Paytrail

Case Superpark

Lippuja Superparkin puistoihin voi ostaa sekä paikanpäältä että ennakkoon verkkokaupasta. Verkkokaupan maksuliikenteen hoitaa Paytrail.

Asiakastarinat | SuperPark

Mielekästä asiointia alusta loppuun

Sisäaktiviteettipuistoketju SuperPark liikuttaa kaikenikäisiä ihmisiä ympäri maailmaa. Asiakkaille hauskanpito on tehty helpoksi. Lippuja puistoihin voi ostaa sekä paikanpäältä että ennakkoon verkkokaupasta. Verkkokaupan maksuliikenteen hoitaa Paytrail.

Suomen lisäksi SuperPark-puistoja löytyy tällä hetkellä esimerkiksi Ruotsista, Hong Kongista, Kiinasta, Singaporesta ja Malesiasta.

"Puistoistamme löytyy niin sanottua viihteellistä liikuntaa. Aktiviteetit ovat sellaisia, että niiden parissa tullaan ensisijaisesti pitämään hauskaa, eikä niinkään välttämättä treenaamaan. Kavereiden kanssa pidetään hauskaa ja liikunta tulee siinä sivutuotteena", kertoo SuperParkin maajohtaja ja idean isä Taneli Sutinen.


Monipuoliset maksutavat

SuperPark avasi verkkokauppansa vuonna 2014. Paytrail on ollut mukana aivan verkkokaupan perustamisesta lähtien. 

"Paytrailin avulla saamme käyttöön erittäin monipuoliset maksutavat", Sutinen kertoo.

"Kokemuksemme ovat olleet hyviä ja yhteistyö heidän kanssaan todella hyvää. Emme ole nähneet syytä, miksi lähtisimme vaihtamaan. Olemme saaneet hyvin yhteyden Paytrailiin aina, kun on tarvinnut jotain kysyä", Sutinen sanoo.

Kun verkkokauppaa on vuosien varrella kehitetty, on muitakin vaihtoehtoja maksupalveluiden osalta mietitty ja eri toimijoita kilpailutettu. Paytrail on kuitenkin osoittautunut parhaaksi vaihtoehdoksi.

”Verkkokauppamme ei aiheuta asiakkaalle turhautumista”

Asiakas voi ostaa lipputuotteita verkkokaupasta joko yksittäin päivälippuina tai kuukausikortteina. Monipuoliset maksutavat helpottavat verkkokaupassa asiointia. Sutinen kokee, että SuperParkin verkkokauppa on tällä hetkellä sellainen, että asiointi siellä on aidosti mukavaa.

"Monet haluavat ostaa lipun etukäteen valmiiksi. Näin heidän ei tarvitse esimerkiksi jonottaa kassalla", Sutinen perustelee.

"Verkkokauppamme ei aiheuta asiakkaalle turhautumista, vaan siellä on kiva asioida", Sutinen kiteyttää.

SuperPark verkkokauppa

Etsitkö maksupalvelua?

Ota yhteyttä