Paytrail

Case Miss Windy Shop

"Shopifyyn on todella helppo ottaa maksupalvelut. Kun tekee Paytrailin kanssa sopimuksen, saa käyttöönsä valmiin integraation", kertoo Tuomas Hellman.

Asiakastarinat | Miss Windy Shop

Miss Windy Shop panostaa vaivattomaan maksamisen 

Joensuulainen Miss Windy Shop myy fiftarityylisiä vaatteita naisille. Yrittäjät Tuuli ja Tuomas Hellman huomasivat 50-luvun tyylille kysynnän markkinatutkimusta tehdessään ja päättivät perustaa yrityksen.

Nyt kauppa käy kuumana; tyllihameita, boleroita ja kellohameita liikkuu pinkeissä paketeissa ympäri Suomen. Valikoimassa on sesongista riippuen 500-1000 tuotetta, joten maksupalvelun täytyy toimia.


Kotimainen verkkomaksupalvelu Paytrail auttaa verkkokauppiaita menestymään. Sujuva maksaminen on merkittävä osa onnistunutta ostokokemusta. Miss Windy Shop on ollut Paytrailin asiakkaana jo useita vuosia. Shopifyn alustalla toimivan verkkokaupan jatkuva kehittäminen on Hellmaneille tärkeää.

"Shopifyyn on todella helppo ottaa maksupalvelut. Kun tekee Paytrailin kanssa sopimuksen, saa käyttöönsä valmiin integraation”, sanoo Miss Windy Shopin verkkokaupan kehittämisestä vastaava Tuomas Hellman.

Varmatoiminen maksupalvelu ja nopea asiakaspalvelu

Miss Windy Shopin verkkokaupan hyllyillä on sesonkien aikaan väkeä ruuhkaksi asti, joten maksupalvelun on toimittava varmatoimisesti.

”Tekniikka on toiminut ja maksutavan valintasivun ohitusominaisuuden käyttöönoton jälkeen sujuvuus on parantunut asiakkaan ostokokemuksen näkökulmasta entisestään”, pariskunta kertoo.

Maksutavan valintasivun ohitus on Paytrailin verkkokauppialle tarjoama lisäpalvelu. Ominaisuuden avulla ostosten maksuprosessi kevenee entisestään. Maksutavan valintasivun ohitus tarjoaa verkkokaupan asiakkaalle mahdollisuuden valita itselle sopiva maksutapa kätevästi suoraan verkkokaupassa. Kauppiaat arvostavat myös Paytrailin asiakaspalvelun nopeutta.

"Olemme saaneet Paytraililta hyvää asiakaspalvelua ja vastaukset kysymyksiimme ovat tulleet nopeasti”, Hellmanit kertovat.

Maksamisen vaivattomuudesta hyötyy kaikki

Miss Windy Shopin kokemusten mukaan on tärkeää, että maksaminen on helppoa ja kaikki toimii vaivattomasti. Silloin on edellytyksiä luoda hyvä ostokokemus verkkokauppaan.

”Maksuvaihe ei saa vaikeuttaa ostoprosessia, sillä muuten ostokset saattavat jäädä kesken. Paytrail on onnistunut tässä hyvin, asiakkaat kokevat maksamisen vaivattomana ja myös meidän yrittäjien näkökulmasta palvelu toimii hienosti”, Tuuli ja Tuomas Hellman kertovat.

Case-Miss-Windy-Shop-Tuuli

Etsitkö maksupalvelua?

Ota yhteyttä