Paytrail

Information om betalning

Paytrail är ett säkert betalningssätt för dig.

Information om betalning

Paytrail är ett säkert betalningssätt för dig. Paytrail Oyj har ett av Finansinspektionen beviljat verksamhetstillstånd för betalningsinstitut. Tjänsten administreras av Paytrail Oyj (företags-ID 2122839-7) och är en del av Nets-familjen.

Paytrail är en betalningsförmedlingstjänst som vidarebefordrar din betalning till handlaren. Om ditt kontoutdrag eller din kreditkortsräkning visar en betalning till Paytrail Oyj har vi vidarebefordrat din betalning.

Webbutiken fungerar som marknadsförare av produkter och tjänster och som leverantör av produkter till kunden. Webbutiken tar hand om de lagstadgade skyldigheterna gällande butiken samt andra skyldigheter som butiken själv fastställt. Om du reklamerar eller returnerar en produkt ska du kontakta webbutiken där du beställde produkten direkt.

När en webbutik använder sig av Paytrails betaltjänst kan du hitta en beskrivning av tjänsten på deras webbplats, såsom t.ex. leveransvillkoren.

 

Betaltjänstleverantör

Som betalningsförmedlingstjänst och betaltjänstleverantör fungerar Paytrail Oyj (2122839-7) i samarbete med finska banker och kreditinstitut. Paytrail Oyj visas som mottagare av betalningen på kontoutdraget eller kortfakturan och vidarebefordrar betalningen till handlaren. Paytrail Oyj har ett verksamhetstillstånd för betalningsinstitut. Vid reklamationer ber vi dig först kontakta produktens leverantör.

Paytrail Oyj, FO-nummer: 2122839-7 Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

www.paytrail.com 

 

Bankavgifter

Du kan använda alla finländska bankers betalningsknappar antingen baserat på eBanking-gränssnitten eller open banking -gränssnitt som erbjuds av bankerna. Med betalningsknapparna kan du betala hos Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, Nordea, Oma Säästöpankki, Andelsbanken, POP Bank, Sparbanken, S-banken och Ålandsbanken. På ditt kontoutdrag visas Paytrail Oyj som betalningsmottagare, vi vidarebefordrar din betalning till webbhandlaren. Från webbutiken omdirigeras du direkt till din egen bank för att göra betalningen på ett säkert sätt.Kreditkortsbetalningar

I webbutiken kan du betala med Visa, Visa Debit, Visa Electron-, Mastercard-, Debit Mastercard- och American Express-kort. Webbutiken använder de internationella verifieringstjänsterna Verified by Visa, Mastercard SecureCode och American Express SafeKey.

Paytrail Oyj står som mottagare av betalningen på kortfakturan och vidarebefordrar kundens betalkortsbetalning direkt till handlaren. Kortbetalning sker säkert, med ett skyddat betalningsformulär, och betalkortets uppgifter sparas inte i webbutikens system.Mobila betalningssätt

Mobilbetalningssätten Pivo, MobilePay och Siirto är tjänster som fungerar via en app, där kan betalas webbutiksinköp med banköverföring från ditt konto eller som kortbetalning från ditt kort genom att acceptera betalningen i den aktuella applikationen.

Pivo accepterar också Siirto-betalningar, så du kan acceptera betalningen i alla appar som stöder Siirto. Apple Pay är en tjänst som fungerar på en Apple-enhet som gör att du kan betala för köp med ett betalkort kopplat till enheten.

Pivo

Användarvillkoren finns på Pivos webbplats (endast på finska).

Pivos användarvillkor

MobilePay

Villkoren finns på MobilePays webbplats.

MobilePays villkor

Siirto

Villkor för Siirto-betalningar:

OP:s allmänna eurobetalningsvillkor (.pdf)
Nordeas användarvillkor för Siirto-tjänsten (pdf)

Apple Pay

Användarvillkoren finns på Apples webbplats.

Apple Pays användarvillkor

 

Faktura- och avbetalningstjänster

OP, Walley, Jousto och AfterPay tillhandahåller faktura- och avbetalningstjänster via Paytrail. Walley erbjuder även ett faktura- och avbetalningsalternativ för företagskunder. Läs även finansieringsbolagets separata villkor, som du ser när du godkänner betalningen. När du godkänner betalningen accepterar du även finansbolagets villkor.

Walley
Walleys allmänna fakturerings- och delbetalningsvillkor för företag (.pdf)
Walleys allmänna fakturerings-, kontokredits- och avbetalningsvillkor (.pdf)
Europeiska konsumentkreditvillkor av standardtyp (.pdf)

Läse mer: walley.fi


Jousto

Jousto-produktbeskrivning (.pdf)

Läs mer: jousto.com


OP Lasku
OP Faktura konsumentvillkor (.pdf)
OP Faktura produktbeskrivning för handlaren (.pdf)

Läs mer: op.fi

OP Tililuotto
OP Tililuotto konsumentvillkor (.pdf)
OP Tililuotto produktbeskrivning (.pdf)

Läs mer: op.fi


AfterPay

Läs mer: afterpay.fi

 

In English:

https://www.paytrail.com/en/consumer/information-about-paying 

Suomeksi

https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot