Paytrail

Näin toimii Alisa Yrityslasku

Alisa Yrityslasku sopii kaikille suomalaisille yrityksille, joilla on käytössä suomalaisen pankin verkkopalvelutunnukset.

Alisa Yrityslasku

Alisa Yrityslasku on turvallinen maksutapa kaikille suomalaisille yrityksille yhtiömuodosta riippumatta. Kun asiakas käyttää Alisa Yrityslaskua maksutapana, ostajan osto-oikeus varmennetaan kokonaan digitaalisesti ja ostotapahtuma vie vain muutaman minuutin. Luottopäätös perustuu maksukykyä koskevaan kokonaisarvioon.

Yritys voi itse valita sopivan maksuajan kolmesta eri vaihtoehdosta: 14 päivää, 30 päivää tai 60 päivää. Alisa Yrityslaskulla sopii enintään 5000e arvoisten verkkokauppaostosten rahoittamiseen. Alisa Yrityslaskua on kehitetty erinomainen mobiiliostokokemus edellä.

 

Näin maksat Alisa Yrityslaskulla

Kun asiakas maksaa Alisa Yrityslaskulla verkkokaupassa, maksu etenee seuraavasti:

  1. Ostokset kerätään ostoskoriin.
  2. Kassalla maksutavaksi valitaan Alisa Yrityslasku
  3. Ostaja vahvistaa yhtiön nimen tai y-tunnuksen ja syöttää ostajan tiedot. On suositeltavaa käyttää yrityksen tarjoamaa sähköpostiosoitetta ja puhelinnumeroa.
  4. Ostaja tekee vahvan tunnistautumisen, jonka jälkeen Alisa Pankki tarkistaa ostovaltuutuksen rekisteristä. Jos olet ostanut Alisa Yrityslaskulla aikaisemmin, vahvaa tunnistautumista ei tarvita.
  5. Ostaja valitsee maksuajan tarjotuista vaihtoehdoista ja vahvistaa ostoksen. Luottopäätös sekä osto-oikeuden varmentaminen tehdään digitaalisesti muutamassa minuutissa. 
  6. Lasku toimitetaan ostajalle joko sähköpostitse tai verkkolaskuna.

Alla oleva kuva näyttää, miten maksaminen toimii Alisa Yrityslaskulla.

Fellow_maksuflow_Paytrail_korjattu

Alisa Yrityslasku ja Paytrailin maksupalvelu

Ostavalle yritykselle tulee maksettavaksi Alisa Yrityslaskun laskutuslisä, joka on riippuvainen valitusta maksuajasta:

  • 14 päivää 9,90 €
  • 30 päivää 19,90€ 
  • 60 päivää 29,90€.

Kauppiaat voivat lisätä Alisa Yrityslaskun verkkokauppansa maksutavaksi Kauppiaspaneelissa ilman kustannuksia. Transaktiokustannukset veloitetaan Paytrailin hinnaston mukaisesti.

Lue lisää Alisa Yrityslaskusta klikkaamalla alta.

Lue lisää

Jäikö jokin askarruttamaan?

Voit kurkata vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Autamme mielellämme!

Siirry asiakaspalveluun