Paytrail

Case Miss Windy Shop

"Shopifyyn on todella helppo ottaa maksupalvelut. Kun tekee Paytrailin kanssa sopimuksen, saa käyttöönsä valmiin integraation", kertoo Tuomas Hellman.

Asiakastarinat | Miss Windy Shop

Miss Windy Shop panostaa vaivattomaan maksamisen 

Miss Windy Shop myy fiftarityylisiä vaatteita, joiden kysynnän Tuuli ja Tuomas Hellman huomasivat markkinatutkimusta tehdessään. Nykyään kauppa käy kuumana, mikä vaatii maksupalvelulta toimintavarmuutta.

Joensuulaisen Miss Windy Shopin valikoimassa on sesongista riippuen 500-1000 tuotetta. Sujuva maksaminen on merkittävä osa onnistunutta ostokokemusta, ja yritys on ollut Paytrailin asiakkaana jo useita vuosia.


Shopify-verkkokauppa-alustalla toimivan kaupan jatkuva kehittäminen on Hellmaneille tärkeää.

"Shopifyyn on todella helppo ottaa maksupalvelut. Kun tekee Paytrailin kanssa sopimuksen, saa käyttöönsä valmiin integraation”, sanoo Miss Windy Shopin verkkokaupan kehittämisestä vastaava Tuomas Hellman.

 

Maksutavan valintasivun ohitus sujuvoittaa maksamista

Miss Windy Shopin verkkokaupan hyllyillä on sesonkien aikaan väkeä ruuhkaksi asti, joten maksupalvelun on oltava toimintavarma.

”Tekniikka on toiminut. Maksutavan valintasivun ohituksen käyttöönoton jälkeen asiakkaan ostokokemus on sujuvoitunut entisestään”, pariskunta kertoo.

Maksutavan valintasivun ohitus on Paytrailin lisäominaisuus. Sen avulla ostosten maksuprosessi kevenee entisestään: ohitus tarjoaa verkkokaupan asiakkaalle mahdollisuuden valita itselle sopiva maksutapa kätevästi suoraan verkkokaupassa ilman erillistä maksusivua.

Kauppiaat arvostavat myös Paytrailin asiakaspalvelun nopeutta.

"Olemme saaneet Paytraililta hyvää asiakaspalvelua ja vastaukset kysymyksiimme ovat tulleet nopeasti”, Hellmanit kertovat.

 

Maksamisen vaivattomuudesta hyötyvät kaikki

Miss Windy Shopin kauppiaiden mukaan helppo maksaminen on ostokokemuksen kannalta elintärkeää.

”Maksuvaihe ei saa vaikeuttaa ostoprosessia, sillä muuten ostokset saattavat jäädä kesken. Paytrail on onnistunut tässä hyvin: asiakkaat kokevat maksamisen vaivattomana ja myös meidän yrittäjien näkökulmasta palvelu toimii hienosti”, Tuuli ja Tuomas Hellman kertovat.

Case-Miss-Windy-Shop-Tuuli

Etsitkö maksupalvelua?

Ota yhteyttä