Paytrail

Mikä on Paytrail?

Paytrail on suomalainen maksulaitos. Vastaamme yli 20 000 verkkokaupan ja -palvelun maksuliikenteestä.

Paytrailin maksupalvelu välittää maksun kuluttajalta verkkokauppiaalle

paytrail-kuluttajalle2

Paytrail on monelle tuttu verkkomaksupalvelu. Se tarjoaa verkkokauppiaille kattavan maksutapavalikoiman ja huolehtii, että maksu siirtyy turvallisesti verkkokaupan asiakkaalta kauppiaalle.

Mikä on Paytrail?

Paytrail on suomalainen maksulaitos. Vastaamme yli 20 000 asiakkaamme verkkomaksuliikenteestä. Välitämme maksuja esimerkiksi Onnibussille, Netraudalle ja Eckerö Linelle. Poliisin lupahakemukset maksetaan kauttamme (esimerkiksi passit ja henkilökortit), kuten myös monet muut valtion ja kunnallishallinnon alaiset maksut.

Miksi tiliotteellani näkyy maksu, jonka saajana on Paytrail?

 

Paytrail toimii verkkomaksujen välittäjänä tuhansissa verkkokaupoissa ja -palveluissa. Tämä tarkoittaa, että verkkokauppojen ja verkkopalveluiden maksut menevät kauttamme verkkokauppiaalle.

Voit etsiä lisätietoa maksun ajankohdan perusteella sähköpostistasi, johon verkkokauppias lähettää tavallisesti tilausvahvistuksen tilauksen yhteydessä. 

Lue lisää tukiartikkelistamme »

Mistä saan kuitin tekemästäni ostoksesta?

Useimmat verkkokaupat toimittavat tilauksen jälkeen sähköpostitse tilausvahvistuksen, joka toimii myös kuittina. Jos et ole tilausvahvistusta saanut tai se ei ole enää tallessa, saat kuitin ottamalla yhteyttä suoraan verkkokauppaan, josta teit ostoksen.

Miksi tilaustani ei ole toimitettu, vaikka maksu on onnistunut?

Ota ensin yhteyttä verkkokauppaan, josta tilaus on tehty.

Jos et tavoita kauppiasta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme sinua saamaan yhteyden kauppiaaseen ja selvitämme tilauksen tilanteen.

Miten toimin, kun haluan palauttaa tilaukseni?

Ota ensin yhteyttä kauppiaaseen ja kerro, että haluat palauttaa tilauksesi. Saat palautusohjeet kauppiaalta. Palautuksen edetessä saat meiltä lisätietoa sähköpostitse.

Palautus on jo sovittu, milloin palautus maksetaan minulle?

Palautuksessa kestää tavallisesti muutama arkipäivä. Palautuksen nopeuteen vaikuttavat verkkokauppiaan tilitysrytmi sekä pankkien väliset viiveet. Huomaathan, että arkipyhät ja viikonloppu vaikuttavat palautuksen nopeuteen

Mistä tiedän, että kyse on Paytrailin lähettämästä viestistä?

Paytrail lähettää sähköpostitse esimerkiksi vahvistuksen suoritetusta verkkomaksusta. Joidenkin pankkimaksujen palautusten suorittamista varten Paytrail voi kysyä tilinumerosi sähköpostitse.

Paytrail ei koskaan kysy sinulta sähköpostitse esimerkiksi luottokorttitietojasi, henkilötunnustasi, salasanojasi tai verkkopankkitunnuksiasi.

Jos saat Paytrailin nimissä sähköpostin, joka vaikuttaa epäilyttävältä, voit aina olla yhteydessä meihin ja varmistaa viestin oikeellisuuden.

Lue lisää epäilyttävien viestien tunnistamisesta tukisivuiltamme »

 

Asiakaspalvelu kuluttajille

Tarvitsetko lisää apua? Katso tästä asiakaspalvelumme yhteystiedot!

 

maksaminen22

Paytrailin kuluttajatuki

Asiakaspalvelumme auttaa kuluttaja-asiakkaitamme puhelimitse, sähköpostitse ja chatin välityksellä. Katso kuluttaja-asiakaspalvelumme yhteystiedot »

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin löydät myös kattavalta tukisivustoltamme. Siirry kuluttajatukisivustolle »

Verkkokauppasi tarvitsee turvallisen ja luotettavan maksupalvelun

 

 

Paketti

 

Etsitkö verkkokauppaasi maksupalvelua? Olet tullut oikeaan paikkaan! Paytrail on monipuolinen maksupalvelu, joka tarjoaa kattavan maksutapavalikoiman käyttöösi yhdellä sopimuksella.

Paytrail Oyj:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa, ja se edellyttää meiltä poikkeuksellisen vahvoja panostuksia turvallisuuteen.

Verkkomaksupalvelumme avulla on ostettu tuotteita ja palveluita jo yli 20 miljardin euron arvosta.

Tilaa palvelu nyt - ota käyttöön kun tarvitset!

Tilaa palvelu jo tänään, sillä voit sopia sen käyttöönotosta joustavasti sinun tarpeidesi mukaan.

Tilaa palvelu