olisi mahdoton tilanne esimerkiksi tilanteessa, jossa myydään rajallinen määrä tapahtumalippuja.

”Paytrailin reaaliaikaisen maksukuittauksen ansiosta tätä ongelmaa ei enää ole. Saldot pysyvät ajantasalla ja tilitykset täsmäytyvät helpommin, olemme siis tyytyväisiä Paytrailin palveluun”, Korhonen sanoo.

Case-Liveto-Boss-Korhonen

Etsitkö maksupalvelua?

Ota yhteyttä